Olumlu, mutlu bir hafta...

Güneş Yengeç burcuna geçiyor ve kuzey yarımkürede yaz mevsimi resmen başlıyor. İkizler burcundaki Venüs aşk hayatımızı hareketlendirirken hafta sonuna doğru Boğa burcunda seyahate çıkan Ay para ve başarı müjdeliyor.

Haberin Devamı

Bu hafta Güneş burç değiştirerek Yengeç’e geçecek. Hepimizin odağı biraz Yengeç’e kayacak. İkizler burcundaki Venüs ise aşk hayatımızı hareketlendirecek. Bakalım bu hafta bizleri bekleyen gelişmeler neler?

Olumlu, mutlu  bir hafta...


Yarın Ay tüm gün Balık burcunda seyahat edecek. Merkür’le Jüpiter arasında olumlu bir görünüm olacak. Etki süresi +/- 2 gün. Gelecekle ilgili planlar, tatil organizasyonları yapmak için ideal zamanlar. Anlaşmalar imzalamak, sözleşmelerle ilgilenmek, elektronik aletler almak, yeni eğitimlere katılmak, yeni şeyler öğreten kitaplar edinmek için de güzel etkiler mevcut. Yeni arkadaşlar edilinebilir, mutlu ve keyifli sohbetlerle geçebilir bu günler.

Salı günü itibariyle Güneş Yengeç burcuna geçiyor. Böylece kuzey yarımkürede yaz mevsimi resmen başlıyor. Bu Yengeç dönemiyle odak noktamız, hedeflerimiz Yengeç burcunun sembolize ettiği konular olacak. İşte önümüzdeki bir aylık dönemde tadını çıkaracağımız konular: Aile ve güven duygusu, aidiyet, hamilelik ve çocuklar, vatani konular, gayrimenkulle ilgili durumlar, anılar, eskiler, gelenek görenekler, sevdiklerimizin güvenliğini sağlamak, beslemek ve korumak, birikim ve yatırım yapmak, taşınmak, yer değiştirmek, hedefe doğru giderken temkinli davranmak.

Çarşamba, Ay tüm gün Koç burcunda seyahat edecek. Venüs’le Plüton arasında üçgen açı meydana gelecek. Etki süresi +/- 4 gün. Tutku ve yoğunluk zamanı. İlişkilerde derinleşmek, daha güçlü bağlar kurmak, yeni ilişkiler başlatmak için ideal zamanlar. Mevcut ilişkilerdeyse düzeltilmesi gereken veya sorun yaratan konuları değiştirip dönüştürmek için de harika bir dönem. Yeni bir imaj oluşturmak, estetik anlamda yeni şeyler denemek için de şartlar gayet müsait.

Perşembe günü Venüs İkizler burcuna geçiş yapıyor ve 19 Temmuz’a kadar seyahatine devam ediyor. Yeni insanlara karşı merak duyup onlarla tanışmak isteyeceğimiz bir dönem. Sosyalleşmekten, insan hikâyelerinden, tatlı, masum dedikodulardan keyif alacağız.
Birini beğenirken aklımız bir başkasında kalabilir mesela! İlişkilerde biraz kararsız kalmak muhtemel. Kiminle devam etmek istediğimiz konusunda ikilemlere düşebiliriz. Ama aslında cevap çok basit! Elbette en zeki, en nüktedan, en bilgili, kendini en iyi ifade edene kayacak gönlümüz! Ayrıca bu ara el bakımı yaptırmak, tırnak sağlığına özen göstermek iyi olabilir, hatta takma tırnaklar, farklı desenlerde ojeler denemek için ideal bir zaman.

Cuma ve cumartesi günleri Ay Boğa burcunda seyahat edecek. Yediklerimizi, öğünlerimizi abartmaya meyilli olabiliriz. Hamurişlerinden uzak durmak hayrımıza, kilo alma ihtimalimiz hayli yüksek çünkü. Günün ana teması sessizlik, sakinlik ve huzur! Dinlenmek, tembellik yapmak için olduğu kadar, hayatımıza dair sağlam adımlar atmak için de harika bir dönem. Üretime geçmek, yeni işler, projeler yaratmak için doğru zamanlar. Biraz ağırkanlı davranabiliriz. Koşulları, kendimizi pek riske atmamayı tercih edeceğiz. Parayla ilgili konuları halletmek, para kazanmak için ‘şahane’ bir gün. Keza zam istemek için de... Boğaz bölgesi hassas, boyun bölgelerinde tutulmalara, ses kısıklığına, boğaz ağrılarına, şişliklere, iltihaplanmalara dikkat. İlişkileri sağlamlaştırmak, geleceğe yönelik planlar yapmak için çok uygun bir dönem. Sabır ve dayanıklılık gerektiren işlerde başarı yakalama şansımız da çok yüksek.

26 Haziran Pazar günü Ay tüm gün İkizler burcunda seyahat edecek. Bugün iletişimin su gibi akacağı, kendimizi daha çok ve doğru ifade etmek isteyeceğimiz bir gün. Merak edeceğiz, sorular soracağız, yeni şeyler öğreneceğiz. Kararlarımız, fikirlerimiz değişecek, gelişecek. Aynı anda birden çok işle ilgilenirken dikkat ve odaklanma konusunda sıkıntı yaşayabiliriz. Bu sebeple derinlik, zaman ve sabır isteyen konularda başarı şansımız biraz düşük. Dışarı çıkmak, arkadaşlarla vakit geçirmek, sosyalleşmek, uzun sohbetler etmek için süper bir zaman. Çenemiz biraz düşük olabilir. Ama dikkat; özellikle kararsızlıklar, kararsız davranışlar sorun yaratabilir!

Haberin Devamı

 Koç
Harika bir dönem başlıyor
Yakın çevrenizle ilişkilerin daha samimi ve sevgi dolu olduğu, güzel sözleşmeler imzalayacağınız, araba almak ya da değiştirmek istiyorsanız güzel fırsatlarla karşılaşacağınız, satış- reklam-pazarlama gibi konularda projelerin öne çıkacağı, arzu ettiğiniz eğitimleri alabileceğiniz harika bir dönem!

Haberin Devamı

Boğa
Paranın bereketi artıyor
Parasal konularda güzel gelişmelerle karşılaşacağınız, paranızın bereketinin artacağı, alım-satım ya da ticari konularda güzel karlar elde edebileceğiniz, alım gücünüzün artacağı, kendinize daha çok değer vereceğiniz, paranızı daha çok keyif ve mutluluk için harcayacağınız bir zaman dilimi başlıyor ve 18 Temmuz’a kadar sürüyor.

İkizler
Bekârlara aşk müjdesi
Bir yandan iletişim hızınız ve seyahatleriniz artarken diğer yandan eğer bekârsanız aşkı hayatınıza çekmeniz kolaylaşıyor. Kendinize özen göstermek, güzelleşmek, mutlu olmak, yeteneklerinizi parlatmak çok daha kolay olacak. Yeni eğitimlere başlayabilir, belki de yaz tatilinizi şimdiden organize edebilirsiniz.

Haberin Devamı

 Yengeç
Fikir hırsızlarına dikkat!
Kendinizi bir süreliğine izole edebilir, platonik ilişkilere çekilebilirsiniz. Daha az iletişim kurup yalnız olmaktan ve kendinizle kalmaktan mutlu olacağınız bir süreç başlıyor. Yalnız bu dönem fikir hırsızlıklarına karşı dikkatli davranmakta fayda var, değerli fikirlerinizi herkesle paylaşmayın en azından 18 Temmuz’a kadar.

Aslan
Hayallere bir adım daha
Venüs’ün ikiler burcuna geçişiyle yaşamdan, insanlardan, dostluklardan daha çok keyif alacağınız, güzel destekler görebileceğiniz, topluma faydalı işlere katılabileceğiniz, kazandığınız gelirlerin arttığı, hayal ettiklerinize bir adım daha yaklaştığınız, keyifli bir dönem başlıyor.

Haberin Devamı

Başak
Yaratıcı, verimli bir süreç
18 Temmuz’a kadar iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda başarıdan başarıya koşacağınız, fikirlerinizle göz dolduracağınız, iş arıyorsanız bulabileceğiniz, kendi işinizi kurmak için motive olacağınız, aklınızdaki tüm fikirleri hayata geçirebileceğiniz, iş konusunda oldukça yaratıcı ve verimli bir süreç içinde olacaksınız.

Terazi
Merak hareket getiriyor
Daha çok araştıracağınız, merak edeceğiniz, soru soracağınız, türlü türlü seminerlere katılacağınız, yasal konularda güzel destekler bulabileceğiniz, satış, pazarlama, reklam, halkla ilişkiler, tanıtım gibi faaliyetlerden fayda sağlayacağınız, internet üzerinden projelerle haşır neşir olacağınız bir dönemdesiniz.

Haberin Devamı

Akrep
Maddi konular olumlu
Finansal konular gündeminizde, ama sonuçları hep olumlu. Kredi arayışlarınıza olumlu cevaplar alabilir, sponsor arıyorsanız bulabilir, bursa ihtiyacınız varsa elde edebilirsiniz. Evliyseniz eşinizin maddi durumunda iyileşmeler görebilirsiniz. Ev almak, yatırım yapmak istiyorsanız güzel zamanlardasınız.

Yay
Şans sizden yana
İlişkilerin, ortaklıkların, anlaşmaların oldukça verimli geçeceği bir dönem başlıyor sizler için. Yalnızsanız âşık olabilirsiniz. İlişkiniz varsa partneriniz size sürprizler yapabilir, sevgisini daha çok gösterebilir. Aranızdaki sorunları sağlıklı bir iletişimle çözebileceksiniz. Aşkta şans sizden yana.

Oğlak
İşte mutlu bir hafta
Gündelik işlerinizi yoğunlaşacak, mesailer artacak. Ama bu hafta sizin bunlardan hiç şikâyet etmeyeceğiniz keyifli bir süreç başlıyor. Venüs’ün İkizler burcuna geçişiyle iş alanında sözü, fikri dinlenen birine dönüşüyorsunuz. İş başvuruları yapmak veya evde, işte bir yardımcı almak için de harika bir dönem.

Kova
Hayata renk geliyor
Aşk, heyecan, mutluluk, keyif, hobiler hepsi peşi sıra geliyor. Venüs’ün İkizler burcuna geçişi ile hayatınız renkleniyor, mutluluğunuz artıyor. Bunların yanı sıra yatırım konusunda da iştahınız kabarabilir. Hamilelikle ilgili de güzel gelişmeler mümkün.

Balık
Aile içinde huzur var
Evinizde, ailenizde huzur ve mutluluk zamanı başlıyor. Evde sözü dinlenen birine dönüşüyorsunuz. Taşınmak, yer değiştirmek, evinizi güzelleştirmek için iyi bir zaman. Aileden küs olduğunuz kimselerle barışabilirsiniz. Kariyerinize katkı sağlayacak özel eğitimlere ya da seminerlere de katılabilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları