FETÖ nerede -5-

FETÖ, dünya üzerindeki 170 ülkede, sözde eğitim adı altında faaliyet gösteren bir casusluk teşkilatıdır.

Haberin Devamı

Mahut ülkelerdeki zeki çocuklar, ABD emperyalizmi tarafından devşirilerek, kendi ülkelerinin aleyhinde kullanılacak hale getiriliyor.

Daha küçük yaşta beyinler yıkanıyor ve hemen hepsi birer mankurt haline getiriliyor.

Onca zekâlarına rağmen, beyinleri öylesine uyuşturulmuş ki F. Gülen denilen şeytana tapacak hale getiriliyorlar. ‘Kâinat İmamı’ sıfatı yakıştırılarak, peygamberlerden de üstün bir kişiliğe büründürüyorlar.

Bu çocukları, hayatlarının her kademesinde kontrol edip yönlendirdikleri safhalarda çeşitli suçlara ortak ediyorlar. (Sınav sorularını vermek gibi..) Hırsızlıkla ve başkasının hakkını gaspederek asker veya polis olan bir kişi, bu sırrı ömür boyu açıklayamaz ve daha önemlisi, kendisini bu batağa sürükleyenlerin elinde oyuncak olur.

Haberin Devamı

Bu kişiler hangi görevlerde bulunurlarsa bulunsunlar, görevlerinin elemanı değil, mahut yapının kurşun askeridirler. Kendilerine verilen her türlü maddi ve manevi imkânı (para, mevki vb.), örgütün vereceği talimatlara göre kullanırlar.

Örgüt, ‘Babanı öldüreceksin’ derse, gözünü kırpmadan öldürürler. Hatta bu aşağılık eylemi ibadet hazzıyla yaparlar. Nitekim babasını reddeden evlat ve evladını reddeden babalara çok şahit olduk.

F. Gülen şeytanına dil uzattı diye, babasını ebedi cehennemlik ilan eden ve bunu milletin içinde aleni söyleyen, işinsanı nice tipler gördük.

Akıllarını kiraya vermiş bu kişilerin orduda, generallik rütbesine geldiğini düşünün -ki 15 Temmuz’daki ayaklanma esnasında orduda onlarca FETÖ’cü general mevcuttu-, yatağınızda rahat uyuyabilir misiniz?

Uyutmadıklarını 15 Temmuz gecesi gördük; gözleri dönmüş haşhaşi elemanları, tankları sivil halkın üzerine sürüyor, F-16 savaş uçaklarıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ni, TBMM’yi ve Polis Özel Harekât Merkezi’ni bombalıyorlardı.

Aşağılık kalkışma başarılamayınca, NATO’da görevli onlarca subayımız yurda dönmedi, başta ABD olmak üzere başka ülkelere iltica etti.

Türkiye’nin ekmeğiyle büyüyüp yetişen ve ülkenin savunmasında görev alan bu kişiler, ülkelerini satarak, düşmanın kılıcını salladılar.

Haberin Devamı

Allah saklasın, başarsalardı aynı düşman kılıcıyla milleti kesecek ve ülkeyi, adrese teslim suretiyle ABD’ye peşkeş çekeceklerdi.

FETÖ, kırmızı kitaba, sadece terör örgütü olarak girdi. Bu tanımlama eksiktir; FETÖ hem bir terör örgütü ve hem de bir casusluk şebekesidir.

Yaycı amiral, yerden göğe kadar haklıdır; FETÖ mensupları, ayrıca casusluk yapmaktan, vatana ihanetten de yargılanmalıdır.   

 

Yazarın Tüm Yazıları