Sürpriz kadro tutmadı

Erdal Fernergiz yazdı...

Haberin Devamı

Kendi saha ve seyircisi önünde yenilmez armadayı oynayan Adana Demirspor, deplasmanlarda aynı başarıyı gösteremiyor. Oynadığı dış saha maçlarında bir galibiyeti yok. Son deplasmanlardan da yenik ayrılmıştı. Mavi Lacivertliler mutlak üç puan parolasıyla sürpriz bir kadro ile çıktığı Sivas karşılaşmasından da ancak bir puan çıkarabildi. 3 puan hasreti sürdü.

Hollandalı teknik direktör Kluivert, Yiğidolar karşısında  İsmail, Abdulsamet, Zeneti, Yusuf Erdoğan’ı 11’de tercih etti. İstediği oyunu görmeyince de asıl kadroya döndü ve İlerleyen dakikalarda Balotelli’yi, Dorukhan’ı, Yusuf Sarı’yı, Gravillion’u, Yusuf Barasi’yi sahaya sürdü. Bu oyuncuların girmesinden sonra galibiyet daha çok arandı ama zaman yetmedi, sahadan bir puanla ayrılarak evine döndü Mavi Şimşekler. 

Haberin Devamı

Sürpriz kadro tutmadı

ERTAÇ GEÇİT VERMEDİ

Sivas karşısında bir puanın alınmasında kaleci Ertaç büyük rol oynadı. Bu sezon formunun zirvesinde olan ve milli takıma da seçilen Ertaç, maçta öylesine başarılı oldu ki taraflı tarafsız her kesimden alkış aldı. Yerden, havadan gelen toplarda kritik kurtarışlara imza atan, yediği golde de hatası olmayan Ertaç, bir çok pozisyonda rakiplere gol şansı vermedi, maça damga vurdu. Kaptan Stambouli de bu sezon eşitlik golünü atarak kendi adına sezonun ilk golünü kaydetti. Mavi Şimşekler, aldığı bu sonuçla ve Beşiktaş’ın da 3 puan kaybıyla Ligde 3. Sıradaki yerini korudu ve puanını da 21’e çıkardı. 

Sürpriz kadro tutmadı

FENERBAHÇE ALARMI

Adana Demirspor’da şimdi gözler Fenerbahçe maçına çevrildi. Evinde hiç puan kaybetmeyen Mavi Lacivertliler bu hafta sonu oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarına ara vermeden devam etti. Evinde oynadığı maçlarda 6’da 6 yapan Mavi Şimşeklerde hedef 7’de 7 yapmak. Tüm takım paydaşları büyük bir titizlikle disiplinli bir şekilde bu maça hazırlanıyor. Tabi ki Adana Demirspor’un en büyük güvencesi de ülkemizin en iyi taraftar gruplarından 12. Adam mavi lacivert sevdalıları.

Haberin Devamı

Hollandalı teknik direktör Kluivert, oyuncularına uyarıda bulunarak deplasmanlarda yaşadıkları kayıplara dikkat çekti. Hoca Fenerbahçe maçının hedefe ulaşmak için çok önemli olduğunu, belirterek tam motivasyon beklediğini, taraftara bunun borç olduğunu söyledi.

Evet, Mavi Şimşekler bu kentin gururu. Aldığı sonuçlarla da bunu ispat ediyor. Hafta sonu bir iç saha galibiyetine daha imza atacağına tüm kent inanıyor.

Yazarın Tüm Yazıları