Bodrum Biber’i

Eğlence sektörünün önemli markalarından Biber bu yaz Ege’ye indi, Bodrum-Türkbükü’nde hizmete girdi.

Haberin Devamı

Bodrum Biber’i

Cemal Yarar’ın işletmeciliğini yaptığı Biber, Türkbükü’ndeki Mavi Otel’in bahçesinde kapılarını açtı. Gündüz beach, akşamüstü lounge ve devamında yemek servisiyle hizmet verecek olan mekanın açılış partisi önceki gün yapıldı. Parti, cemiyet ve sanat dünyasının tanınmış simalarını bir araya getirdi.

 

Ama çok soğuk

Bodrum Biber’i

Hadise’nin eski sevgilisi Uğur Güven, uzun aradan sonra Bodrum’da ortaya çıktı. Yanında da yabancı uyruklu sarışın sevgilisi vardı. Türkbükü sahilinde objektife takılan ikilinin deniz sefası, diğer tatilciler tarafından ilgiyle izlendi. Güven, suyu soğuk bulan ve uzun süre iskelede oyalanan sevgilisine cesaret vermek için epey dil döktü. Sonunda da sıcağa dayanamayıp mavi sulara daldı.

 

Estetiğim yok

Haberin Devamı

Bodrum Biber’i

Hande Acar, bir kız arkadaşıyla Emirgan Lokma’da kahvaltıdaydı. Çıkışta soruları yanıtlayan Acar, birçok yerinde estetik müdahale bulunduğu iddialarıyla ilgili de konuştu: “Sadece dudaklarımda estetik var. Belki zamanı geldiğinde yaptırırım. Ama inanın henüz dudaklarım dışında hiçbir yerimde estetik yok.”

 

İstanbul’a geliyor

Bodrum Biber’i

Rock müziğin en önemli gitar virtüözlerinden biri olan Steve Vai, İstanbul’a geliyor. Grammy ödüllü ABD’li besteci, müzisyen ve prodüktör, “Passion And Warfare” albümünün 25. yıldönümü özel turnesi kapsamında, 3 Ağustos’ta Zorlu PSM’de sahneye çıkacak. 

 

 

Yazarın Tüm Yazıları