Maceraya var mısınız?

Hafta boyunca hâkim olacak iyimser havanın tadını çıkarmaya hazırız. Bu hafta meraklıyız, heves doluyuz, eğlenceliyiz, maceraya açığız. Yay burcunun yansıttığı enerjiyi kullanmanın tam zamanı.

Haberin Devamı

Bir süredir hâkim olan kaotik ve krizli atmosfer, Yay dönemiyle yerini daha iyimser bir havaya bırakacak. Bu hafta Akrep dönemi yavaş yavaş geride kalıyor. Pazartesi Güneş artık Yay burcunda seyahat etmeye başlayacak. Bu geçişle birlikte atmosfer daha iyimser, neşeli, canlı, heves dolu, meraklı, felsefi, eğlenceli ve maceraya açık olur. Yay, yolculukların, gezilerin, yabancı kültürlerin, global bakış açısının, dünya vatandaşı olmanın burcudur. Bu dönemde yerel, etnik ve farklı kültürlerle tanışabilir, bilgi ve deneyimlerimizi arttırabiliriz. İlişkilerde Yay burcunun rahatlatan, karmaşık olmayan, dürüst ve açık ilişki kurma tarzından faydalanabiliriz. Yay burcunun yansıttığı enerjiyi, spora ve fiziksel her türlü faaliyete aktarabiliriz. İlginç, geniş, ferah mekânlara gidip, büyük gruplarla bir arada olup eğlenmeli, hayata daha geniş bir perspektiften bakmayı denemeliyiz.

Haberin Devamı

Salı günü Ay, tüm gün Yengeç burcunda seyahat edecek. Bizi rahatlattığını bildiğimiz, karşımıza ne çıkacağından emin olduğumuz yerlerde bulunmak ve tanıdıklarla bir araya gelmek en akıllıcası olacaktır. Ev ve mutfak alışverişi yapmak, eve alarm taktırmak ve bitki bakımı yapmak için en uygun günlerden biri. Kadınlarla vakit geçirin, iş arkadaşlarınıza veya komşularınıza sevecekleri tatlı, pasta, kurabiye gibi yiyecekler ikram ederek sürprizler yapın. Dertli ve konuşmaya ihtiyacı olan bir dostunuza kulak verin, stresinizi atacak sohbetlere dalın. Evinizi derleyip toplayabilirsiniz. Bugün bol bol sıvı almalıyız. Uzun bir banyo yapabilir, vücudunuzu nemlendirebilirsiniz.

Maceraya var mısınız

Çarşamba günüyse Merkür, Yay burcuna geçiyor. 13 Aralık’a kadar bu burçta seyahat edecek. Aşırı iyimser, hevesli ve karar verme konusunda fazlaca aceleci olmaya eğilimliyiz. Bu dönemde unutkanlıklar yüzünden başımız sık sık derde girebilir. Bizleri çok güldürecek haberler de ortaya çıkabilir. Vize, pasaport işlerinizi halletmek, şirket açmak için uygun dönem. Yurtdışına seyahat etmek, yabancı kültürler ve inançlar hakkında daha fazla okumak, bilgi sahibi olmak için güzel bir süreç.

Haberin Devamı

Perşembe günü Ay tüm gün Aslan burcunda seyahat edecek. Kendimizi göstermek, ortaya koymak çok daha kolay olacak. Egolar ön planda, ‘ben’ duygusuna yenik düşersek sorunlar çıkabilir. İsteklerimizi net bir şekilde ifade edebileceğiz. Lükse düşkünlük ve alışveriş ihtiyacı artabilir, fazla cömert olabiliriz. Kendimizden her konuda emin olacağız ama geri adım atılması gereken anlarda frene basmalıyız. Konser, parti gibi hareketli, eğlenceli aktivitelere de katılabilirsiniz. Saç bakımı, kuaföre gitmek için de  uygun bir gün.

Cuma günü Ay tüm gün Aslan burcunda seyahat etmeye devam edecek. Bugün çocuklarımızla eğlenebilir, hatta çocuksu yönlerimizi ortaya koyabiliriz. Yaratıcı, artistik çalışmaların, reklam ve promosyon faaliyetlerinin desteklendiği bir gün olacak. Beğenilmek, yeteneklerinizle takdir toplamak isteyebilirsiniz. Ana tema ‘fark edilmek’. Atacağımız her adımla, söyleyeceğimiz her sözle, duruşumuzla fark edileceğiz. Gece ciddi uykusuzluklar söz konusu olabilir, kafeinli ürünleri gündüz çok fazla tüketmeyin.

Haberin Devamı

Cumartesi günü Ay, Başak burcuna geçecek ve tüm gün bu burçta seyahat edecek. Çevremizde gelişen olayları sürekli analiz eder ve eleştirme ihtiyacı hissederiz, ama dozu aşmamak önemli. Hastalıkların en yoğun yaşandığı zamanlardır, tabii şifasının da geldiği süreçtir. İşyerinde mesailer, yapılması gereken işler artar. Yumurta kapıya dayanmadan işlerinizi halledin. Her şeyin mükemmel olması için çok daha fazla çaba sarf ederiz. Bu dönem duygulara aslında pek yer yoktur; daha akılcı, mantıklı kararlar alma eğiliminde oluruz. Yaşamımızdaki dağınıklığı, göze batan sorunları düzenlemek için şahane bir dönem. Kafamızı rahatlatacak konulara yönelmeliyiz. Bağışıklık sistemini güçlendirici takviyeler almanız da uygun olabilir.

Haberin Devamı

Pazar günü Mars ile Neptün arasında olumlu bir etkileşim olacak. Yakın çevrenizdeki kişilerin ihtiyaçlarına karşı oldukça hassas ve özenli olabilirsiniz. Hayattan bir süre elinizi eteğinizi çekmek isteyebilir ve düşük enerjinizi arttırmak için holistik terapilerden faydalanmaya başlayabilirsiniz. Yoga ve meditasyon gibi aktivitelerden uygun olabilir. Psikolojik ve mistik konulara ilgi duyabilirsiniz. Hayatın gizemleri dikkatinizi çekebilir. Bu dönemde hayat amacınızı tam olarak belirleyemeyebilirsiniz. Kesin bir hedefe yönelmek ve planlarda ilerleme kaydetmek kolay olmayabilir.

ODAK NOKTANIZ YURTDIŞI OLACAK
Koç

Yurtdışı ve yabancılarla ilgili işler, hukuk ve eğitim konularında yeni birçok şey öğrenebilir, bu konular hakkında konuşabilirsiniz. Hayatı daha fazla sorgulayabilir, felsefi konulara yönelebilirsiniz. Ayrıca seyahat ve eğitimle ilgili olumlu etkiler altında olacaksınız. Bu hafta odak noktanız yurtdışı, yabancılar, pasaport ve vize işlemleriyle seyahatler olacak.

Haberin Devamı

PSİKOLOJİK, MİSTİK KONULARA EĞİLİM VAR
Boğa

Prim, burs ve nafaka konusunda olumlu gelişmeler yaşanabilir. Kredi araştırmaları yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra psikolojik, mistik konularla ilgili de bu dönem okumalarınız, araştırmalarınız artabilir. Miras, ortaklaşa kazanımlar, krediler, borç, alacak- verecek ilişkileri ve sigorta primleri gibi konulara odaklanacaksınız.

EVLİLİK PLANLARI YAPABİLİRSİNİZ
İkizler

Önemli ortaklıklar ve imza gerektiren koşullar oluşabilir. Evlilik planları yapabilir veya bu yolda önemli adımlar atabilirsiniz. Bu dönem karşınızdaki insanların fikirleri ve düşüncelerine önem vereceksiniz ve bunların hayatınızda önemli etkisi olabilecek. Eşinizin sağlığı da gündeminizde olacak.

ARAYANLAR İŞ BULABİLİR
Yengeç

Yeni iş projeleri gündeme gelebilir, arayanlar iş bulabilir. İş arkadaşlarınızdan, birlikte çalıştıkları kişilerden destekler alabilirsiniz. Yeni projeler üretebileceğiniz bu dönem, zihniniz sürekli bir şeyler üretecek. Mesleki açıdan araştırmalar, okumalar yapabilir, yeni şeyler öğrenebilirsiniz.

YARATICILIK BAŞARIYI GETİRECEK
Aslan

Yaratıcılık gerektiren konularda başarı yakalama şansı çok daha yüksek olacak. Çocuk ve hamilelikle ilgili konularda okumalar yapabilir, araştırmalara girişebilir, yeni şeyler öğrenebilirsiniz. Aşk, çocuklar, yatırımlar ve hobiler hafta boyunca ilgileneceğiniz konular arasında.

AİLE İÇİ SOHBETLER ARTACAK
Başak

Ev alım-satım, taşınma, kiralama için oldukça uygun zamanlar. Bazılarınız kendi evine çıkmak için adımlar atabilir, bazılarınızsa yanınıza ev arkadaşı alabilirsiniz. Ailenizle güzel iletişim kurabileceğiniz, aile içi sohbetlerin ve iletişim trafiğinin de artabileceği bir zaman.

EĞİTİM İÇİN ARAŞTIRMALARA BAŞLAYIN
Terazi

Seyahatler ön plana çıkmaya başlayacak. İletişim aletleriyle ilişkiniz çoğalıyor. İnternet ve benzeri konularla daha fazla haşır neşir olabilirsiniz. Bazılarınızsa yeni bir eğitim için araştırmalara başlayabilir. Yakın çevreniz, kardeşlerle ilişkileriniz, eğitim, öğrenme, ve seyahatle ilgili konular öne çıkıyor.

PARANIZ ELEKTRONİĞE GİDİYOR
Akrep

Finansal konular önplanda. Maddi konularda araştırmalar yapabilirsiniz. Bu dönem paranızı elektronik aletler, teknolojik ihtiyaçlar ve dijital işlerin yanı sıra eğitimlere, seyahatlere harcayabilirsiniz.

OKUYACAK, ARAŞTIRACAKSINIZ
Yay

Daha çok iletişim kurmak isteyecek, daha çok okuyacak, araştıracaksınız. Yeni eğitimlere başlayacak, yeni anlaşmalara, sözleşmelere imza atacak, yeni elektronik aletler alacaksınız. Kariyerinizle ilgili konular bu hafta sizi meşgul edecek. Yurtdışı, yabancılar, uluslararası işler, eğitimle ilgili konularda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz

ARKANIZDAN KONUŞAN BİRİ OLABİLİR
Oğlak

Kendinize dönebilirsiniz. Bu süreç hedefleriniz için plan yapma dönemidir. Düşüncelerinizi çevrenizdekilerle paylaşmak istemeyebilirsiniz. Kendinizle baş başa kalıp spiritüel çalışmalar yanı. Meditasyon gibi rahatlama egzersizlerine vakit ayırın. Sözlerin duygu ve ruh dünyanızı tam anlamıyla yansıtmadığını düşünebilirsiniz. Arkanızdan konuşan ve sizinle ilgili söylentiler çıkaran biri olabilir. Sözlere dikkat edin, hiç ummadığınız taş baş yarabilir.

BİR GRUBUN SÖZCÜLÜĞÜNÜ ÜSTLENEBİLİRSİNİZ
Kova

Yeni idealler, yeni umutlarla ilgili düşünceler taşıyabilirsiniz. Gruplarda aktif ilişkiler kurabilirsiniz. Hatta bir grubun sözcülüğünü üstlenebilirsiniz. Bulunduğunuz sosyal ortamlar içinde yeni birtakım fikirler ve yaklaşımlarla karşılaşabilirsiniz. Kendi görüş ve düşüncelerinizi, arkadaşlarınıza rahatlıkla kabul ettirebilirsiniz. Oldukça sosyal ve etkin olacağınız bir dönem.

Bu hafta fikirleriniz önplanda
Balık

İş ve mesleki konulardan yana güzel gelişmeler yaşanabilir. İşinizle ilgili konularda seyahatler, araştırmalar ve okumalar yapabilirsiniz. Mesleki anlamda kendinizi daha çok geliştirebilir, eğitimlere ve seminerlere katılabilirsiniz. Fikirlerinizle ön plana çıkacağınız bir dönem.

Yazarın Tüm Yazıları