Kutoğlu Viyana’yı içten fethetti

Avusturya’nın en yüksek devlet nişanına layık görülen ünlü modacımız Atıl Kutoğlu, Avusturya Başbakanı Werner Faymann’ın ‘yaz daveti’nde Türkiye’yi temsil etti.

Haberin Devamı

Avusturya Başbakanı Werner Faymann’ın ev sahipliğinde her yıl geleneksel olarak ağustos ayında gerçekleşen ‘yaz daveti’, Avusturya’nın önde gelen politikacıları, işadamları ve sanatçılarını buluşturdu. Viyana’nın dışında yer alan Gartenhotel Altmannsdorf Oteli’nde düzenlenen davete Türkiye’den Atıl Kutoğlu da katıldı.
Yılın yarısı İstanbul’da diğer yarısı da Viyana’da yaşadığı için Türkiye ile Avusturya arasında mekik dokuyan Atıl Kutoğlu, davette Başbakan Werner Faymann ve eşi Martina Faymann’ın yanı sıra Avusturya Kültür Bakanı Josef Ostermayer’le de bir araya geldi ve yeni projeler üzerine sohbet etti.
Koleksiyonlarını New York, Paris, Londra gibi moda merkezlerinde sergileyen ve Türkiye’nin tanıtımına olumlu katkıda bulunmak için çalışmalar yapan Atıl Kutoğlu, Avusturya Parlamento Başkanı Doris Bures, Viyana Belediye Başkanı Michael Häupl, medya patronu Christoph Dichand ve işadamı Thomas Klein ile de bir araya geldi.

Haberin Devamı


Hatıra fotoğrafı
Atıl Kutoğlu, kendi tasarımlarını tercih eden First Lady Martina Faymann ve Avusturya Başbakanı Werner Faymann ile hatıra fotoğrafları çektirdi.



Terasta beyaz gece

Club Med’in kurucusu, tatil köyü konseptini yaratan Gilbert Trigano’nun torunu Jeremie Trigano’nun iki yıl önce İstiklal Caddesi’nde açtığı Mama Shelter Otel, önceki gün “White Night” (Beyaz Gece) adlı bir eğlenceye ev sahipliği yaptı. Genel müdür Kemal Kavurga’nın ev sahipliğinde Mama Shelter Terace’da gerçekleşen davete Jeremie Trigano’nun eşi Duçem Trigano’nın yanı sıra iş, sanat ve turizm dünyasının ünlü isimleri katıldı. Davetlilerin beyaz kıyafetlerle geldiği gece, Melike Konur’un şarkılarıyla renklendi.


Yıldızlı şef ocakbaşında

Köşebaşı’nın 20’nci yılını Michelin yıldızlı şef Dante Boccuzzi ile kutlayacağını yazmıştım. Ali Akkaş’ın davetlisi olarak İstanbul’a gelen Boccuzzi, önceki gün Köşebaşı’nın Levent’teki ilk şubesindeydi. Ocakbaşına geçen ünlü şef, Türk mutfağının geleneksel lezzetlerini yeniden yorumladığı özel bir mönü hazırladı. Tadım mönüsünde yer alan çerez nohut, Pembe Sultan, tulum peynirli siyah erik, peynir&tartuf soslu pide ve enginar soslu Dante pepper steak, beğeni topladı.

Haberin Devamı


Şişeye jean giydirdiler

Dünyaca ünlü moda markaları ve tasarımcılarla işbirlikleri yapan Coca-Cola Light, son olarak Mavi’yle bir araya geldi. Mavi tarafından sınırlı sayıda tasarlanan Coca-Cola Light şişesi, ikonik jean görünümüyle Mavi mağazalarında satışa sunuldu.

Yazarın Tüm Yazıları