Aman dikkat

YARIN mahalli seçimler için sandık başına gideceğiz.

Haberin Devamı

Yerel (mahalli) hizmetlerimizi görecek belediye başkanlarını ve onların kurullarını seçeceğiz.

Yenilgiye doymayan birileri, muhtar seçimi ile Cumhurbaşkanı seçimini, bilerek ve isteyerek karıştırıyor ve yerel seçimleri, genel seçim havasına sokmak istiyor. Bu sakil durum, bizim demokrasiyi ne denli özümsemeyişimizle yakından ilgilidir.

Bunun da manası, bizim gerçek demokrasiye geçmemiz ve onu sindirebilmemiz için daha kırk fırın ekmek yememiz lazım.

Bu hazımsızlar güruhuna göre; kendi yandaşları veya partileri kazanırsa ‘Yaşasın demokrasi!’, kaybederse ‘Hastaya ilaç sorulursa böyle olur’, ‘Profesörün oyu ile çobanın oyu eşit olursa, başka ne bekliyorsunuz?’ gibi yaveleri gevelerler.

Malum, daha dün ülkemiz uçurumun kenarından döndü. İntikam ateşiyle yanıp tutuşan düşman, aportta beklemektedir (fırsat kollamaktadır). FETÖ denilen  Haşhaşilerin,  başta ABD olmak üzere Avrupa’da nasıl himaye görüp desteklendikleri bilinmektedir.

Haberin Devamı

Sittin senedir, içimizde yeşertilen ve tüm devlet müesseselerinin kılcallarına değin nüfuz ettirilen bu ayrık otları öyle üç-beş yılda temizlenemez.

Bu pespaye güruhtan bir tekinin bile pişmanlık duyduğunu ve yolundan döndüğünü görmedik. Hemen hepsi sütre gerisinde bekliyorlar. Malum, takiye bunların en önemli özelliğidir. Asla oldukları gibi görülmezler.

Nerede bir güç odağı varsa oraya girer ve o gücü ele geçirmeye çalışırlar. Koca devlete nüfuz edip, onu ele geçirmeye yeltenen bu kişilerin, spor kulüplerine kadar her kurum ve kuruluşa nasıl el attıklarını ve onları nasıl manipüle etmeye çalıştıklarını gördük.

Bugün de boş durmuyorlar ve her türlü fırsatı değerlendirerek kaos çıkarmak peşindeler.

Hemen her olayda halkı sokağa çıkmaya çağıranlara dikkat edin!

Gezi Parkı’ndaki ağaçları bahane ederek halkı sokağa döktüler, bilahare Güneydoğu’daki ‘Çukur eylemleri’ ile aynı işi yaptılar, ülkeyi yangın yerine çevirdiler.

Ülkeye ve ülke insanına zarar ve ziyan vermekten başka neyi halledebildiler?

Haşhaşilerin davası bir şeyleri halletmek değil, kaos çıkarıp ülkeyi, Erdoğan’dan ve AK Parti’den kurtarıp (!) ABD’ye teslim etmektir.

Haberin Devamı

Aynı şekilde çeşitli siyasi partilere de nüfuz etmektedirler zira onlar da biliyor ki sorumsuz ve tutsak edilen siyasetçinin, bu ülkeye vereceği zararı başka kimse veremez.

FETÖ elebaşı neden ABD’de ikamet etmektedir? Türkiye’nin onca taleplerine karşı neden iade edilmemektedir?

Ülkemizdeki tüm kalkışmaları, oradan verdiği emirlerle gerçekleştirdi, şimdilerde boş durduğunu mu zannediyorsunuz?

Başta istihbarat ve güvenlik güçleri olmak üzere, resmi ve sivil tüm kurum ve kuruluşlar, Haşhaşilere karşı her an tetikte olmalı ve asla göz açtırmamalıdır.

Zira su uyur, düşman uyumaz!

Yazarın Tüm Yazıları