Ağa’dan Uludağ çıkarması

 Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, 24 Aralık’ta Çırağan Sarayı’nda evlenen kızı Sena için Uludağ’da ikinci bir düğün yaptı. Zirvede hemşerileriyle geleneksel ‘Ağaoğlu yürüyüşü’ne çıkan Karadenizli işadamı ayrıca yeni yaşını kutladı.

Haberin Devamı

Karadenizli işadamı Ali Ağaoğlu, her yıl Uludağ’da geleneksel olarak gerçekleşen ‘Ağaoğlu Aile Buluşması’nda, kızı Sena Ağaoğlu için ikinci kez kına gecesi ve düğün yaptı. Uludağ’daki Ağaoğlu Otel’de gerçekleşen düğün için Trabzon başta olmak üzere Türkiye’nin birçok şehrinde yaşayan akrabalarını Uludağ’a getiren Ali Ağaoğlu, düğüne özel Karadeniz yemekleri ikram etti.

Ağa’dan Uludağ çıkarması

12 katlı dev bir pastanın kesildiği düğünden sonra eğlence havai fişek gösterisiyle devam etti. Buluşmada Ali Ağaoğlu’nun doğum günü de kutlandı. Kayakçıların “İyi ki doğdun Ali Bey” yazılı dövizler ve meşaleler eşliğinde adını Uludağ’a yazdığı işadamı, Trabzonlu sanatçı Onay Şahin’in yöresel şarkıları eşliğinde eşi Semra Ağaoğlu ile dans edip annesi Asiye Ağaoğlu ile horon tepti.

Haberin Devamı

Ağa’dan Uludağ çıkarması

Ali Ağaoğlu’nun düğün organizasyonu için yaklaşık 5 milyon lira harcadığı iddia edildi.

Mermerci’nin seçtikleri

Derin Mermerci tarafından hayata geçirilen dijital yaşam tarzı platformu DM (derinmermerci.com), ilk etkinliğini önceki gün Zorlu Center’daki Beymen mağazasında gerçekleştirdi.

Ağa’dan Uludağ çıkarması

Derin Mermerci’nin ev sahipliği yaptığı etkinlikte Balmain, Christian Dior, Saint Laurent, Stella McCartney, Dolce&Gabbana, Dsquared2 ve Valentino gibi markaların 2017 ilkbahar/yaz koleksiyonları beğeniye sunuldu.

 

 

 

Yazarın Tüm Yazıları