Dünya jet-set’inin tercihi Ferruh Karakaşlı

İran’da 131 yıl (1794-1925) hüküm süren Türk Kaçar Hanedanlığı’nın son şehzadesi Babek Mirza, İstanbul’a geldi. Şehzade, Türk eşiyle Sultanahmet’i gezerken, kardeşi Dieter Padar da modacı Ferruh Karakaşlı’yla buluştu.

Haberin Devamı

Kaçar Hanedanlığı’nın son şehzadesi olan Babek Mirza, geçtiğimiz hafta sonu eşi, çocukları ve kardeşiyle birlikte İstanbul’a geldi. Ziyaretinin herhangi bir siyasi nedeni olmadığını söyleyen Mirza, Tekirdağ doğumlu eşi Leyla Mirza ile birlikte İstanbul turuna çıkarak şehrin tarihi yerlerini gezdi.
Babek Mirza’nın kardeşi Dieter Padar ise hem iş hem alışveriş yaptı. İş yatırımlarının yanı sıra alışveriş de yapmak isteyen Padar, tarzını çok beğendiğini söylediği Ferruh Karakaşlı’yla bir araya geldi. Dünya jet-set’inin tanınmış isimleri arasında yer alan Padar, Türkçe sohbet ettiği Karakaşlı’yı, tasarımlarının benzerlerini kimsede görmediği için tercih ettiğini söyledi.

Dünya jet-set’inin tercihi Ferruh Karakaşlı

Haberin Devamı

Türkiye ikinci vatanım

Babek Mirza, “Türkiye ve İran kardeş ülkelerdir. Bu kardeşliği göstermek için İstanbul’a geldik. İnşallah Türkiye ve İran daha da yakınlaşır ve beraber aynı yolda giderler” dedi.

Dünya jet-set’inin tercihi Ferruh Karakaşlı

Az zamanda çok kalori

Amerikalı reality show yıldızı Kim Kardashian başta olmak üzere birçok ünlü ismin zayıflama yöntemi olan “Vacu Magic”yi Türkiye’ye getiren Liana Pesah, Etiler’de dört katlı bir villaya taşındı. İş, sanat ve moda dünyasının ünlü isimlerini forma sokan beslenme koçu Liana Pesah, ortağı Rıza Sabay’la birlikte açtığı ‘360 Fit Urban Legend’ adlı merkezde kişiye özel hizmet veriyor. Liana Pesah’ın kontrolünde gerçekleştirilen “Vacu Magic” ile iki saatte yapacağınız sporu yarım saate indiriyor ve 2500 kalori yakmanızı sağlıyor. Spora vakti olmayanlar şimdi bu uygulamayla form tutuyor.

Dünya jet-set’inin tercihi Ferruh Karakaşlı

Canlı müziğin adresi

Nişantaşı’ndaki Sess Bar’ın açılmasıyla yeniden trend olan ‘Türkçe müzik eşliğinde eğlence’ye şimdi de canlı performanslar eklendi. Erol ve Varol Kaynar kardeşlerin sahibi olduğu Eksen Grup’un bünyesinde, Nişantaşı-Abdi İpekçi Caddesi’nde açılan Bar Code’da haftanın her günü farklı isimler sahne alıyor. Salı günleri Mert Davran, çarşambaları Birol Tokat, perşembeleri de Tugay’ın mikrofon başına geçtiği mekanda pazar günleri ise Anıl Durmuş çıkıyor.
Öte yandan Nişantaşı’ndaki Dutluk ve Abdi de Türkçe canlı müzikle hizmet veriyor.

Haberin Devamı

Zaman çiçek açtı

GC Saatleri, Floral Dream adlı yeni koleksiyonunu Nişantaşı’ndaki Nopa’da tanıttı. Firmanın Türkiye distribütörü Saat&Saat’in ev sahipliğinde gerçekleşen tanıtımda, üzerinde mor renkli çiçek motifleri olan saat modelleri beğeni topladı.

 

Yazarın Tüm Yazıları