İngiltere’de Yıldız oldu

10 yıl önce yarattığı mücevher markası Bee Goddess ile dünyaya açılan ve İngiliz medyasına sık sık haber olan Ece Şirin, şimdi de aşk hayatıyla gündemde.

Haberin Devamı

Vanity Fair, Tatler, FT How to Spend, The Telegraph ve Vogue’un da tasarımlarına geniş yer verdiği Ece Şirin, İngiliz Kensington&Chelsea dergisine nişanlısı Cemil Dinçmen’le poz verdi. Sevgililer Günü için hediye seçenekleri arasında Bee Goddess mücevherlerini gösteren Kensington&Chelsea, Ece Şirin’in nişanlısı Cemil Dinçmen’le yakında küçük bir düğünle evleneceklerini yazdı.

Güzelliğin DNA testi

Plastik cerrahi sağlık grubu Esteworld, cilt analiz formülü “Skin DNA”yı Etiler şubesinde tanıttı. Esteworld’ün kurucularından Servet Terziler’in ev sahipliği yaptığı tanıtıma ünlü isimler katıldı. Uzman Dermatolog Dr. Gül Yıldırım’ın cilt güzelliğiyle ilgili tüyolar verdiği tanıtıma katılanlar, Skin DNA testini yaptırarak ciltlerinin genetik kodları ile yaşlanmasını nasıl geciktirebileceklerini öğrendi.

Haberin Devamı

Tatilin adresi

Jolly Tur’un genel müdürlüğü, Esentepe’deki Vardar Plaza’ya taşındı. 28 yıl önce Nişantaşı’nda bir apartman dairesinde kurdukları Jolly Tur’u bugün plazaya taşıyan Sinan Vardar, “Bütün Türkiye, Jolly Tur ile tatile” sloganıyla hizmet vermeye devam edeceklerini söyledi.

Mükemmellik ödülü

Seyahat sitesi Booking.com, başarılı tesisleri ödüllendirdi. Misafirlerin kişisel deneyim ve değerlendirmeleri ile yapılan oylamada Richmond Nua Wellness&Spa da “Mükemmellik” ödülüne layık görüldü. Richmond International Kreatif Direktörü Belgin Aksoy, “Türkiye’de iyi yaşam kavramının geliştiricisi olmaya devam ediyoruz” dedi.

Yazarın Tüm Yazıları