Türkiye’nin ilk ve tek İngiltere üniversiteleri eğitim günleri

Educatıon UK Application Services yani EDUKAS, İngiltere Üniversiteleri Resmi Temsilciliği ve Başvuru Merkezi’dir. İstanbul Avrupa, İstanbul Anadolu, Ankara, İzmir ve Londra’da ofisleri bulunan EDUKAS, 2010 yılından bu yana Birleşik Krallık’ta akademik yaz programları, lisans, yüksek lisans ve doktora eğitimi almak isteyen öğrencilere ücretsiz danışmanlık hizmeti sunmaktadır.

Haberin Devamı

Öğrencilerin hedefleri ve yaşam standartlarına uygun opsiyonları kendilerine sunarak Birleşik Krallık eğitim yolculukları için tam destek sağlayan EDUKAS öğrenciler ve ailelerine, IB koordinatörlerine ve danışmanlara, Birleşik Krallık’ta okul araştırmaları, lisans (UCAS) başvuruları, yüksek lisans başvuruları, vize ve konaklama başvurularında ücretsiz destek sağlıyor. Deneyimli EDUKAS danışmanlarının gerek uzun yıllardır alandaki deneyimleri gerek kendilerinin de Birleşik Krallık’ta lisans, yüksek lisans seviyelerinde eğitim almış olmaları sundukları danışmanlık hizmetini bir üst seviyeye çıkartıyor. Bir başvuru dosyasındaki en önemli noktalara hakim olarak titizlik ile destek olmak ile kalmıyor, heyecanınızı anlayarak size eşlik ederken kabul sevinçlerinizi de paylaşıyorlar. EDUKAS’ı Birleşik Krallık’ta eğitim konusunda ön plana çıkartan en büyük nokta üniversitelerin direkt resmi temsilcisi olmasıdır. 70’ten fazla Birleşik Krallık üniversitesinin resmi temsilcisi olarak başvuru işlemlerinizde üniversitelerin yetkilileri ile olan yakın ilişkileri ve iletişimleri sayesinde başvurularınızda fark yaratıyorlar. Resmi temsilcilik ünvanı sayesinde EDUKAS, öğrencilere verdiği başvuru danışmanlık servisinin yanı sıra herkesin faydalanabileceği birçok etkinlik de düzenliyor. Bunlara örnek olarak üniversitelerin farklı departmanlarının akademisyenlerini Türkiye’deki okul ve öğrenciler ile buluşturmak, Birleşik Krallık üniversitelerine kampüs turları düzenlemek, eğitimlerine başlayacak öğrencilere veda partileri hazırlayarak onları yeni hayatlarına hazırlamak ve en göze çarpan etkinliklerden biri olarak Türkiye’nin ilk ve tek Education UK Days etkinliğini düzenlemek yer alıyor.

Haberin Devamı

Türkiye’nin ilk ve tek İngiltere üniversiteleri eğitim günleriBİREBİR GÖRÜŞME FIRSATI SUNUYOR

Education UK Days’in ülkemizde yer alan diğer yurtdışı eğitim etkinliklerinden en büyük farkı sadece Birleşik Krallık özelinde olması ve ülkenin en önde gelen üniversitelerinin yer almasıdır. Hayalinizdeki eğitime adım atmak için Birleşik Krallık’ta eğitim almış, deneyimli ve güler yüzlü EDUKAS ekibi ile iletişime geçmenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Türkiye’nin tek birleşik krallık üniversiteleri etkinliği ‘Education UK Days’ 1-9 Mart tarihleri arasında İstanbul, İzmir ve Ankara’da olacak. Birleşik Krallık Üniversite yetkililerini ağırlayarak Türkiye’deki öğrencilerle buluşturan EDUKAS, lisans hazırlık, lisans, yüksek lisans ve doktora programlarıyla ilgili bilgi almak isteyen herkese birebir görüşme fırsatı sunuyor. Etkinliğe katılarak aklınızdaki tüm soru işaretlerinin yanıtlarına ulaşabilirsiniz. Kabul şartları ve burs imkânlarıyla detaylı bilgi alarak ön kabul imkânları hakkında fikir edinebilirsiniz. Bunun yanı sıra üniversite temsilcilerinden şehirlerindeki yaşam şartları, kampüs imkânları ve konaklama imkânları hakkında da detaylı bilgi edinerek ait olduğunuz üniversite şehrini kafanızda netleştirebilirsiniz. Temsilciler ve EDUKAS danışmanları ile olan birebir görüşme imkânına ek olarak, etkinlikler boyunca üniversite temsilcileri kendi sunumlarını da gerçekleştirecekler. Sunumlar sırasında üniversiteler özelinde akademik imkânlar hakkında daha da detaylı bilgi edinebilir, daha spesifik sorularınıza yanıt bulabilirsiniz. Education UK Days’e katılarak Birleşik Krallık eğitim yolculuğunuza başlamak için sağlam temeller atabilirsiniz.

Haberin Devamı

ETKİNLİK TARİHLERİ VE SAATLERİ

1 Mart-İstanbul Anadolu Yakası – DoubleTree by Hilton Moda 14.00-19.00
2 Mart- İstanbul Avrupa Yakası – Divan Otel Taksim 13.00-18.00
6 Mart-İzmir-Mövenpick Hotel İzmir 14.00-19.00
9 Mart-Ankara- Sheraton Ankara Hotel 12.00-17.00

Türkiye’nin ilk ve tek İngiltere üniversiteleri eğitim günleri

Etkinliğe https://www.educationukdays.com/ linkinden ücretsiz kayıt olabilir, etkinlik detayları için @edukaseducation Instagram hesabından ve aşağıdaki ofis iletişim numaralarından ulaşabilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları