BİR YASTIKTA İKİ KİŞİ

Ünlü kadınlar, Hollywood yıldızlarıyla ‘bir yastıkta’ buluştu! Photoshop tekniğiyle tasarlanan yastıklarda dünya yıldızlarının fotoğraflarına ünlülerin yüzleri yerleştirildi.

Haberin Devamı

Zorlu Center’daki İstanbul Morini, “Restoran Haftası” kapsamında lezzet ve tasarımı buluşturdu. Thanx Co’nun ortakları Zeynep Ilıcalı ile Melda Aksu’nun ev sahipliği yaptığı davette konuklar, dekorazon.com sitesinin özel tasarım parçaları ile pop art konseptinde hazırlanmış bir masada ağırlandı. İş ve sanat dünyasının ünlü isimleri, davette bir de sürprizle karşılaştı. Hollywood yıldızlarının fotoğraflarına photoshop’la yerli ünlülerin yüzlerini yerleştiren ve o fotoğraflardan yastıklar hazırlayan Ilıcalı ile Aksu, tasarımları davetlilere hediye etti. Feryal Gülman, Ayşe Kucuroğlu, Elif Gönlüm, Arzu Sabancı ve Işıl Reçber, objektiflere kendi yüzlerinin bulunduğu yastıklarla poz verdi. Etkinlik, Şef Micheal White’ın özel olarak hazırladığı lezzetler eşliğinde şarap tadımıyla devam etti.

Haberin Devamı

Bu gece sahnede
Başarılı müzisyen Kürşat Başar, bu akşam Levent İş Kuleleri’ndeki Agency’de sahne alıyor. Caz, rock ve pop müziğin unutulmaz şarkılarını kendine has üslubuyla seslendiren Başar’ın performansı ve Agency’nin lezzetli yemekleri için yerinizi ayırtmayı unutmayın!

Şarkılarla 20. yıl kutlaması
TOÇEV, 20’nci yılını Erol Evgin, Murat Evgin, İrem Derici, İclal Aydın, Suzan Kardeş, Gökçe, Hakan Bilgin, Soner Olgun ve Öykü Gürman’ın sahneye çıktığı konserle kutladı. TOÇEV kurucusu Ebru Uygun’un ev sahipliğinde Maslak TİM Show Center’da gerçekleşen konsere iş, sanat ve spor dünyasının ünlü isimleri katıldı. Dernek üyelerinin temizliği ve masumluğu simgelediği için beyaz renkte kıyafetlerle katıldığı konser, Erol Evgin’in anlattığı hikâyeler ve yaptığı esprilerle renklendi. ISS Türkiye ana sponsorluğunda gerçekleşen konserden elde edilen gelir, TOÇEV’in eğitim merkezine bağışlandı.


Balkan modası
Moda tasarımcısı Perihan Akı, 2015 ilkbahar-yaz houte couture koleksiyonunu Green Park Hotel’de tanıttı. Rumeli ve Balkan Dernekleri’nin ev sahipliği yaptığı defile, Suzan Kardeş konseriyle renklendi.

Yeniden Nişantaşı’nda
90’lı yıllarda Nişantaşı-Mim Kemal Öke Caddesi’nde hizmet veren Cafe de Paris, İzmir ve Atina maceralarından sonra doğduğu adrese döndü. İstanbul yeme, içme ve eğlence hayatının başarılı işletmecilerinden Abdullah Özmelek, Suadiye Otel’in bünyesinde de hizmet veren Cafe de Paris’in yeni şubesini Nişantaşı-Abdi İpekçi Caddesi’nde açtı.

Yazarın Tüm Yazıları