Eski dostlar korosu

Tanınmış isimler, Türk sanat müziği korosu kurdu. Nimet Bayraktar, Prof. Dr. Hilal Mocan ve Perihan Akı’nın da aralarında olduğu isimler, önceki akşam konser verdi.

Haberin Devamı

 Beşiktaş’taki Selenium Twins Residence’ta komşu olan iş, sanat ve moda dünyasının tanınmış isimleri, “Nevasel” adında bir Türk müziği korosu kurdu. Betül Bayraktar’ın önderliğinde bir araya gelen, aralarında Nimet Bayraktar, Prof. Dr. Hilal Mocan, Perihan Akı, Ayfer Kumbasar ve Ferda Bakay Saka’nın da olduğu koro, Aylin Şengün Taşçı’dan dersler aldı. Ekip, ilk konseri önceki gün Şişli’deki Cemil Candaş Kent Kültür Merkezi’nde verdi. Prof. Dr Hilal Mocan ve Perihan Akı, Zeki Müren’den Avni Anıl’a birçok bestecinin eserlerini seslendirdi. Koro, konserin finalinde ayakta alkışlandı.

 Eski dostlar korosu

Bağımsız filmler perdede

Haberin Devamı

Mars Cinema Group, bağımsız ve sanat filmleri gösterimine başladı. İlk film “Yağmurlarda Yıkansam”, bu akşam saat 21.00’de Kanyon CGV Arthouse salonunda sinema tutkunlarıyla buluşacak.

Eski dostlar korosu

‘Sezen’ciler buluşuyor

Son iki yıldır İstanbul’un en popüler yeme, içme ve eğlence adresi arasına giren Karaköy’ün mekanlarına bir yenisi daha eklendi: Dentro. Emre Kartal’ın sahibi olduğu, işletmeciliğini ise Görkem Döner’in yaptığı mekan, haftanın her günü farklı eğlencelere ev sahipliği yapıyor. Ebru Gençoğlu’nun “Ya Evde Yoksam” adlı partisiyle başlayan eğlenceler, bugün Serhan Sokulgan’lı partiyle devam edecek. “Sezenİnciler” adlı eğlencede DJ kabinine geçecek olan Sokulgan, Sezen Aksu hayranlarına sanatçının daha önce kimsenin dinlemediği kayıtlarını çalacak. Sezen’cilere du-
yurulur...

Eski dostlar korosu

İnci koleksiyonu

Esen Ziyal ve Gonca Ergüven, aile mesleğini yaşatmak üzere kurdukları Eve’s Jewelry’nin 2017 koleksiyonunu Etiler’deki Daily News Restoran’da tanıttı. Mücevherleri günlük hayatta kullanılabilecek şekilde tasarladıklarını söyleyen Ziyal ve Ergüven’in incili küpe, kolye ve bilezikleri beğeni topladı.

Haberin Devamı

Eski dostlar korosu

Kervansaraylar Haliç’te

Çağdaş Türk resminin önemli temsilcilerinden Pınar Kanber’in “Kervansaraylar Haliç’te” adlı sergisi, Möven-
pick Hotel İstanbul Golden Horn’da sanatseverlerle buluştu. Kanber’in Anadolu kervansaraylarını ele aldığı eserleri beğeni topladı. Sergi, mart ayı boyunca aynı adreste ziyaret edilebilecek.

Eski dostlar korosu

Yazarın Tüm Yazıları