Venüs ilişkileri ve ortaklıkları destekliyor

İkili ilişkiler konusunda rahat nefes alacağımız bir hafta başlıyor. Zira Venüs, Terazi burcuna geçiyor. Bu harika bir haber! İşbirlikleri, ortaklıklar konusunda da verimli bir dönem yaşanacak. Yalnız hafta sonuna doğru kazalara ve tartışmalara açığız, dikkatli olunmalı.

Haberin Devamı

Derin bir nefes alalım; Venüs, Terazi burcuna geçiyor ve burada seyahat edecek. Bu harika bir haber! Ancak yine bu hafta Mars ile Uranüs de karşı karşıya olacak ve bu da işte ya da aşkta öfke patlamaları yaşatacak... 

 

ANA TEMA: FARK EDİLMEK

Bugün Ay, tüm gün Aslan burcunda seyahat edecek. Neşelenmek, arkadaşlarla eğlenmek, eğlence mekânlarını bir bir gezmek, flört etmek ve eğlenmek için önümüzde harika birkaç gün var. Çocuklarımızla eğlenebilir, çocuksu yönlerimizi ortaya koyabiliriz. Ay Aslan’dayken dikkat çekici takılar, canlı renkler, pırıltılı giysilerle çekiciliğimizi arttırabiliriz. Yaratıcı ve artistik çalışmaların desteklendiği bir gündeyiz. Günün ana teması ‘fark edilmek’ olacak...

 

Haberin Devamı

DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜM

Pazartesi Ay 10.24 ile 22.39 arası Aslan burcunda boşlukta olacak, akabinde Başak burcuna geçecek. Venüs ile Plüton arasında üçgen açı oluşacak. Etki süresi +/- 3 gün. Bugün özel hayatımızda bir şeyleri takıntı haline getirebiliriz. Güçlü ve söz sahibi kişilerle bir araya gelebiliriz. Gücümüzü ve irademizi nasıl yönlendireceğimizi, isteklerimizi gerçekleştirmek için nasıl bir yola başvuracağımızı düşünebiliriz. Bir ilişkimiz bizi zorlayabilir ve bu kişi, üzerimizde baskı yaratan durumlara neden olabilir. İrademizi kullanarak değişmek ve dönüştürmek istediğimiz yönlerimize odaklanabiliriz.

 

HAYALLER KURALIM

Salı Ay tüm gün Başak burcunda seyahat edecek. Merkür ile Neptün arasında üçgen açı oluşacak. Etki süresi
+/- 3 gün. Hayal kurmak için en güzel gün. Fal baktırmak için de idealdir veya ruhsal konularla ilgili okumalar, araştırmalar yapmak, bilgi sahibi olmak için uygundur. Bugün sezgiler ve rüyalar güçlüdür, rüyalarımız yol gösterici olabilir. Şiir, masal, hikâye yazmak için uygundur. Hayallerimizle baş başa kalmak ve keyifli etkinliklerle çok fazla enerji harcamadan tembellik yapmak isteyebiliriz. İdeallerimizi ve hayallerimizi gerçekleştirmek için elimize güzel fırsatlar geçebilir.

Haberin Devamı

Venüs ilişkileri ve ortaklıkları destekliyor

 

DİYETE BAŞLAYABİLİRİZ

Çarşamba Ay tüm gün Başak burcunda seyahat edecek. Bugün Venüs, Terazi burcuna geçiyor; 4 Aralık’a kadar seyahat edecek. Yeni ilişkilere başlamak, ilişkilerdeki sorunları tespit edip çözmek, ilişkilerde dengeyi, eşitliği yakalamak için harika bir dönem. Yine bu süreç evlenmek, nişanlanmak, aileleri tanıştırmak, kız istemek için güzeldir. Hayatımızda uyum ve dengeyi yakalamak çok daha kolay olacak. Yeni ortaklıklar kurmak, özellikle kadınlarla bir araya gelip iş yapmak için en doğru zaman. Her türlü estetik konuyla içli dışlı olabilir, diyete
ve spora başlayabiliriz.

İLETİŞİM AKMIYOR

Perşembe günü Ay 7.53 ile 11.07 arası Başak burcunda boşlukta olacak, akabinde Terazi burcuna geçecek. Merkür ile Satürn arasında kare açı oluşacak. Etki süresi +/- 3 gün. Bu günler bardağın boş tarafına bakmaya daha eğilimli oluruz, beklenen haberler genel anlamda olumsuz olabilir. İletişimin su gibi aktığı bir gün diyemeyiz, aksine pek de hoşsohbet olmayan kişilerle bir araya gelmek durumunda kalabiliriz. Toplantılar sıkıcı geçebilir. İmzalı işler, kontratlar bozulabilir. Zihin bugün endişeli ve karamsar olabilir, kaygı düzeyimiz yükselebilir. Hesapçı ve çıkarcı düşünceler ve davranışlar bizi zora sokabilir. Ağır çalışma koşulları altında olabiliriz. Dar görüşlü ve taviz vermez bir tavır takınabilir veya böyle bir tutum takınan kişilerle karşılaşabiliriz.

Haberin Devamı

OBJEKTİF KALMAK ZOR

Cuma Ay tüm gün Terazi burcunda seyahat edecek. Merkür, Yay burcuna geçip 1 Aralık’a kadar seyahat edecek. Detay gerektiren işlerde başarı şansı düşüktür. Özellikle önyargı engeline sık sık takılabiliriz, tarafsız ve objektif düşünmek zordur. Hatta fanatizme varan düşünceler yüzünden büyük tartışma ve kavgalar çıkabilir. Kelimeleri kullanırken dikkat etmeliyiz, en ufacık bir kelime büyük bir yangına dönüşebilir. Unutkanlıklar yüzünden başımız sık sık derde girebilir. Bu süreçte, pasaport- vize işlerimizi halledebiliriz. Yurtdışına seyahatler, yabancı kültürler, daha fazla okumak, bilgi sahibi olmak için güzel bir dönem. Bol bol bulmaca çözüp zihin egzersizleri yapabiliriz. Yabancı dil eğitimine başlamak için harikadır.

Haberin Devamı

EVLENMEK İÇİN UYGUN...

11 Kasım Cumartesi günü Ay 18.04 ile 21.39 arası Terazi burcunda boşlukta olacak, akabinde Akrep burcuna geçecek. Estetik kaygılar tavan yapacak; ilişki ve ortaklık kurmak içinse güzel bir gün. Estetik operasyon olmak, diyetisyene gitmek için uygun; estetikle ilgili her konuya balıklama dalabiliriz. Huzur, sessizlik, uyum, denge ihtiyacımız çok artar, yüksek ses rahatsız eder. Olaylara iyimser yaklaşırız. Hak, adalet kavramları ön plana çıkabilir; güçlü değil, haklının tarafında olmaya çalışırız. Sanatsal konularla ilgilenmek için güzeldir, ilham perileri etrafımızda. Ne istediğimizi bilmek zorundayız, yoksa fırsatları kaçırabiliriz. Çok çabuk etki altında da kalabiliriz. Gönül ilişkileri başlatmak, sözlenmek, evlenmek için en ideal günlerden biri.

Haberin Devamı

Venüs ilişkileri ve ortaklıkları destekliyor

 

BU HAFTA BURÇLARI NELER BEKLİYOR?

Koç (21 Mart-19 Nisan)

Yeni ve anlamlı ilişkilere başlama olasılığınız artıyor. Eğer ilişkiniz varsa daha dengeli ve uyumlu hale getirebilirsiniz. Nişan veya evlilik gibi uzun vadeli kararlar alabilirsiniz. Partnerinizle sosyal etkinliklere katılabilirsiniz. Maddi konularda sizi öfkelendirecek konularla karşı karşıya kalabilirsiniz. Beklenmedik harcamalar söz konusu olabilir.

Boğa (20 Nisan-20 Mayıs)

İş arkadaşlarınızla daha uyumlu çalışabilirsiniz. Gönüllü çalışmalara, hayır işlerine daha fazla ilgi gösterebilirsiniz. Estetik detaylara dikkat etme eğiliminiz artabilir. İş arayanlar güzel fırsatlarla karşılaşabilir. İkili ilişkiler, ortaklıklar, anlaşmalarla ilgili sizi öfkelendirecek konular gündeme gelebilir. Provokasyona maruz kalabilirsiniz. 

İkizler (21 Mayıs-20 Haziran)

Kendinizi daha açık ifade ederek ve şefkatle ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Tiyatro, sinema, sanat gibi eğlenceli şeylere daha fazla ilgi gösterebilirsiniz. Çocuklarınızla daha fazla zaman geçirmek, kulüp veya organizasyonlara katılmak için iyi bir zaman. Görünmez kazalara karşı dikkatli olun, hız ve risk içeren her şeyden uzak durun.  

Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz)

Aile bağlarınızı güçlendirmek için olumlu bir dönem. Evinizin düzenlemesi, dekorasyonu ilginizi çekebilir. Yeni ev arayışı, alım-satımı gibi işleriniz olabilir. Özel hayatınızda ve sosyal ilişkilerde büyük gerginlikler ve öfkeli durumlar ortaya çıkabilir. Yatırımlar konusunda dürtüsel ve ani adımlar atmamakta fayda var. Kimseye sabrınız olmayabilir.

Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos)

Daha açık ve çekici bir iletişim tarzına sahip olabilirsiniz. Anlaşmazlıkların çözümü kolaylaşabilir. Bir sanat kursuna katılmak isteyebilirsiniz. Seyahat etmek veya yeni yerler görmek için daha fazla fırsatınız olabilir. Ev, aile konularında tahammülsüz davranabilirsiniz. Ev içi kazalara dikkat edin; yanıcı, kesici, delici aletleri kullanırken dikkat!

Başak (23 Ağustos-22 Eylül)

Kazancınız artabilir, para biriktirebilirsiniz. Kariyerinizdeki gelişmeler de buna neden olabilir. Harcamalarınızı dengeleyin. Kendinize olan özsaygınız artabilir. Yakın çevrenize tahammülsüz olabilir, öfkelenebilirsiniz. İletişim gereçleriyle ilgili ani ve sürpriz krizler oluşabilir. Sosyal medyada kime ne tepki verdiğinize, neyi nasıl paylaştığınıza dikkat edin.

Terazi (23 Eylül-22 Ekim)

Çekici ve zarif hissedebilirsiniz ya da bunun için zaman harcayabilirsiniz. Partilere katılıp yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Romantik ilişkilerin başlaması için olumlu bir zaman. Kişisel kazançlarınız ve maddi konularda büyük bir stres gündeme gelebilir. Sürpriz harcamalara dikkat! Bu harcamalar sağlık veya teknolojik acil bir ihtiyaçtan doğabilir.

Akrep (23 Ekim-21 Kasım)

Aşk ve ilişkilerde daha derin bağlar kurma isteği doğabilir. Platonik ilişkiler gündeme gelebilir. Gizli kalması gereken ilişkilere çekilebilirsiniz. Estetik, güzellik gibi işler için uygun zaman değil. Adeta pimi çekilmiş bomba gibi hiç kimseye ve hiçbir şeye tahammülünüz olmayabilir. Kazalara ve sakarlıklara karşı da dikkatli olmanızda fayda var.

Yay (22 Kasım-21 Aralık)

Daha sosyal olabilirsiniz. Mevcut arkadaşlıklarınızı daha derinleştirmek veya yeni ve etkileyici insanlarla tanışmak için uygun bir zaman. Toplum hizmeti ve hayır işleriyle ilgilenmek için motive olabilirsiniz. İlişkilerde denge ve adalet önemlidir. Görünmez kazalara dikkat! Sağlığınızı ve hayatınızı riske atacak her türlü davranıştan uzak durmalısınız.

Oğlak (22 Aralık-21 Ocak)

İş dünyası ve kamusal alanda daha fazla tanınıp takdir görebilirsiniz. Kariyerle ilgili yeni fırsatlar artabilir. İş değişiklikleri, terfi fırsatları söz konusu olabilir. İş arkadaşlarınızla daha iyi anlaşabilirsiniz. Sosyal medyada olumlu bir izlenim yaratmak mümkün. Sosyal çevrenize karşı tahammülünüz azalabilir, ufak bir mesele büyük bir yangına dönüşebilir.

Kova (22 Ocak-18 Şubat)

Seyahat etmek, yeni yerler görmek cazip gelebilir. Uzak mesafe veya yabancı partnerlerle ilişki bu dönemde öne çıkabilir. Yeni konular öğrenmek için eğitim fırsatları arayabilirsiniz. İşbirliği fırsatları artabilir. İş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda adeta bir barut fıçısı gibi olabilirsiniz . Hızlı ve panikle hareket edip aniden istifa edebilirsiniz.

Balık (19 Şubat-20 Mart)

Duygusal yaşamınızın derinleştiği bir dönem... İlişkiler daha fazla tutku ve bağlılık hissi taşıyabilir. Finansal işlerinizde derinlemesine inceleme yapabilirsiniz. Bu dönem bağımlılık veya kıskançlık gibi zorlukları tetikleyebilir. Yurtdışı, eğitim ve yasal konularda ciddi stres yaşayabilirsiniz. Kimseyle kapışmayın, dikkatli ve sabırlı hareket edin.

Yazarın Tüm Yazıları