Kızlar sahaya destek AÇEV’e!

Bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Kızlar Sahada Turnuvası’nda Elif Boyner, “Erkeklerin olduğu her alanda biz de varız!” dedi. Topuklu ayakkabılarını çıkartıp şut çekti.

Haberin Devamı

Kızlar sahaya  destek AÇEV’e

Tüm bilet geliri Anne Çocuk Eğitim Vakfı’na (AÇEV) bağışlanan Kızlar Sahada Turnuvası, 24-30 Nisan tarihleri arasında İTÜ Stadyumu’nda gerçekleştirildi. Boyner, Mudo, Vodafone, Coca Cola gibi birçok ünlü markanın kadın çalışanlarının kıyasıya mücadele ettiği turnuvada Cem Boyner’in kızları Ayşe ve Elif Boyner de sahaya çıktı.

Kızlar sahaya  destek AÇEV’e

Cem ve Ümit Boyner çifti tribünde kızları için tezahürat yaptı. Boyner Grup Takımı’nın attığı goller sonrası havalara zıplayan Cem Boyner, çalışanlarını maç sonunda tebrik etti. Birleşmiş Milletler’in toplumsal cinsiyet eşitliğini vurgulamak amacıyla başlattığı ve merhum Mustafa V. Koç’un da Türkiye’de öncülüğünü yaptığı dayanışma hareketi “He for She” tarafından da desteklenen Kızlar Sahada Turnuvası’nda toplam 40 takım yarıştı.

Haberin Devamı

Kızlar sahaya  destek AÇEV’e
Elif Boyner, kaleye geçen İtalyan sevgilisi Piero Righetto ile şut çalışması yaptı.

 

Temiz yuva temiz hava

Kızlar sahaya  destek AÇEV’e

Philips, Marathon Ultimate adlı yeni elektrik süpürgesini Temiz Yuva Temiz Hava sloganıyla Park Hyatt Otel’de tanıttı. Şah Yaycı’nın ev sahipliği yaptığı etkinlikte, doğru nefes alma teknikleri ile ilgili bir de eğitim gerçekleştirildi. Yaycı, sağlıklı yaşamın evde başladığını, ev ortamında temiz havayı sağlamanın yollarını anlattı. 

 

Yunuslarla yüzdüler

Kızlar sahaya  destek AÇEV’e

Haberin Devamı

İşadamı Emir Sarıgül ile AYDAM Merkez Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Yrd. Doç. Dr. olan eşi Fatoş Sarıgül, işlerine kısa bir ara vererek ailece tatile çıktı. Büyük kızları Ayşenaz’ın okulunun bir hafta tatil olmasını fırsat bilen çift, küçük kızları Azra’yı da yanlarına alarak Dubai’ye gitti. Tatilin keyfini çıkaran aile, havuzda yunuslarla yüzerek stres attı.

Sanat buluşması

Kızlar sahaya  destek AÇEV’e

Yıl boyunca birçok farklı etkinliğe imza atan Tescilli Markalar Derneği üyeleri bu kez sanat için buluştu. TMD Başkanı Füsun Kuran ev sahipliğinde Piramid Sanat Galerisi’nde gerçekleşen etkinlikte Bedri Baykam “Arka Bahçe” sergisi gezildi. 

Alışveriş şenliği  

Kızlar sahaya  destek AÇEV’e

ÇABA Derneği’nin gelenekselleşen kermes etkinliği bu yıl 7’nci kez düzenlenecek. Bugün ve yarın Four Seasons Hotel Bosphorus’ta yapılacak kermeste, Türkiye’nin önde gelen markaları ile iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri tezgah açıp satış yapacak. Kermesten elde edilecek gelir, Çaba Çok Amaçlı Sınıflara (ÇABA ÇAM) aktarılacak.

 

 

 

Yazarın Tüm Yazıları