İstanbul’dan Yunan adalarına eğlence turu

Ünlü isimler, bu yaz ekonomik açıdan daha hesaplı olan Yunanistan’ın çılgın eğlenceleriyle ünlü adalarına çıkarma yaptı. Hâl böyle olunca İstanbul’un popüler yeme, içme ve eğlence adresleri de Mykonos’ta günübirlik eğlenceler düzenlemeye başladı.

Haberin Devamı

İş, sanat, moda ve spor dünyasının ünlü isimleri, ramazan ayında tatil ve eğlence için daha çok Yunan adalarını tercih etmişti.
Her ne kadar turizmci Ender Alkoçlar “Bırakın Yunan adalarını övmeyi, bizim cennet gibi yerlerimiz var” diyerek Türk medyasına serzenişte bulunsa da, ekonomik kriz yaşayan Yunanistan’ın eğlenceleriyle ünlü adaları tatilcilerin gözdesi olmaya devam ediyor.
Durum böyle olunca, İstanbul’un popüler yeme, içme ve eğlence adresleri ile ünlü DJ’leri de Mykonos’ta günübirlik eğlenceler düzenlemeye başladı.

LUCCA’DAN İADE-İ ZİYARET

Geçtiğimiz yıl Kalua Beach’le ortak eğlence organize eden Bebek Lucca’nın sahibi Cem Mirap, bu yaz da Mykonos’a eğlence turu düzenliyor. 4 Haziran’da Mykonos’un popüler mekânı Interni’ye İstanbul’da ev sahipliği yapan Lucca, bugün de iade-i ziyarette bulunacak.
Lucca’nın şefi Pelin Çakar’ın hazırlayacağı lezzetler ve Aydın Gürhan’ın kokteylleri eşliğinde performans sergileyecek olan DJ Murat Tokuz ile Yakuza, çalacakları müziklerle İstanbul eğlencesini Mykonos’a taşıyacak.

Haberin Devamı

Radyo FG Mykonos’ta

Düzenlediği müzik festivalleriyle adından söz ettiren ‘BeeGee’ lakaplı Birol Giray da Mykonos yolcusu. Giray, Radyo FG’yi açma hazırlıkları yaptığı Mykonos’taki Kalua Beach’te 27 Ağustos’ta performans sergileyecek.

Türk markaları Cannes yolcusu

Türk perakende sektörünün önemli markaları, 18-20 Kasım günlerinde Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenecek olan dünyanın en büyük uluslararası perakende ve gayrimenkul fuarı MAPIC 2015 öncesinde İstanbul’da bir araya geldi. Alkaş Yönetim Kurulu Başkanı ve JLL Türkiye Ülke Başkanı Avi Alkaş ile Alkaş Genel Müdürü Yonca Aközer’in ev sahipliğinde Swissotel The Bosphorus İstanbul’daki Gaja Roof’da gerçekleşen davete iş dünyasının patronları katıldı.
BMD Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kariyo’nun yanı sıra Abdullah Kiğılı, Süleyman Orakçıoğlu ve Yılmaz Yılmaz’ın da aralarında olduğu isimler, fuara Türk markaları olarak damga vuracaklarını dile getirdi.

Haberin Devamı

Büyük Şef DJ kabininde

Big Chefs’lerin ortaklarından Gamze Cizreli, mutfaktan sonra şimdi de DJ kabinine giriyor. Cizreli, Big Chefs’in yeni markası olan, Şefik Öztek’in işlettiği, Bodrum’daki Marina Vista Otel’in terasında hizmet veren Bu Teras’ta performans sergileyecek. Cizreli’ye Big Chefs Genel Müdürü Tolga Terzi ve DJ Ogün Dalka’nın yanı sıra ortağı Saruhan Tan da eşlik edecek.


Alaçatı’da elektronik müzik festivali

FYI ve ROOTS ortaklığında düzenlenen Another Festival, elektronik müzik dinleyicilerini bir araya getirecek. Yarın ve 9 Ağustos’ta Alaçatı Kokomo Beach’te gerçekleşecek festival, Noir, Sidney Charles, Heaven, Eric Volta ve Cesare gibi müzisyenlerin konserlerinin yanı sıra fotoğraf ve resim sergilerine de ev sahipliği yapacak.

Haberin Devamı


Velilere ücretsiz

Trump Alışveriş Merkezi’nde yer alan çocuk şehri KidzMondo, ağustos ayına özel bir kampanya düzenliyor. Ağustos ayı boyunca KidzMondo gişelerinden yapılan bilet alımlarında, her çocuk için bir yetişkin ücretsiz giriş hakkına sahip olacak. Ebeveynler çocuklarıyla birlikte tüm gün KidzMondo’nun eğlenceli dünyasında keyifli vakit geçirecek. 40’tan fazla meslek ünitesinin yer aldığı KidzMondo’da çocuklar itfaiyeciden doktora, inşaat ustasından moda tasarımcısına kadar akla gelen her mesleği deneyimleyerek öğreniyor.

Yazarın Tüm Yazıları