Yılın son Merkür retrosu başlıyor!

3 Ocak’a kadar sürecek bu geri gidiş iletişimde ve elektronik aletlerde sorunlar çıkarabilir. Yeni şeylere başlamak yerine yarım kalanları toparlamak daha akıllıca gibi. Ama moralleri bozmayalım; yeniay bizi iyimser ve umut dolu yapacak. Her türlü yeniliğe, deneyime açık olacağız.

Haberin Devamı

Bu hafta gökyüzü trafiği yine çok hızlı. Bir yandan 12 Aralık’ta Merkür retrosu başlarken diğer yandan Yay burcunda yeniay var. Yani bir yandan iletişim sorunları, diğer yandan kör noktalarımızın çok olacağı bir yeniay. Bakalım tüm bu gelişmeler günlük astro reçetelere ve burçlara nasıl yansıyacak...

HER ŞEYİ ABARTABİLİRİZ

Bugün Ay tüm gün Akrep burcunda seyahat edecek. Venüs’le Jüpiter karşı karşıya (etki süresi +/-4 gün). Sevgi yetmeyebilir; daha çok sevilmek, ilgiyi üzerimizde görmek isteyebiliriz. Şekerli gıdaları canımız daha çok çekebilir, yemeyi, içmeyi abartabiliriz. Aşkta,  duygusal meselelerde abartılı davranışlar sergileyebiliriz. Lüks ve pahalı alışverişler yapabilir, alışverişlerde daha parlak ve canlı renkleri tercih edebiliriz. Bugün yöneticilerimizi ya da partnerimizi memnun etmek çok kolay olmayabilir. Güzelleşmek için atacağımız adımlardan çok memnun kalmayabiliriz.

Haberin Devamı

ORTAMLAR ROMANTİK

Yarın Ay 11.56 ile 14.10 arası Akrep burcunda boşlukta olacak. Akabinde Yay burcuna geçecek. Merkür’le Venüs arasında sekstil (60 derecelik) açı oluşacak (etki süresi +/-2 gün). Yapıcı konuşmalar yapmak, sevdiklerinize hediyeler vermek, sanat veya yaratıcılıkla ilgili eğitimlere başlamak, ilanı aşk etmek, alışverişe çıkmak ya da seyahatler organize etmek, romantik ortamlar oluşturmak için harika bir zaman.

TOPARLANMA SÜRECİ

Salı Ay tüm gün Yay burcunda seyahat edecek. Merkür’ün geri hareketi bugün itibariyle başlıyor ve 3 Ocak’a kadar sürecek. Her türlü iletişimde aksaklıklar çıkabilir. Para hesaplarında yanlışlıklar yapılabilir. Elektronik aletler bozulabilir. Sözleşmeleri bozabilir. Başlayan ilişkiler uzun soluklu olmayabilir. Bilgi akışında aksaklıklar meydana gelebilir. Merkür retrosunda eldeki işleri tamamlamak en iyisi. Bu aslında toparlama, düzene sokma sürecidir ama yeni bir şeylere başlarsak uzun süreli olmaz. Evlenmek, ev alıp satmak için de uygun bir süreç değildir. Araçla uzun yola çıkacaklar ekstra dikkatli olmalı.

Yılın son Merkür retrosu başlıyor

Haberin Devamı

RİSK ALMAYA YATKINIZ

Çarşamba günü 20 derece Yay burcunda yeniay meydana gelecek. Bu yeniaya Neptün’ün sert etkisi olacak (etki süresi 10 gün). Yeniay zamanı, elimizdeki işleri büyütmek için daha motive olabiliriz. Yeni şeyler keşfetmeye, yeni insanlarla tanışmaya daha hevesliyizdir. Risk almaya yatkınızdır. Yaşadıklarımızı abartmaya eğilimli oluruz. Olayları daha iyimser ve umut dolu karşılarız. Bu dönem spora başlamak için idealdir. Ancak Neptün’ün sert etkisi hatalı kararlar alabileceğimize, yanılgıların olabileceğine işaret etmekte. Her şeye inanmamakta fayda var. Zehirlenmelere dikkat!

ONAYLANMA İHTİYACI

Perşembe Ay tüm gün Oğlak burcunda seyahat edecek. Hesapları toparlamak, düzen oluşturmak için idealdir.  Biraz melankolik olmaya eğilimliyizdir. Anneyle ya da aile içi ilişkilerde zorlanmalar görülebilir, onaylanma ihtiyacımız artabilir. Günün ana teması kendi kendimize yetmek olacaktır. Uzun vadeli planlar, yatırımlar yapmak için ideal bir gün ama riskli aktivitelere girişmek için pek uygun değildir. Gayrimenkulle alakalı konularla ilgilenebiliriz. Ciddi meseleler konuşmak, iş görüşmeleri yapmak için idealdir. Bugün şeker ve romatizma sorunları, eklem problemleri olanlar ekstra dikkat etmeli, Ay Oğlak burcundayken bu rahatsızlıkları tetikleyebilir. Dişler, kemikler ve cilt de hassaslaşır; akne, sivilce ya da döküntüler meydana gelebilir. Romatizmalar azabilir.

Haberin Devamı

DUYGUSAL VE MANTIKLI

Cuma Ay 19.02 ile 20.55 arası Oğlak burcunda boşlukta olacak, akabinde Kova burcuna geçecek. Bu dönemde daha mesafeli, kendimizi ifade etmede daha ölçülü olabiliriz. Ay’ın etkisiyle daha duygusal ve sezgisel hissederken, Oğlak’taki konumu bizi daha gerçekçi ve mantıklı düşünmeye yöneltir. Duygularımızı dışa vurmak yerine, içimize dönük ve düşünceli olabiliriz. Ay Oğlak’tayken, iş ve kariyer hedeflerimize daha fazla odaklanabiliriz. Bu dönem uzun vadeli hedeflerin üzerinde çalışmak için uygun bir zamandır. İş hayatımızda daha çok özveri gösterebiliriz.

GRUP ENERJİSİ GÜÇLÜ

Cumartesi Ay tüm gün Kova burcunda seyahat edecek. İnternette gezinebilir, sosyal medyayla meşgul olabiliriz. Paylaşımlarımız bugün daha fazla kişiye ulaşabilir. Grup enerjisinin oldukça güçlü olduğu bugünde topluluklar içinde aktif rol oynayabiliriz. Hep sosyalleştiğimiz gruplar dışında yeni kişilerle iletişime geçebiliriz. Fütüristik, yaratıcı ve teknolojik konulara ilgi duyabiliriz. Bilimkurgu, astronomi ve astrolojiyle ilgili kitaplar okuyabiliriz. Enerji çalışmaları, akupunktur, alternatif tıp yöntemleri etkin sonuçlar verebilir. Arkadaşlarımız fikirlerimize destek verecek ve her isteğimize uyum sağlamaya çalışacaklardır.

Haberin Devamı

Yılın son Merkür retrosu başlıyor

BU HAFTA BURÇLARI NELER BEKLİYOR?

Koç (21 Mart-19 Nisan)

Adımlarınızı iyi hesaplamanız gerekiyor

Retronun etkisiyle iş konusunda yeni adımlar atmak için uygun bir zaman olmayabilir. Yeniay 9’uncu evinizde gerçekleşiyor; seyahatler, akrabalar, hukuksal konular, uluslararası ilişkiler, ticaret konuları etki altında olacaktır. Ancak Neptün’ün sert etkisiyle atacağınız adımları iyi hesaplamalı, kandırılmamaya dikkat etmelisiniz.

Boğa (20 Nisan-20 Mayıs)

Kendinizi yalnız hissedebilirsiniz

Retro yüzünden eğitim, seyahat, resmi işlerde aksaklıklar yaşanabilir. Yeniayın ana konusu miras, ortaklaşa kazanımlar ve borçlar olacak. Ancak Neptün’ün sert etkisiyle maddi konularda kandırılmaya açık bir dönemde olabilirsiniz. Dostlarınız, arkadaşlarınız sizi hayal kırıklığına uğratabilir, kendinizi yalnız hissedebilirsiniz.

Haberin Devamı

İkizler (21 Mayıs-20 Haziran)

Ortalığın sakinleşmesini bekleyin

Retro yüzünden banka işleri, muhasebe ve vergi konularında hatalar çıkabilir. Çevrimiçi ödemelerde kişisel veri güvenliğinize çok dikkat edin. Neptün’ün yeniaya sert etkisi yüzünden ilişkiler, ortaklıklar, kariyer ve yatırım alanlarında önemli kararlar almak için uygun bir dönem olmayabilir. Ortalığın sakinleşmesini beklemek en iyisi.

Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz)

Sağlığınıza odaklanmakta fayda var

Retro yüzünden ikili ilişkiler ve ortaklıklarda aksaklıklar yaşanabilir. Yeniayla iş yoğunluğunuz artabilir. Sağlığınıza odaklanmanızda fayda var. Neptün’ün sert etkisinden dolayı zehirlenmelere ve alerjilere dikkat! Yurtdışı, eğitim, medya, hukuksal konularda hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Diyete ve spora başlamak için harika bir zamandır.

Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos)

Hayattan daha çok keyif alacaksınız

Retro yüzünden iş arkadaşlarınızla aranızda yanlış anlaşılmalar olabilir. Yeni projelere başlamak için uygun zaman değil. Yeniayın ana konuları çocuklar, aşk hayatı, hayattan daha çok keyif alabileceğiniz koşullar. Neptün’ün sert etkisi yüzünden zehirlenmelere, bağışıklık sisteminize ve özellikle ayaklarınıza dikkat edin.

Başak (23 Ağustos-22 Eylül)

Su tesisatında sorunlar çıkabilir

Retronun etkisiyle özel hayatınızda ve çocuklarla iletişimde sorunlar meydana gelebilir. Yeniay 4’üncü evinizde gerçekleşiyor, geleceğe yönelik hedefler, aile, ev bu yeniayın ana konuları. Neptün’ün sert etkisinden dolayı bu dönem partnerinizden veya ortağınızdan umduğunuz desteği göremeyebilirsiniz. Su tesisatında sorunlar meydana gelebilir.

Terazi (23 Eylül-22 Ekim)

Bağışıklığınızı güçlü tutun

Retro yüzünden ev içi elektronik aletlerde sorunlar meydana gelebilir. Aile içinde stresli durumlar oluşabilir. Bu dönem taşınmak için uygun olmayabilir. Yeniay 3’üncü evinizde gerçekleşiyor. Eğitim, akrabalar, seyahatler ve iletişim bu yeniayın ana konuları. Bu konularda yeni adımlar atabilirsiniz. Bu dönem bağışıklığı güçlü tutmakta fayda var.

Akrep (23 Ekim-21 Kasım)

Kafanız biraz karışabilir

Yeniay finansal konularınızın üstüne adeta projeksiyon tutacak. Maddi konularda yeni gelişmeler meydana gelebilir. Para kazanabileceğiniz yeni koşullarla karşılaşabilirsiniz. Neptün’ün sert etkisiyle kafanız biraz karışabilir, yatırım konularında dikkatli adım atmakta fayda var. Özel hayatınızda hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

Yay (22 Kasım-21 Aralık)

Oldukça dikkat çekicisiniz

Retro yüzünden ödemelerde gecikmeler söz konusu olabilir. İnternet alışverişlerinde güvenlik meselesine çok dikkat edin. Finansal anlaşmalar için uygun bir dönem değil. Bu yeniay hem fiziksel hem zihinsel olarak oldukça dikkat çekici olacaksınız. Neptün’ün sert etkisiyle kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Zehirlenmelere dikkat edin.

Oğlak (22 Aralık-21 Ocak)

Kafanızı dinlemek isteyeceksiniz

Retronun etkisiyle yeteri kadar anlaşılmadığınızı düşünebilirsiniz. Bu dönem yeni bir şeye başlamak yerine yarım kalanları toparlamak daha faydalı. Bağımlı olduğunuz bir alışkanlıktan kurtulmak için uygun bir zaman. Yalnız kalıp kafanızı dinlemek isteyeceğiniz bir yeniay olacak. Neptün’ün sert etkisiyle odaklanmakta zorlanabilirsiniz.

Kova (22 Ocak-18 Şubat)

Arkadaş için kendinizi feda etmeyin

Retronun etkisi yüzünden her duyduğunuza inanmayın, iş anlamında yapamayacağınız sözler vermeyin. Yeniay 11’inci evinizde gerçekleşiyor ve sosyal yaşamınız, finansal kazanımlarınız, hayattan beklentileriniz üzerinde etkili olacaktır. Neptün’ün sert etkisiyle bazı arkadaşlarınız hayal kırıklığı yaratabilir. Arkadaş için kendinizi feda etmeyin. 

Balık (19 Şubat-20 Mart)

İş hayatında gelişmeler mümkün

Retronun etkisiyle planlar değişebilir ve bu sizi strese sokabilir. Yeniay iş hayatınız üzerinde etkili olacak. Bu alanda yeni kararlar ve gelişmeler mümkün. Yalnız Neptün’ün sert etkisi mesleki konularda kafanızı karıştırabilir. Kendinizi yorgun, isteksiz hissedebilirsiniz. İşle ilgili konularda yanılgı ve pişmanlık yaşamamak için dikkatli olun. 

 

 

Yazarın Tüm Yazıları