Neptün karıştırıyor, Plüton güç veriyor

Bu hafta gökyüzünde oldukça karışık etkiler var. Bir yandan Güneş’in Neptün ile kuracağı sert kontakla amaçlarımız, hedeflerimiz konusunda kafa karışıklığı yaşayacağız. Aynı zamanda Güneş’in Plüton ile kurduğu güçlü etkileşimle de her eylemimizde güç kazanmak için çaba sarf edeceğiz.

Haberin Devamı

Bu hafta Güneş ile Neptün karşı karşıya olacaklar.  Cumartesi günü de Güneş Terazi burcuna geçiyor. Sonbahar mevsimi resmen başlamış olacak. Terazi burcu insan ilişkilerini, evliliği, estetik ve güzellik konularını, sanat ve barış yapmayı sembolize eder.

 

DAHA ÇOK SEVİLELİM!

Bugün Ay tüm gün Terazi burcunda seyahat edecek. Venüs ile Jüpiter arasında kare açı oluşacak. Etki süresi +/- 4 gün. Sevgi çok yetmeyebilir; daha çok sevilmek, daha çok gözde olmak, ilgiyi üzerimizde görmek isteyebiliriz.

Şekerli gıdaları canımız daha çok çekebilir, yeme ve içme biraz abartılabilir. Aşk konusunda, duygusal meselelerde abartılı davranışlar sergileyebilir, her türlü konuyu abartabiliriz. Lüks ve pahalı alışverişler yapabilir, değerli ürünler hediye edebilir veya alabiliriz. Bugün harcamalarımız çok müsrifçe olabilir. Yapacağımız alışverişlerde daha parlak ve canlı renkleri tercih edebiliriz. Bugün çalışan olarak yöneticilerimizi, partnerimizi memnun etmek çok kolay olmayabilir. Güzelleşmek için atacağımız adımlardan çok memnun kalmayabiliriz.

 

Haberin Devamı

KAVGAYA EĞİLİMLİYİZ

Yarın Ay 4.05 ile 7.58 arası Terazi burcunda boşlukta olacak, akabinde Akrep burcunda seyahat edecek. Duygusal anlamda huzursuzluklara, gerginliklere neden olabilir. Arıza çıkarmaya, kavga etmeye eğilimliyizdir. Bugün insanlara güvenmek bizim için daha zordur. Tutku ön planda olacaktır. Gizli-saklı kalmış konulara, okült konulara merakımız artar, gizlenmiş konular önümüze düşer.

Gerçek nedir öğrenmek isteriz. Cinsel konulara yönelimimiz daha da artabilir. Sezgilerimiz çok güçlü olabilir. İçimize bir şeyler sinmiyorsa yapmamalıyız! Kıskançlık sıkıntıları oluşabilir.

Neptün karıştırıyor, Plüton güç veriyor

 

KARİYERDE BELİRSİZLİK...

Salı Ay tüm gün Akrep burcunda seyahat edecek. Güneş ile Neptün karşı karşıya olacaklar. Etki süresi +/- 2 gün. Fiziksel olarak yorgun ve isteksiz hissedebiliriz. Başkalarıyla çatışmaya girmek istemeyiz. Akıl karışıklığı ve isteksizlik bu dönemin en göze çarpan etkilerindendir. Hedeflerle yapmamız gerekenler arasında ikilem olabilir, gerçekleri görmekte zorlanabiliriz. Aldanmalara, aldatılmalara karşı dikkatli olmalıyız. Kendimizi gereksiz yere feda edebiliriz. Hedeflerimizi, kariyerimizi ilgilendiren konularda belirsizliklere düşebiliriz. Bugün kariyerimizde atılım yapmak için pek uygun değildir.

 

Haberin Devamı

PSİŞİK RADARLAR AÇIK

Çarşamba günü Ay 13.20 ile 17.05 arası Akrep burcunda boşlukta olacak, akabinde Yay burcunda seyahat edecek. Hem kendimizin hem yakın çevremizdekilerin çözüm bekleyen sorunları varsa paylaşabiliriz. Akrep paylaşmakla alakalıdır. Sevgiyi, aşkı, tutkuyu, parayı ve elbette kalpten sevdiklerimizin acılarını. Tutkulu, yekvücut olmayı temsil eden Akrep ile tensel zevklere dalabiliriz. Dedektiflik, casusluk eğlenceli gelir, hayalet ve korku hikâyelerinden keyif alabiliriz, sırlarımızı paylaşmak, sırları açığa çıkarmak, bu tür kitaplar okumak, film seyretmek için uygun bir gün.

 

TAMİRAT, TADİLAT ZAMANI

Perşembe Ay tüm gün Yay burcunda seyahat edecek. Güneş ile Plüton arasında üçgen açı oluşacak. Etki süresi +/- 4 gün. Destek beklediğimiz her konuda, karizma sahibi, güçlü kişilerden gizli destekler alabiliriz. Bu günlerde işlerimizi büyük bir gizlilik içinde yürütebilir, gizli anlaşmalar yapabilir, hayatımıza dair gizli, özel konulara eğilebiliriz. Tamirat, tadilat, temizleme işleri gibi konulara vakit ayırabiliriz. Hayatımızda değiştirmek istediğimiz her türlü konuyu değiştirmek için uygun zamanlardayız.

Haberin Devamı

Özellikle kariyer anlamında çok güçlü destekler alabiliriz, iş arayanlar bu günlerde iş bulabilirler. İş değiştirmek için de uygun dönemdir, gelen teklifleri iyi değerlendirmeliyiz. Eğer ki yalnızsak hırslı, dinamik, yoğun, hayatımızı değiştirebilecek ilişkilere çekilebiliriz, başarıyı rahatlıkla yakalayabileceğiz.

 

ÇOK DUYARLI OLACAĞIZ

Cuma günü Ay 22.30 ile 23.20 arası Yay burcunda boşlukta olacak, akabinde Oğlak burcunda seyahat edecek.

Venüs ile Şiron arasında üçgen açı oluşacak. Etki süresi +/-1 gün. İlişkiler veya özdeğer duygusuyla ilgili önemli farkındalıklar kazanabiliriz, birileri bu konuda bize destek olabilir. Sevgiyi yaratıcı bir yerden ifade edebiliriz. İkili ilişkilerde ister istemez çok daha duyarlı olacağımız zamanlar. Eğer yalnızsak iyileştirici etkisi olan kişilere çekilebiliriz. Bu aralar sanat terapisi çok daha iyi gelebilir.
Özdeğer duygusunu iyileştirecek çalışmalar yapabiliriz. İlişkiler üzerine danışmanlık da alabiliriz.

Haberin Devamı

Neptün karıştırıyor, Plüton güç veriyor

Bugün güzelleşmek için atacağımız adımlar istemediğiniz şekilde sonuçlanabilir.

 

DİPLOMASİ YAPMALI

23 Eylül Cumartesi Ay tüm gün Oğlak burcunda seyahat edecek. Güneş bugün itibariyle Terazi burcuna geçecek ve 1 ay burada seyahat edecek. Kuzey yarımkürede Güneş Terazi burcuna geçtiğinde sonbahar mevsimi başlamış demektir. Bu dönem ilişkilerimize daha fazla odaklanabilir, ikili ilişkilerimizi de verimli şekilde pekiştirebiliriz.

Terazi objektif kararlar almamıza yardımcı olacaktır. Girdiğimiz ortamlarda zarif ve barışçıl bir tutumla öne çıkabiliriz. Diplomasi yapmak ve çözüm bulmak daha kolay olacaktır. İlk izlenimler bu burç için oldukça önemli olduğundan giyim kuşam, nazik ve kibar tavırlarla karşımızdakileri etkilemek için Terazi’nin yaratıcı etkilerinden faydalanabiliriz.

Haberin Devamı

Önce yükselen burcunuzu okumayı unutmayın.

 

BU HAFTA BURÇLARI NELER BEKLİYOR?

Koç (21 Mart-19 Nisan)

Hafta boyunca işte risk almak, çatışmalara girmek için hiç uygun değil. Yapabiliyorsanız yalnız kalın, etliye sütlüye karışmayın. Biraz da sağlığa dikkat etmeli. Bağışıklığı güçlü tutmalı. Zehirlenmelere karşı yediklerinize, içtiklerinize dikkat etmeli. İşle ilgili konularda güç elde etmek için ideal zamanlar; işe yaramayanları da elemeye başlayın.

Boğa (20 Nisan-20 Mayıs)

İnsan ilişkilerinde gerçeklerden kaçmayın ve risk almayın. Özellikle borsa, yatırım araçları veya spekülatif yatırımlar konusunda dikkatli olun. Herkesin her söylediğine göre hareket etmeyin. Özel hayatınızdaki bir tutumu, yatırımlarla ilgili konularda hedeflerinizi değiştirmek isteyebilirsiniz. Yurtdışı, yabancılar, eğitim konularında güçlüsünüz.

İkizler (21 Mayıs-20 Haziran)

İş ve kariyerinizle ilgili konularda çok dikkatli olmalı, eşeğinizi sağlam kazığa bağlamalı, kimsenin ipiyle kuyuya inmemelisiniz. İş konusunda sisli bir yolda yürüyor gibisiniz. Dikkatli olun ve iyi niyetinizin kurbanı olmayın. Evinizde yapmak istediğiniz değişiklikleri yapmak için harika bir hafta. Taşınma planlarınız varsa harekete geçebilirsiniz.

Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz)

Hafta boyunca ihtiyacınız olmayan bir şeyleri satın almayın. Odaklanma sorunu yaşayabilirsiniz. Verdiğiniz sözleri unutabilirsiniz. Her şeyi dikkatli bir şekilde not alın, aldığınız notları da dikkatli alın ama. Hafta boyunca güçlü iş anlaşmaları, işbirlikleri gündeme gelebilir. İlişkilerinizi gözden geçirip bazı değişikliklere de gidebilirsiniz.

Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos)

Bu hafta, önce hayır demeyi öğrenmelisiniz. Özellikle maddi konularda! Kafanız dalgın olabilir, eşya kaybedebilirsiniz. Kendinizi değersiz hissettirebilecek ortam ve kişilerden uzak durun. Finansal konularda kendinize çekidüzen vermek için harekete geçebilirsiniz. Çalışma şeklinizde ve iş ortamınızda size fayda sağlayacak değişimlere gidebilirsiniz.

Başak (23 Ağustos-22 Eylül)

Yeni bir ilişki veya ortaklığa başlama konusunda dikkatli olun. Tutamayacağınız sözler vermeyin. Hiçbir ilişkide gri alanlar bırakmayın, net olun. Size net olmayanlardan uzak durun. Kendinizi geliştirebileceğiniz koşullarla karşılaşabilirsiniz. Bununla ilgili uygulamaları hayatınıza dahil edebilirsiniz. Güçlü kişilerle önemli kontaklar kurabilirsiniz.

Terazi (23 Eylül-22 Ekim)

Hafta boyunca hayal kırıklığı veya cesaretinizi kıracak bir durumla karşılaşırsanız hemen pes etmeyin ve devam edin. Kandırılmalara karşı dikkatli olun, birileri arkanızdan iş çevirebilir, özellikle işle ilgili konularda. Bu hafta kendinizi keşfetme ve kendinizde beğenmediğiniz ne varsa değiştirme, bırakmak istediğiniz ne varsa bırakma zamanı.

Akrep (23 Ekim-21 Kasım)

Özel ya da sosyal hayatınızda kafa karışıklığı ya da hayal kırıklığı yaratacak durumlarla karşılaşabilirsiniz. Güven duygunuz zedelenebilir. Bu hafta çevrenizdeki insanlara, vereceğiniz tavsiyelerle veya arabuluculuğunuzla önemli etkileriniz olabilir. Ayrıca sosyal hayatınıza çekidüzen vermek, sağlıksız ilişkileri elemek için de uygundur.

Yay (22 Kasım-21 Aralık)

Güç çekişmelerinden uzak durun. İşinizle ilgili konularda yaratıcı olabilirsiniz. Evinizde veya işyerinizde su tesisatıyla ilgili sorunlar çıkabilir. Hem iş hem de maddi konulardan yana güç kazanma zamanı. Güç ve otorite sahibi kişilerle veya büyük firmalarla önemli kontaklar kurabilirsiniz. İş konusunda etki gücünüz artıyor.

Oğlak (22 Aralık-21 Ocak)

Bu hafta iletişimde karışıklıklara karşı uyanık olun; kime, neyi, nasıl yazdığınıza, gönderdiğinize dikkat edin. Yolculuğa çıkacaksanız, bavulunuza, biletinize, eşyanıza dikkat edin, kaybolmasınlar. Olası sınavlarda dikkat dağıtıcı unsurları yanınızdan uzaklaştırın. Kendinize yeni hedefler koyabilirsiniz. Önemli kişilerden önemli destekler alabilirsiniz.

Kova (22 Ocak-18 Şubat)

Maddi konularda önünüzü görmekte zorlanabilirsiniz. Borç vermeyin veya başkalarına maddi konularda sözler vermeyin. Alışverişlerde dikkatli olun, ödemeleri doğru yaptığınıza emin olun. Geçmişten kalan bir borç, bir vergi, bir fatura konusu gündeme gelebilir. Hafta boyunca kişisel veya mesleki sorunlar çok rahat bir şekilde çözülebilecektir.

Balık (19 Şubat-20 Mart)

Bu hafta alınganlığınız üzerinizde. İkili ilişkilerde ego çatışmalarına girmeyin. Yeni anlaşmalar veya sözleşmelerde her şeyi çok dikkatli okuyun, istemediğinizi imzalamayın. Hem sosyal çevreniz hem ortaklıklarla ilgili olası sorunların üstesinden gelebileceksiniz. Arkadaşlarınızla beraber para kazanabileceğiniz ortak projelere girişebilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları