Fransız İhtilali Beyoğlu’nda kutlandı

Fransız İhtilali’nin 226’ncı yıldönümü, Beyoğlu’ndaki Fransa Sarayı’nda kutlandı. Türk ve Fransız bayrakları eşliğinde gerçekleşen kutlamada Zülfü Livaneli şarkılar söyledi.

Haberin Devamı

Fransa İstanbul Başkonsolosu Muriel Domenach ve eşi Olivier Bouquet’nin ev sahipliğinde Fransa Sarayı’nın bahçesinde gerçekleşen kutlamaya bu yıl Türkiye’deki görevi sona eren Fransa Büyükelçisi Laurent Bili de katıldı.
İş ve sanat dünyasının ünlü isimlerini bir araya getiren kutlama, İstiklal Marşı ve Fransa Ulusal Marşı’nın okunmasının ardından Başkonsolos Muriel Domenach’ın konuşmasıyla başladı.
Başkonsolos Domenach, Türkçe ve Fransızca olarak yaptığı konuşmasında iki ülke arasındaki dostluğa değindi.
Zülfü Livaneli’nin Laurent Bili’nin sevdiği şarkıları seslendirdiği kutlama, geç saatlere kadar müzik ve danslar eşliğinde devam etti.

Bayram sergisi

Gazeteci Atılay Kandemir’in ressam eşi Souadad Kandemir, New York ve Roma’nın ardından şimdi de Bodrum-Yalıkavak’taki ISIS Galeri’de sergi açıyor. Türk çağdaş sanatına değişik yorum ve çalışmalarıyla renk katan Kandemir, “Cornucopia” adlı sergisini Ramazan Bayramı’nın ikinci günü sanatseverlerle buluşturacak. 16 adet yağlıboya tablonun yer aldığı serginin açılışına tenor Hakan Aysev de sesiyle renk katacak.

Haberin Devamı


Albümü çıktı

İşletmeci kardeşler Ali ve Erkan Ünal, Bodrum’da açtıkları Moon Beach için müzik albümü çıkardı. Kumsalı ve deniziyle olduğu kadar, eğlenceleriyle de ünlü olan Moon Beach’in albümü, Yeni Dünya Müzik işbirliğiyle hazırlandı. Çalışmada Brianna’nın “All I Need”, Otilia’nın “Bilionera”, Lariss’in “Dale Papi” şarkıları da yer alıyor.

Yat kulübünde test sürüşü

Maserati, lüks ve güç tutkunlarını Bodrum’daki Marina Yacht Club’da buluşturdu. Fermas Genel Müdürü Sinan Saip Bel ile Marina Yacht Club’ın sahibi Şenkar Öztüzün’ün ev sahipliği yaptığı etkinlikte Maserati’nin Ghibli modeli de tanıtıldı. Maserati pilotları Alessandro Bruschetta ve Alessandro Schiavo eşliğinde gerçekleşen test sürüşlerine katılan konuklar, gün boyunca Bodrum yollarında hız yaptı.

Çeşme’den sonra Bodrum’da

Kuruçeşme’deki Albüm, Çeşme’den sonra Bodrum’da da şube açıyor. Yarın Yalıkavak’taki Tilkicik Koyu’nda açılacak olan Albüm, gündüzleri de plaj olarak hizmet verecek. Ayşe Hatun Önal’ın sahne performansıyla açılacak ve “Yüzde yüz Türkçe” sloganıyla hizmet verecek olan mekânda yaz boyunca her cuma, cumartesi ve pazar Aydın Karabulut, Erhan Akhan, Anıl Şanlıel ve Murat Çekem sahne alacak.

Haberin Devamı


İlk kez İstanbul’da

İngiliz rock grubu The Charlatans, ilk İstanbul konserine hazırlanıyor. Martin Blunt (bas), Tim Burgess (vokal), Mark Collins (gitar) ve Tony Rogers’tan (klavye) kurulu ekip, 14 Ağustos Cuma günü KüçükÇiftlik Park’ta sahneye çıkacak.

Yazarın Tüm Yazıları