Özgürlük ve bağımsızlık zamanı

Bu hafta oldukça dinamik. Mars artık Kova burcunda. Hepimiz hayatlarımızın farklı alanlarında özgürlük mücadelesi vermeye başlayacağız. Kurallar, kontroller, kısıtlamalar oldukça rahatsız edici olacak. Aslanlar meydan okumalarla karşılaşabilir, Yaylar yakın çevrelerini kırabilir; Başaklar sağlık, Yengeçler finans sorunlarıyla uğraşabilir.

Haberin Devamı

Özgürlük ve bağımsızlık zamanı
Harekete geçmeyi, savaşmayı, savunmayı, mücadeleyi, tempoyu, gücü sembolize eden Mars 13 Şubat’ta Kova burcuna geçip 23 Mart’a kadar burada seyahat edecek. Mars geçişleri önemlidir. Çünkü hangi konularda zafere koşacağımızı, hangi konularda savaşacağımızı anlatır. Tabii stres de eşantiyon olarak gelir.

Buyurun bu haftanın günlük astrolojik tüyoları ve haftalık burç yorumları...

Yeni flört olasılığı var

Bugün Ay tüm gün Balık burcunda seyahat edecek. Venüs ile Neptün arasında sekstil açı oluşacak. Etki süresi +/- 2 gün. Romantik karşılaşmalar için güzel bir gün. Fantezilere dalabiliriz. Yeni flört olasılıkları yüksek. İlişkilerde daha derin ve anlayışlı bağlantılar kurma fırsatı bulabiliriz. Partnerimizi ve sevdiklerimizi daha iyi anlama isteğimiz güçlenebilir.

Haberin Devamı

Duygular derinleşebilir

Pazartesi günü Ay 15.30 ile 16.25 arasında Balık burcunda boşlukta, ardından Koç burcuna geçiyor. Mars ve Plüton
birlikte hareket edecek. Etki süresi 4 gün. Bu kavuşum, güçlü bir irade ve kararlılık getirir. Hedeflerimize ulaşma konusunda motivasyonumuz çok yüksek olabilir. Duygularımız derinleşebilir ve tutkularımız yüzeye vurabilir. Bu dönemde güç çatışmaları ve rekabetçi durumlar da ortaya çıkabilir.

Yolumuzu çizebiliriz

Salı Ay tüm gün Koç burcunda seyahat edecek. Bugün itibariyle Mars Kova burcuna geçiyor ve 23 Mart’a kadar burada seyahat edecek. Kova burcu, yenilikçi ve yaratıcı bir enerji taşır. Bu burcun toplum odaklı yapısı, Mars’ın buradaki seyahatiyle birleşerek toplumsal konulara ilgiyi arttırır. Aktivist hareketlere katılma ve toplumsal değişimi teşvik etme isteğimiz güçlenebilir. Kova burcu bağımsızlık ve özgürlüğe değer verir. Mars’ın bu burçta seyahati, kendi yolumuzu çizmeye ve sıradışı adımlar atmaya daha yatkın olmamızı sağlayabilir. Yeni arkadaşlıklar kurup sosyal çevremizi genişletme şansı getirir. Bu geçiş, teknoloji ve dijital platformlarla ilgilenme isteğini arttırabilir. Bu alanlarda projeler, işler geliştirilebilir.

Haberin Devamı

Planlar değişebilir

Çarşamba günü Ay 13.19 ile 18.02 arasında Koç burcunda boşlukta olacak, ardından Boğa burcuna geçecek. Merkür ile Uranüs arasında kare açı oluşacak. Etki süresi 4 gün. Skandal fikirler ortaya atabilir veya karşımızdaki insanlara sert ve şoke edici gerçekleri söyleyebiliriz. Özellikle arkadaşlık ilişkilerinde sorunlar meydana gelebilir, dikkat! Şoke edici haberler alabilir veya sizi planları değiştirmeye zorlayan beklenmedik bir şey yaşayabilirsiniz.

Zihinsel şifa

Perşembe Ay tüm gün Boğa burcunda seyahat edecek. Merkür ile Şiron arasında sekstil açı oluşacak ve etki süresi 2 gün. İletişimde daha duyarlı, anlayışlı ve empatik olma eğilimimiz artabilir. Kendi dışımızdaki kişilerin duygularını daha iyi anlamak ve bu süreçte onlara karşı destekleyici bir dil kullanmak mümkün olabilir. Zihinsel şifa ve iyileşme için fırsatlar sunar. Geçmişte yaşanan travmaları, yaraları ve sıkıntıları anlamak ve şifalandırmak için uygun bir zamandır.

Haberin Devamı

Güzelleşebiliriz

Cuma Ay 17.59 ile 22.39 arasında Boğa burcunda boşlukta olacak, akabinde İkizler burcuna geçecek. Bugün itibariyle Venüs, Kova burcuna geçiyor ve 12 Mart’a kadar seyahat edecek. Özel hayatımızda daha önce yapmadığımız, denemediğimiz sıradışı, farklı şeyler yapmak isteyebiliriz ya da belki ilişkilerimizde biraz delilik yapmak için iyidir. Güzelleşmek üzere sıradışı metotlar kullanabiliriz veya alışılmışın dışında uygulamalar yaptırabiliriz.

Tutkulu enerjiler...

17 Şubat Cumartesi Ay tüm gün İkizler burcunda seyahat edecek. Venüs ile Plüton birlikte hareket edecek. Etki süresi 3 gün. Bu kavuşum, duygusal alanda yoğun ve tutkulu enerjiler getirir. İlişkilerimizde derin bağlar kurup yoğun duygular yaşayabiliriz. Derin bir romantizm getirir, böylece aşkta ve ilişkilerde tutkular ve bağlılık hissi çok kuvvetli yaşanabilir. Gökyüzündeki bu etkileşim kıskançlık ve kontrol eğilimlerimizi de tetikleyebilir. İlişkilerimizde güvensizlik ve kıskançlık duyguları artabilir.

Haberin Devamı

Mars’ın Kova burcuna geçişi burçlara nasıl etki edecek?

Yenilikçi projeler üzerinde çalışabilirsiniz
Koç (21 Mart-19 Nisan)

Kova’nın özgürlükçü ve yenilikçi ruhuyla sizinle aynı kafadan insanlarla bir araya gelmek ve yenilikçi projeler üzerinde çalışmak için mükemmel bir zaman. Mars’ın etkisiyle hayallerinizi gerçekleştirmek için adım atmaya daha kararlı olabilirsiniz. Toplumsal hassasiyetleriniz artabilir ve tepkili olabilirsiniz. Arkadaşlarla aranızda gerginlikler çıkabilir.

Liderlik yapmak isteyebilirsiniz
Boğa (20 Nisan-20 Mayıs)

Alışılmadık yöntemlerle ve teknolojiyi kullanarak işinizde başarılı olmanın yollarını arayabilirsiniz. Kariyerinizde daha görünür olmak ve liderlik yapmak isteyebilirsiniz. Ancak işyerinde bazı çatışmalar veya anlaşmazlıklar olabilir. Bu dönem işverenleriniz, yöneticilerinizle kapışmamaya özen gösterin. İş bulabilir, iş kurabilirsiniz.

Haberin Devamı

Gerçeğini arama yolculuğu...
İkizler (21 Mayıs-20 Haziran)

Öğrenme ve keşfetme arzunuz artabilir. Yeni fikir ve felsefelerle ilgilenmek isteyebilir ve bunun için harekete geçebilirsiniz. İnteraktif, pratik ve teknoloji odaklı öğrenme metotlarına yönelebilirsiniz. Uzak seyahatlere olan ilginiz de artabilir. Kendi gerçeğinizi arama yolculuğuna çıkabilirsiniz. Hukuki konularda dikkatli olun, sonra canınız sıkılmasın.

Maddi konularda gerilim
Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz)

Finansal konularda bazı meydan okumalarla karşılaşabilirsiniz. Dürtüsel davranmayın. İkili ilişkilerde kıskançlık ya da kaybetme korkusundan ciddi gerilimler yaşayabilirsiniz. Ufak tefek ameliyatlar gündeme gelebilir. Ödemelerinizin takibi, vergi, kredi kartı ödemeleri konusunda da dikkatli olun, gözden kaçırmayın.Özgürlük ve bağımsızlık zamanı
Mevcut anlaşmazlıkları çözme adımları
Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos)

İş ve sosyal ilişkilerinizde meydan okumalarla karşılaşabilirsiniz. Yenilikçi fikirler işbirliklerinizi canlandırabilir ancak Mars’ın gerilimi bazı uyumsuzluklara yol açabilir. Hukuki meseleler veya açık düşmanlıklarla ilgili konular gündemde. Mevcut anlaşmazlıkları çözmek için cesur adımlar atabilirsiniz ama karşınızdaki kişiyi aşağılamadan...

Spora başlamak için uygun dönemdesiniz
Başak (23 Ağustos-22 Eylül)

Ekip çalışması gerektiren durumlarda, özgün fikirlerinizle öne çıkabilirsiniz ancak Mars’ın bireyselci enerjisi nedeniyle takım içinde uyum sağlamakta zorlanabilirsiniz. Spora başlamak için şahane bir dönem. Sağlık konusunda her zamankinden çok daha dikkatli olun. Ev hayvanınızın sağlığıyla da yakından ilgilenmeniz gerekebilir.

Sıradışı hobiler edinebilirsiniz
Terazi (23 Eylül-22 Ekim)

Sanatsal veya yaratıcı projelerde daha cesur adımlar atabilir, özgün fikirler üretebilirsiniz. Aşk ve romantizm alanındaysa heyecan ve özgürlük arayışına girebilirsiniz. Çocuklarla daha fazla vakit geçirme, yaratıcı işler yapma zamanı. Yeni etkinliklere katılmak, sıradışı hobiler edinmek veya adrenalin dolu sporlara yönelmek isteyebilirsiniz.

Eski sorunlarla yüzleşmek gerekebilir
Akrep (23 Ekim-21 Kasım)

Taşınmak veya evinizi özgür şekilde düzenlemek isteyebilirsiniz. Aile içinde açıksözlü ve bağımsız olabilirsiniz ancak bu durum tartışmalara yol açabilir. Aile bireyleri arasında kişisel alanlar konusunda fikir ayrılıkları yaşanabilir. Ailedeki eski sorunlarla yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz. Evde dijital, teknolojik ürünlerde sorunlar çıkabilir.

Yeni yerler keşfetmeye açıksınız
Yay (22 Kasım-21 Aralık)

İletişimde daha cesur olabilirsiniz. Yeni fikirler üretmek, sıradışı konuları araştırmak hoşunuza gidebilir. Bazen sözlerinizle bilmeden çevrenizdeki insanları kırabilirsiniz. Yeni yerler keşfetme arzunuz bu dönemde artabilir. İletişim gereçleri ve teknolojik ürünler arızalanabilir. Trafikte maksimum dikkatli olmanız gereken bir zaman.

Para yüzünden tartışmayın
Oğlak (22 Aralık-21 Ocak)

Geleneksel yatırım yöntemlerinden ziyade teknolojiye dayalı finansal araçlara veya kripto para birimleri gibi alternatif yatırım seçeneklerine ilgi duyabilirsiniz. Mars’ın enerjisi, finansal riskleri göz ardı etmenize veya acele kararlar almanıza yol açabilir. Bu da zarar getirebilir, dikkatli olun. Bir de parasal konular yüzünden kimseyle tartışmayın.

Bir toplumsal meselede aktif olabilirsiniz
Kova (22 Ocak-18 Şubat)

Hobilerinizde, giyim tarzınızda veya yaşamınızın genelinde değişiklik yapabilirsiniz. Sosyal çevrenizde veya grup aktivitelerinde liderlik rolünü üstlenme eğiliminde olabilirsiniz. Sosyal adalet, çevre koruma veya herhangi bir toplumsal meselede aktif rol alabilirsiniz. İsyankâr davranışlarda bulunabilirsiniz. Çarpmalara, yanık ve kesiklere dikkat!

İzolasyon ve yalnızlık hissiniz artabilir
Balık (19 Şubat-20 Mart)

İçsel çatışmalar ve korkular gün yüzüne çıkabilir. Bu dönemde izolasyon ve yalnızlık hissi artabilir. Arkanızdan iş çeviren kişilerle ilgili konular da gündeme gelebilir. İşyerinde gizli rekabet veya kıskançlık gibi konularla yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz. Sağlık konularına dikkat etmelisiniz, özellikle bağışıklık sisteminizi güçlü tutmanızda fayda var.

Yazarın Tüm Yazıları