40. yıl kutlaması

Dünyaca ünlü kozmetik markalarını aynı çatı altında buluşturan Sevil Parfümeri, sektördeki 40’ıncı yılını özel bir davetle kutladı. La Petit Maison İstanbul’daki davete kozmetik dünyasının önde gelen isimleri katıldı.

Haberin Devamı

Markayı sıfırdan yaratan Lüsi-Yusuf Sevilla çifti ile kızları Dilara Sevilla Slezak’ın ev sahipliğinde düzenlenen davet, Sevil’in dünden bugüne uzanan yolculuğunun aktarıldığı sunumla başladı. Organizasyonun bir de sürprizi vardı.

40. yıl kutlaması

Sevil’in kinci kuşak yöneticisi Dilara Sevilla Slezak, Sevil’le birlikte sektörde 40. yılını kutlayan annesi için ürettirdiği Lucia adlı yeni parfümü de ilk kez beğeniye sundu.

40. yıl kutlaması

Ayakkabı aşkına

Beymen, önceki gün İstinye Park’taki mağazasında ayakkabı tutkunları için özel bir davet düzenledi. Etkinlikte Aquazzura, Brian Atwood, Christian Louboutin, Saint Laurent, Stella McCartney, Tod’s, Valentino gibi başta Hollywood yıldızları olmak üzere dünyaca ünlü kadınların gözdesi ayakkabı markalarının sonbahar kış koleksiyonları tanıtıldı. İkramlar ve eğlenceli sürprizlerle devam eden davete Aslı Şen, Beste Yurttaş, Burcu Karabacak ve Ricardo Quaresma’nın da arasında bulunduğu birçok ünlü katıldı.

Haberin Devamı

40. yıl kutlaması

Nişantaşı: No 62

Online alışveriş sitesi Shopi go’nun Nişantaşı’ndaki 300 metrekarelik yeni merkezi No:62, moda, sanat ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin katıldığı bir davetle kapılarını açtı. Davetin konukları arasında birçok tanınmış sima vardı. Konuklar Fransız DJ Moshy Mercy’nin müzikleri eşliğinde geç saatlere kadar eğlendi. 

40. yıl kutlaması

Festival gibi açılış

1 Eylül’de Akmerkez içinde kapılarını açan Wepublic, açılış ayına özel düzenlediği renkli etkinliklere devam ediyor. Etkinlik kapsamında bugün Balkan ve Anadolu halk müzikleri ile ünlü rock gruplarının eserlerini cover’layan Luxus, ziyaretçilerle buluşacak. Aynı gün illüstratör Gamze Yalçın, ‘Wepublic’te Bir Gün’ konulu çizimiyle, gün boyu canlı sanat performansı sergileyecek. Eğlence yarın DJ performansları ile devam edecek.

Haberin Devamı

40. yıl kutlaması

Yazarın Tüm Yazıları