Sorumluluklarımızı hatırlama zamanı

Tutulmaları yavaş yavaş geride bırakırken bu dönemde hayatınızın hangi alanları daha çok öne çıktı? İlişkiler, aile, maddi konular, kariyer ya da sağlık mı? Tutulmalar her zaman hayatımızdaki bazı konuları aydınlatır, bize bu alanlarda sorumluluk almamız gerektiğini hatırlatır. Kısacası bu hafta üzerimize düşen görevlere odaklanacağız.

Haberin Devamı

Haftaya abartılı tepkiler ve aşırı iyimser bir ruh haliyle başlıyoruz. Karşımıza iyi fırsatların çıkabileceği, ilişkilerimizde özgürlük ihtiyacımızın artacağı, yerimizde duramayacağımız günlere giriyoruz. Tüm görevlerimiz bizi beklerken biz tembellik yapmak isteyebiliriz. Koçlar iş konusunda yaratıcı olabilir, Boğalar sürpriz bir aşk yaşayabilir, Aslanlar kazancını arttırabilir, Başaklarsa kendiyle daha fazla ilgilenebilir.     

Pireyi deve yapabiliriz

Bugün Ay tüm gün Boğa burcunda seyahat edecek. Merkür ile Jüpiter karşı karşıya olacak (etki süresi +/-3 gün). Bugün pireyi deve yapabiliriz. Tepkilerimizi abartmamaya özen göstermeliyiz. Bu açının etkisiyle fazlaca iyimser davranışa eğilimli de oluruz. Unutkanlığımız artabilir. Evden çıkmadan önce telefonumuzu, cüzdanımızı iyi kontrol etmeliyiz. Düşünce ayrılıkları yaşama ihtimalimiz yüksek. Yapılması gereken işler beklerken canımız dinlenmek ve hayallere dalmak isteyebilir. Büyük laflar edip tutamayacağımız sözler vermekten kaçınmalıyız. Ama aklımıza gerçekten güzel fikirler gelebilir. Jüpiter şans ve fırsatlarla ilgilidir, bu yüzden karşımıza iyi fırsatlar da çıkabilir.

Haberin Devamı

Sorumluluklarımızı hatırlama zamanı

Kavgalara dikkat!

Yarın Ay 14.34 ile 18.07 arasında Boğa burcunda boşlukta olacak. Ardından İkizler burcuna geçecek. Merkür ve Mars birlikte hareket edecek (etki süresi +/-3 gün). Bugünlerde iletişim sorunları baş gösterebilir. Daha agresif olabiliriz. Özellikle kardeşlerimizle tartışabilir, gergin durumlar yaşayabiliriz. Bugün için en anlamlı söz: ‘İki kere düşün, bir kere konuş’ olacak. Patavatsızlıklarla karşılaşabiliriz. Önemsiz gibi görünen minik bir laf yüzünden bile kavga çıkabilir. Sözlerimizin nereye vardığına dikkat etmeliyiz. Önemli bir işle veya yasal konularla ilgili gündemimiz varsa profesyonel destek almayı düşünebiliriz. Hız yapmak için hiç uygun bir zaman değil, trafikte ekstra dikkatli olmalıyız. Değerli eşyamıza da dikkat etmeliyiz çünkü hırsızlıklar artabilir.

Haberin Devamı

Sınırlarımızı aşabiliriz

Salı günü Ay tüm gün İkizler burcunda seyahat edecek. Venüs ile Uranüs arasında üçgen açı oluşacak (etki süresi +/-3 gün). Eğer yalnızsak sıradışı, enteresan ilişkilere çekilebiliriz. Partnerimiz varsa da daha önce yapmadığımız, denemediğimiz değişik aktiviteler yapabiliriz. İlişkilerimizdeki özgürlük ihtiyacımız artar. Bu dönem partnerimizi kısıtlamamaya, ona kurallar koymamaya özen göstermeliyiz. Çapkınlık oranı da artabilir. Kısa süreli buluşmalar heyecan verici olacaktır. İlişkiler çok ani başlayıp aynı hızla sona erebilir. Sınırlarımızı ve kurallarımızı aşabiliriz. Arkadaş çevremizde değişik insanlarla karşılaşabiliriz.

Haberin Devamı

Sorumluluklarımızı hatırlama zamanı

Merakımız alevlenebilir

Çarşamba Ay tüm gün İkizler burcunda seyahat edecek. 15.35 itibariyle boşlukta olacak. Kalabalık gruplara konuşma yapmak için uygun bir gün. Asparagas haberlerin çabuk yayılacağı bir dönem olduğu için her söylenene inanmamalıyız. Zihnimiz yerinde duramaz, merakımız alevlenir, bir orada bir burada olabiliriz. Birden fazla kişiyle aynı gün randevu verebiliriz. Arkadaşlarla bir araya gelmek, sohbet etmek, dedikodu yapmak için harika bir süreç. Ay İkizler burcundayken kardeşler, kuzenler, yeğenler veya komşularla ilgilenebiliriz. İnternette yazışmak, telefonla konuşmak, iletişim araçlarıyla ilgili alışveriş yapmak için ideal.

Haberin Devamı

Sorumluluklarımızı hatırlama zamanı

Aşırı yemek yiyebiliriz

Perşembe Ay 00.30’da Yengeç burcuna geçecek. Güneş ile Jüpiter karşı karşıya olacak (etki süresi +/-3 gün). Bugün aşırı yemek yemeye, çok içmeye, alışverişin dozunu kaçırmaya eğilimliyiz. Hafta başına kadar gereksiz kibir ve ukalalıktan kaçınmalıyız. Her türlü konuyu abartmaya yatkın olabilir, rahatlıkla yoldan çıkabiliriz. Tembelliğe eğilimimiz artabilir, her işin kolayına kaçabiliriz. Üzerimize bir iyimserlik çökebilir. Şansımıza çok fazla güvenebilir, gereksiz riskler alabiliriz. Ekstrem sporlar gibi hayatımızı tehlikeye atacak aktivitelerden uzak durmalıyız. Maddi anlamda girişimler, terfi veya zam istemek için de hiç uygun bir zaman değil.

Haberin Devamı

Sorumluluklarımızı hatırlama zamanı

Ani yolculuklara çıkabiliriz

Cuma Ay tüm gün Yengeç burcunda seyahat edecek. Merkür ile Uranüs karşı karşıya olacak (etki süresi +/-3 gün). Fikirsel anlamda kendimizi özgür hissedeceğimiz bir gün. Orijinal fikirler ve projeler zihnimizde uçuşabilir. Bunları bir kenara not etmeliyiz. Bugün asilik yapmaya eğilimli olabiliriz. Oldukça açıksözlü davranabiliriz fakat bunun boyutunu patavatsızlığa taşımamak gerekir. Keşif yapmak veya yeni bir hobi denemek isteyebiliriz. Ani yolculuklara çıkabiliriz. Yakın çevremize daha önce hiç karşılaşmadığımz yeni kişiler girebilir. Üstelik aramızda bir sinerji de olabilir.

Sorumluluklarımızı hatırlama zamanı

Kandırılmaya açığız

4 Kasım Cumartesi Ay 6.26 ile 10.20 arası Yengeç burcunda boşlukta olacak. Ardından Aslan burcuna geçecek. Venüs ile Neptün karşı karşıya olacak (etki süresi +/-3 gün). Bugün Satürn’ün de geri hareketi sona eriyor. Gizli saklı ilişkilere çekilebiliriz, çevremizdekiler bu yeni kişiyi onaylamayabilir. Kusurları ve hataları görmezden gelebilir, yanılmaya ve kandırılmaya daha açık olabiliriz. Aslında bu günler özel hayatla ilgili kararlar almak için pek uygun değil. Ciddi sonuçlar doğurabilecek tartışmalara girmemek de en doğrusu çünkü yanlış kararlar alabiliriz. İlişkilerde gerçekçi olmayan beklentilere girebiliriz. İnsanlara tutamayacağımız sözler vermemeliyiz. Bu arada bize verilen bazı sözlerin de tutulmadığını görebiliriz. Hayal kırıklığı bu transitin en kötü etkisi olabilir. Satürn’ün geri hareketinin sona ermesiyle yeni dersleri artık uygulama zamanı. Elbette sorumluluklar, iş, kariyer, parasal konularda hayatımıza süper bir hız gelmeyecek. Fakat daha emin ve sağlam adımlar atarak ilerlemeye başlayacağız.

 

BU HAFTA BURÇLARI NELER BEKLİYOR?

Büyük risklere girmeyin

Koç (21 Mart-19 Nisan)

İş konusunda daha yaratıcı olabileceğiniz bir dönem. Eğer şanslıysanız iş sayesinde romantik bir karşılaşma yaşayabilirsiniz. Finansal anlamda beklenmedik sürprizler, güzel gelişmeler söz konusu olabilir. Fakat maddi konularda abartılı ve düşüncesizce hareket etmemelisiniz. Ekonomik açından şanslı etkiler altında olsanız da buna çok fazla güvenip büyük risklere girmeyin.

İlişkiler ve ortaklıklar gündemde

Boğa (20 Nisan-20 Mayıs)

Bugünlerde sürpriz aşk karşılaşmaları yaşayabilirsiniz. Bekâr Boğalar için oldukça güzel bir hafta olacak. Partneriniz varsa daha önce denemediğiniz bir şeyler gündeme gelebilir. Kısacası bu hafta aşktan yana şanslısınız. İlişkiler ve ortaklıklarla ilgili konular gündeminizde olacak. Yurtdışı, eğitim, yayıncılık, ticari, finansal konularda düşünerek harekete geçmelisiniz.

Sürpriz gelişmeler yaşanabilir

İkizler (21 Mayıs-20 Haziran)

Kendi başınıza, daha önce denemediğiniz ve sizi mutlu edecek yaratıcı çalışmalar yapabilirsiniz. Gizli kalması gereken bir aşk içine çekilmeniz mümkün. Fakat siz yine de dikkatli olun, sürpriz durumlar çıkmasın ortaya. Hem ailevi alanlarda hem de gayrimenkulle ilgili sizi mutlu edecek sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Kariyerinizde yeni adımlar gündeme gelebilir. Ama abartılı, coşkulu ve fazlaca iyimser davranabilir, kötü detayları gözden kaçırabilirsiniz. Dikkat edin!

Plansız gelişen seyahatler

Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz)

Şansınız yaver giderse aradığınız aşkı yakın çevrenizden, katılacağınız sürpriz bir etkinlikten bulabilirsiniz. Sürpriz tanışmalar, karşılaşmalar yaşayabilirsiniz ki bu sizi çok mutlu edecektir. Plansız gelişen seyahatleriniz olabilir. Hayattan daha fazla zevk almak isteyecek, hobilerinize, size mutluluk veren konulara yöneleceksiniz. Yalnız dostlarınıza karşı önyargılı davranmamaya özen göstermelisiniz.

Yeni bir iş bulabilirsiniz

Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos)

Kazançlarınızı arttıracak sürpriz olaylar kapınızda. Ya da iyi yatırım fikirleri bulup uygulayabilirsiniz. Kariyer anlamında beklenmedik gelişmelere hazır olun. Yeni bir iş bulabilir, terfi edebilir, önemli bir projeyle gündeme gelebilirsiniz. Yalnız biraz sakin hareket etmeli, abartılı davranmamalısınız. Bugünlerde ev, aile, gayrimenkulle ilgili konulara para harcamanız gerebilir.

Estetik ve güzellikle ilgilenebilirsiniz

Başak (23 Ağustos-22 Eylül)

Aşk hayatınıza güçlü kişileri çekebilirsiniz. Bol bol iltifat alma ve flört etme günlerine giriyorsunuz. Bu hafta estetik ve güzellikle ilgilenmek, zayıflamak, bedeninizi ve hayatınızı güzelleştirmek için şahane fırsatlarınız olacak. Kendinizle ilgileneceksiniz. Yeni anlaşmalar, projeler, eğitim, reklam gibi işler gündeme gelebilir. Özellikle ticari konularda düşünerek hareket etmelisiniz. Şansınıza fazla güvenmeyin ve sınırları zorlamayın. 

Risk almak için uygun değil

Terazi (23 Eylül-22 Ekim)

Finansal konularda gizlilik içinde hareket etmek isteyebilirsiniz. Beklenmedik kazanç veya yatırım durumları oluşabilir. Ortaklaşa yürüttüğünüz işleriniz varsa bu hafta bu konuda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Fakat maddi konularda harcamalarınızın ölçüsünü kaçırmamaya çalışın. Risk almak için hiç uygun değil. Paranızı daha çok eğitim, seyahat gibi alanlara harcayabilirsiniz.

Kazançlı fırsatlar kapınızda

Akrep (23 Ekim-21 Kasım)

İlişki konusunda güzel etkiler altında olacaksınız. Bekârlar, arkadaşları vasıtasıyla yeni birileriyle tanışabilir. Hatta bu hafta bazı arkadaşlarınızla ortak işler ve projeler geliştirebilirsiniz. Hayatınızda başlangıçlar yapmak adına oldukça motive olacaksınız. Özel hayatınızda karşınızdaki kişiler biraz abartılı davranabilir. Onları idare etmeniz gerekebilir. Partneriniz varsa onunla para kazabileceğiniz fırsatlar yakalayabilirsiniz. Birlikte seyahate de çıkabilirsiniz.

Sağlık konusunda destekleneceksiniz

Yay (22 Kasım-21 Aralık)

İş vasıtasıyla tanıştığınız bir kişiyle duygusal olarak yakınlaşabilirsiniz. Bu hafta sizin için kariyer hayatınızda mutlu olma zamanı. Yeni tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Sağlık konusunda da destekleneceksiniz. Bu dönemde maddi konular, yurtdışı ve eğitim gibi alanlarda kontrolünüz dışında gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sorunlarınızdan kaçmak için daha fazla işe odaklanabilirsiniz ama bu size iyi gelmeyebilir.

Flört hayatınız hareketleniyor

Oğlak (22 Aralık-21 Ocak)

Başka şehirdeki biriyle duygusal olarak yakınlaşabilir veya sosyal medyada flört edebilirsiniz. Aşk açısından sürpriz gelişmelere hazır olun. Sizin için yatırımlar konusunda da destekleyici bir hafta olabilir. Dostlarınızla beraber olmak size bugünlerde mutluluk verecek. Hayatınıza yeni arkadaşlar girebilir. Davetlere, organizasyonlara katılabilirsiniz. Flört hayatınız da hareketleniyor.

Adaletli davranmaya çalışacaksınız

Kova (22 Ocak-18 Şubat)

Evinizde sizi mutlu edecek düzenlemelere gidebilirsiniz. Aileyle ilgili ve gayrimenkul alanlarında güzel gelişmeler meydana gelebilir. Hafta boyunca yatırımla ilgili konulara odaklanabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili alanlarda dengeli, adaletli davranmaya çalışacağınız bir dönem olacak. Karşınıza yeni iş fırsatları da çıkabilir ama düşünerek hareket etmekte fayda var. 

Yeni eğitimlere başlayabilirsiniz

Balık (19 Şubat-20 Mart)

Yalnızsanız sürpriz aşk ilişkileri gündeminize gelebilir. Bir ilişkiniz varsa birlikte spontane bir yerlere kaçabilirsiniz. İlişkiler, ortaklıklar, anlaşmalar, sözleşmeler, reklam veya halkla ilişkilerle ilgili konularda sürpriz fırsatlar karşınıza çıkabilir. Fakat şansınıza çok fazla güvenip karşınıza çıkan bu olumlu gelişmeleri değerlendiremeyebilirsiniz. Bu dönemde çok okuyup araştırabilir, yeni eğitimlere başlayabilirsiniz.

 

Yazarın Tüm Yazıları