Ruh halimizde dalgalanmalar olabilir

Yarın Koç burcunda yılın ilk Güneş tutulması gerçekleşecek. Aynı zamanda bu hafta zorlu gezegenler olarak tanımladığımız Mars ve Satürn birlikte hareket edecekler. Açıkçası bizleri pek kolay günler beklemiyor. Hayatlarımızın farklı alanlarına çekidüzen vermek isteyebiliriz. Sorumluluklarımızla başa çıkmak zorunda kalabiliriz.

Haberin Devamı

Kendimizi biraz daha hassas hissedeceğimiz, Merkür retrosu nedeniyle zaman zaman iletişim sorunları yaşayabileceğimiz bir haftaya giriyoruz. Mars ve Satürn’ün birlikte hareket etmesi nedeniyle biraz tembellik yapmak isteyebiliriz ama bir taraftan da  sorumluluklarımızla başa çıkmak durumunda kalabiliriz.

Bugün Ay 11.25 ile 14.24 arasında Balık burcunda boşlukta olacak. Ardından Koç burcuna geçecek. Güneş ile Şiron da birlikte hareket edecek (etki süresi 2 gün). Bu dönemde içsel olarak şifalanmak için fırsatları değerlendirmeliyiz. Yaşadığımız güçlüklerle yüzleşmemiz önemli. Aynı zamanda başkalarının iyileşme sürecine de destek olabiliriz.

Yarın 19 derece Koç burcunda Şironyen Güneş tutulması meydana gelecek (etkisi 15 gün sürecek). Bu dönemde kendimizi daha güçlü ve kararlı hissedebiliriz. Aşırı rekabetçi, kavgacı veya düşüncesiz hareket etme eğilimimiz olabilir, bu yüzden dikkat etmeliyiz. Aceleci kararlar almak hiç iyi fikir değil. Eski kalıpları değiştirme, geçmiş travmaları ele alma veya duygusal zorluklarla yüzleşme zamanı. Bugünlerde kendimizi daha hassas hissedebiliriz. Ayrıca Merkür’ün 26 Nisan’a kadar geri harekette olduğunu unutmayalım. Karar almadan önce her konuyu etraflıca düşünmemizde fayda var.

Haberin Devamı

Salı günü Ay 5.37 ile 14.23 arasında Koç burcunda boşlukta olacak. Ardından Boğa burcuna geçecek. Mars ve Satürn de birlikte hareket edecek (etki süresi 4 gün). Fiziksel veya duygusal olarak zorlu bir dönem yaşayabiliriz. Enerjimiz azalabilir ve motivasyonumuz düşebilir. Hareket özgürlüğümüz sınırlanabilir, girişimlerimizden istediğimiz sonuçları alamayabiliriz. Önümüze çıkan engellerle ve sorumluluklarımızla mücadele etmek zorunda kalabiliriz. Bu yüzden öfke hissedebiliriz. Bugünlerde sabırlı olmak ve doğru stratejiler geliştirmek önemli.

Çarşamba Ay tüm gün Boğa burcunda seyahat edecek. İştahımız çok açık olabilir, yediklerimizi abartabiliriz. Dinlenmek ve tembellik yapmak için de ideal bir gün. Parayla ilgili konuları daha rahat halledebiliriz. Ancak sağlık açısından boğazımız hassas olabilir. Ses kısıklığına, ağrı ve iltihaba dikkat etmemiz gerekir.

Haberin Devamı

Perşembe Ay 13.02 ile 15.58 arasında Boğa burcunda boşlukta olacak. Sonra İkizler burcuna geçecek. Güneş ile retro hareketindeki Merkür birlikte hareket edecek (etki süresi 2 gün). Geçmiş deneyimleri gözden geçirme ve içsel keşifler yapma isteğimiz artabilir. Yalnız iletişim konusunda ve kendimizi doğru ifade etmek açısından bazı zorluklar yaşayabiliriz. Daha dikkatli ve anlayışlı olmaya çalışmalıyız. Zihinsel çatışmalarımız ve karmaşık duygularımız su yüzüne çıkabilir. Bu yüzden karar verirken daha fazla düşünmeliyiz.

Cuma Ay tüm gün İkizler burcunda seyahat edecek. Kalabalık gruplara konuşma yapmak için uygun bir dönem. Fakat çok fazla asparagas haber duyabiliriz. Her söylenene ve her duyduğumuza inanmamalıyız. Arkadaşlarla bir araya gelmek, sohbet etmek için harika bir süreç. Ay İkizler burcundayken kardeşler, kuzenler, yeğenler ve komşularla ilgilenebiliriz.

Haberin Devamı

13 Nisan Cumartesi Ay 17.44 ile 20.44 arası İkizler burcunda boşlukta olacak. Ardından Yengeç burcuna geçecek. Bugün koşullar biraz değişkenlik gösterebilir. Keza ruh halimizde dalgalanmalar olabilir. Fakat hareketli bir gün. Pek tembelliğe izin yok. Önemli haberlerin alınıp verildiği günlerden biri. Aynı anda birden çok işle ilgilenebiliriz.

Ruh halimizde dalgalanmalar olabilir

BU HAFTA BURÇLARI NELER BEKLİYOR?

Koç (21 Mart-19 Nisan)

Bilinçaltı korkularınız yüzeye çıkabilir

Bu hafta hayatın kontrolü sizde değilmiş gibi hissedebilirsiniz ve bu durum sizi çok rahatsız edebilir. Bilinçaltı korkularınız ve bastırılmış duygularınız yüzeye çıkabilir. Güçlü bir yalnızlık hissiyle mücadele etmeniz gerekebilir. Fakat ruhsal açıdan kendinize çekidüzen vermeniz ve profesyonel bir destek almanız için doğru bir zaman. Ayrıca gizli düşmanlara karşı daha dikkatli olmanızı öneririm.

Haberin Devamı

Boğa (20 Nisan-20 Mayıs)

Hedeflerinizi gözden geçirebilirsiniz

Bu hafta sosyal ilişkilerinizde size fayda sağlamayan kişilere yol verebilirsiniz. Bir arkadaşınızın arkanızdan iş çevirmesiyle uyanış yaşayabilirsiniz. Hedeflerinizi gözden geçirmeniz ve daha somut adımlar atmanız için de doğru bir dönem. Topluma fayda sağlayacak yeni roller üstlenebilirsiniz. Dernekler veya sosyal yardım kuruluşlarıyla ilgili noktalarda girişimlerde bulunabilirsiniz.

İkizler (21 Mayıs-20 Haziran)

Alacağınız sorumluluklar sizi zorlayabilir

Kariyerinizi ilgilendiren konularda kendinize çekidüzen vermeniz gereken bir hafta. Yöneticilerinizle ilişkilerinizi dikkatli bir şekilde yönetmelisiniz. Bazı zorlukları aşmanız gerekebilir. Kötü giden bir iş bu hafta aniden bitebilir. Önemli taleplerinizi konuşmak için pek uygun bir dönem değil. Alacağınız sorumluluklar sizi biraz zorlayabilir. Süreci iyi yönetirseniz bu size başarı da getirebilir.

Haberin Devamı

Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz)

Kendinize yeni hedefler belirleyebilirsiniz

Bir dil öğrenmek veya yükseköğrenim yapmak için uygun bir zaman. Eğer seyahat planlıyorsanız bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Vize, pasaport gibi resmi işlerle ilgili olabilir veya son dakikada iptaller yaşanabilir. Bu dönemde içsel anlamda büyük bir arayış içinde olabilirsiniz. Hayattaki varlığınızı sorgulayabilir, kendinize yeni hedefler belirleyebilirsiniz. Akrabalarla gergin durumlara da hazır olun.

Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos)

Başkasına borç vermek için uygun zaman değil

Finansal zorluklar gündeme gelebilir. Hesapta olmayan giderler ortaya çıkabilir. Kefil olmak veya başkasına borç vermek için uygun bir zaman değil. Sağlık harcamalarınız da artabilir. Psikolojik olarak bu hafta korkularınızla veya tabu olarak gördüğünüz konularla yüzleşebilirsiniz. Ayrıca size yaramayan ama sıkı sıkıya tutunduğunuz, içi boşalmış bir davranışı veya bir ilişkiyi bırakmanın da tam zamanı.

Başak (23 Ağustos-22 Eylül)

Özgürlüğünüzü korumaya çalışacaksınız

Bu hafta evlilik veya ortaklıklarla ilgili konularda bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Temeli sağlam olmayan ilişkiler zarar görebilir. Kendinizi ciddi tartışmaların ortasında bulabilirsiniz. Diğer insanlardan beklentiniz varsa bilin ki kimseden yardım gelmez. Bu hafta özgürlüğünüzü korumaya çalışırken başkalarına karşı sorumluluklarınızı yerine getirmenin yollarını bulmanız gerekebilir.

Terazi (23 Eylül-22 Ekim)

Öfke hiçbir şeyi çözmez, unutmayın

Hafta boyunca kişisel sağlığınızla ilgili konularda sorumluluklarınız artabilir. Doktora gidebilirsiniz. Ciddi bir diyete girmeniz veya tedavi olmanız gerekebilir. Özellikle ayaklarınıza, kemiklerinize, dişlerinize, dizlerinize ve cildinize dikkat etmelisiniz. İş ortamında birlikte çalıştığınız kişilere karşı daha fazla tahammül geliştirmeye çalışın. Öfke hiçbir şeyi çözmez, unutmayın.

Akrep (23 Ekim-21 Kasım)

İlişkiniz daha fazla emek gerektirebilir

Aşk, yaratıcılık, yatırımlar ve çocuklarla ilgili konularda sorumluluklarınız artabilir. Yeni bir romantik ilişkiye başlarken veya mevcut ilişkilerinizi derinleştirirken her şeyin daha fazla emek ve sabır gerektirdiğini fark edebilirsiniz. Cinsel problemler ortaya çıkabilir. Çocuklarınız varsa onlara hayat dersi vermeniz gerekebilir. Finansal konularda da dikkatli olmalı, yatırımlarınızı iyi değerlendirmelisiniz.

Yay (22 Kasım-21 Aralık)

Beklentileriniz azalıp depresif hissedebilirsiniz

Aileyle ilgili sorumluluklarınız artabilir. İkamet ettiğiniz yerle ilgili problemler ortaya çıkabilir. Yaşamdan beklentileriniz azalabilir, kendinizi daha depresif hissedebilirsiniz. Hedeflerinizde sapmalar meydana gelebilir. Gayrimenkul alım-satımı için de hiç uygun değil çünkü zarar edebilirsiniz. Kariyerinizle ilgili konularda engeller yaşayabilirsiniz. Bu hafta biraz sabırlı olmanız gerekiyor.

Oğlak (22 Aralık-21 Ocak)

Lafın nereye gideceğini ölçün, sabırlı olun

İletişimle ilgili konularda stresli bir testten geçebilirsiniz. İnsanların sizi doğru anlamadığından yakınabilirsiniz. Özellikle yakın çevreniz veya kardeşlerinizle gerginlikler yaşanabilir. Bu dönemde fikirlerinizi savunurken sabırlı olmanız ve tartışmalarda sakin kalmanız önemli. Bir lafın nereye gideceğini ölçün ki başınıza iş açmayın. Trafikte dikkatinizi bozacak koşullardan uzak durun.

Kova (22 Ocak-18 Şubat)

Ödemelerde gecikmeler yaşanabilir

Bir anlık heyecana kapılıp harcama yapmayın, maddi konularda dikkatli adımlar atmanız gerekiyor. Ödemelerde bazı gecikmeler olabilir. Ayrıca kişisel eşyanız kaybolabilir veya kafanız dağınık olduğu için onları nereye koyduğunuzu unutabilirsiniz. Kendinize olan güveninizde dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Bu dönemde sizi değersiz hissettirebilecek insanlarla vakit geçirmeyin.

Balık (19 Şubat-20 Mart)

Sürekli engellerle karşılaşıyorsunuz

Bugünlerde bir sürü işi halledebilecek motivasyona sahipsiniz ama sanki sürekli engellerle karşılaşıyorsunuz. İçinizde kontrol edemediğiniz bir öfke hissedebilirsiniz. Neye, ne şekilde, nasıl tepki vereceğinize dikkat edin. Kariyerinizde krizler meydana gelebilir ama eğer aklınızı kullanırsanız bunu kendi yararınıza dönüştürebilirsiniz. Sağlığınıza da dikkat edin. Enerjiniz çok düşebilir.

Yazarın Tüm Yazıları