Annelik sohbeti

Mothers’Land, ebeveyn koçu Ceyda Kantarcı eşliğinde düzenlediği Anneler Kulübü’nde Aslı Şen’i ağırladı.

Haberin Devamı

 Mothers’Land kurucuları Ece Çelebi Yenal ve Gözde Biber ev sahipliğinde gerçekleşen söyleşide anneler, Şen’ile keyifli bir söyleşi yaptı. Birçok anne ve anne adayının katıldığı söyleşide Şen, deneyimlerini, anneliğin kendisini nasıl dönüştürdüğünü ve çalışan anne olmanın kolay ve zor yönlerini anlattı. 

Annelik sohbeti

Tişört koleksiyonu

Les Benjamins ve Lucca’nın 2017 ilkbahar-yaz sezonu için sınırlı sayıda tasarladığı beş farklı seriden oluşan kapsül tişört koleksiyonu, Wepublic ve Lucca’da düzenlenen iki özel davetle tanıtıldı. Bünyamin Aydın, Cem Mirap ve Ayşe Boyner evsahipliğinde ilk olarak Wepublic’te gerçekleştirilen ve DJ Efe Kantel’in müzikleriyle renk kattığı etkinliğe aralarında Ayşe Boyner, Tamer Yılmaz ve Bünyamin Aydın’ın da bulunduğu davetliler katıldı.
Koleksiyon tanıtımı ise Lucca’da yapıldı. Buradaki partide, Tuba Ünsal, Ahu Yağtu, Elif Boyner, Ayşe Kucuroğlu, Hakan Sabancı, Rafael Cemo Çetin gibi ünlü isimler vardı.

Haberin Devamı

Annelik sohbeti

Bellek yoklaması

Mihriban Mirap, “Zamansız Fenomen” adlı sergisini sanatseverlerin beğenisine sundu. artgalerim Bebek’te açılan sergide Mirap, eserlerinde yer verdiği bütün figür, nesne, mekan ve diğer ifadelerle bellek yoklaması yaptığını söylüyor. Tüketim, hız, teknoloji estetik gibi öğelerin vurgulandığı sergi 24 Haziran tarihine dek ziyaret edilebilir. 

Annelik sohbeti

İlk proje
fantastik

Yeni yapım şirketi BOOM Yapım, ilk projesiyle sektöre giriş yaptı. BOOM Yapım’ın bilimkurgu / fantastik türündeki dizi projesi “Geçit”in 20 dakikalık tanıtım bölümünü yayınladı. Bir yıllık ön hazırlık, 15 günlük çekim ve 3 ay süren post-prodüksiyonla hazırlanan dizinin tanıtım bölümünde, tecrübeli oyuncuların yanı sıra genç yetenekler de rol aldı. Şirketin ortak yapımcılarından Hazan Turaçtemur, bu türü seçme nedenini tüm dünyada yükselişte olması şeklinde açıkladı. 

Haberin Devamı

Annelik sohbeti

Boğaz’a karşı
yaşam başladı

Beykoz’da, 360 derece Boğaz ve Karadeniz manzarası sunan AcarBlu Rezidans’ta yaşam, iş, sanat ve cemiyet dünyasının ünlü isimlerinin katıldığı özel bir davetle başladı.

Acarlar Şirketler Topluluğu ailesinin inşa ettiği 24 katlı ikiz kuleden oluşan AcarBlu Rezidans’ın davetine, Acarlar Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Acar ve Başkan Vekili Erdinç Acar, Funda Acar, Hande Acar, Erdal Acar, Behzat Uygur ve Çiğdem Uygur, Hilal Kosif, Sinan Kosif ve Cihan Kosif gibi birçok ünlü isim katıldı. Açılış etkinliğinde Behzat Gerçeker yönetiminde ENBE Orkestrası da performans sergiledi.

Annelik sohbeti

Müzayede
öncesi davet

Beyaz Müzayede, 40. Çağdaş ve Modern Sanatlar Müzayedesi’nin sergi açılışını önceki gün verdiği davetle gerçekleştirdi. 

Haberin Devamı

Nişantaşı Beyaz Space’teki davette, müzayedede satışa sunulacak 271 eser sergilendi. Önümüzdeki ay Orjin Plaza’da gerçekleşecek müzayede öncesinde düzenlenen kokteyle katılan ünlü isimler, satışa sunulacak eserlere yoğun ilgi gösterdi. Müzayedede satışa sunulacak olan tüm eserler 25 Mayıs-3 Haziran tarihlerinde, 10.00-20.00 saatleri arasında Beyaz Müzayede’nin Nişantaşı’ndaki “Beyaz Space”te sanatseverlerin ziyaretine açık olacak. Müzayede, Aziz Karadeniz tarafından yönetilecek.

Annelik sohbeti

Yazarın Tüm Yazıları