İlişkiler önem kazanacak

Haftaya Güneş ve Plüton arasındaki güçlü etkileşimle başlıyoruz. İş arayanlar iş bulabilir. Bir sorunun derinine inip çözmek için de gökyüzü bizden yana. Venüs’le Uranüs arasındaki uyumlu etkileşim sayesinde aşk ve flörtler hafta genelinde gündemde olacak. Kimler iş vasıtasıyla yeni biriyle tanışabilir, kimler uzakta olan biriyle duygusal yakınlaşma içine girebilir; gökyüzüne yakından bakalım.

Haberin Devamı

Bu hafta gökyüzünde Venüs’ün etkileşimleri öne çıkacak. Bu da aşk, ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili konuların odağımızda olacağı anlamına geliyor. Bakalım bu hafta bizi başka neler bekliyor?

Tamirat, tadilat işleri
Yarın; Güneş’le Plüton arasında üçgen açı oluşacak. Güçlü kişilerden gizli destekler görebiliriz. İş arayanlar iş bulabilir. Bir sorunun derinine inip onu çözmek, kendimizde veya yaşam alanımızda değişiklikler yapmak için de uygun bir gün. Tamirat, tadilat ve temizlik işleri de gündeme gelecektir.

Özgürlük ihtiyacı artar
Salı; Venüs’le Uranüs arasında uyumlu bir açı olacak. Yalnızsanız, sıradışı ilişkilere çekilebilirsiniz. Partneriniz varsa daha önce yapmadığınız, denemediğiniz şeyler yapabilirsiniz. Gökyüzündeki açı nedeniyle ilişkilerde özgürlük ihtiyacımız artacaktır; partnerimizi kısıtlamamaya, kurallar koymamaya özen gösterelim. Bu dönem çapkınlık oranı artabilir, kısa süreli buluşmalar heyecan verici olacaktır! Ancak ilişkiler çok ani başlayıp aynı hızda sona erebilir. Arkadaş çevremizde veya içinde bulunduğumuz sosyal gruplarda bize farklı gelen insanlarla karşılaşabiliriz.

Çekincesiz bir gün
Çarşamba; Ay tüm gün Aslan burcunda seyahat edecek. Kendimizi göstermek çok daha kolay olacaktır. Egolar ön plana çıkacak, ben duygusuna yenik düşersek sıkıntılar oluşur, aman dikkat! İsteklerimizi net bir şekilde ifade edebileceğimiz, çekincesiz bir gün... Kendimizden her konuda emin olacağız ama geri adım atmamız gereken anlarda kendimizi frenlemeyi bilmeliyiz.
Bugün plan ve organizasyonlar yapmamızı gerektirecek koşullar oluşabilir. Lükse düşkünlüğümüz had safhada olabilir, alışveriş ihtiyacımız artabilir, kendimizi fazlaca cömert bulabiliriz! Tiyatro/şan vb. sahneyle ilgili eğitimlere başlamak veya bu gösterilere gitmek için ideal bir gün. Konser, parti gibi eğlenceli aktivitelere katılmak için de keza... Ayrıca kuaföre gidebilir, saç bakımı yaptırabiliriz. Sağlık açısındansa kan dolaşımının hızlanacağı, kalp çarpıntılarının artabileceği bir gün; temkinli davranalım. Kalple ilgili rahatsızlıkları olanlar ilaçlarını evde unutmasın, aşırı heyecanlanmamaya çalışsın. Özellikle bu gece ciddi derecede uykusuzluk çekebiliriz, gün içinde kafeinli ürünleri çok fazla tüketmeyelim.

Haberin Devamı

Dinlenelim, uyuyalım
Perşembe; Ay tüm gün Aslan burcunda ve 14.05’ten itibaren ertesi sabah 10.53’e kadar boşlukta... Ay’ın boşlukta olmasının, işlerin havada kalması, ilerlememesi gibi bir etkisi olur. Bu yüzden hemen sonuç almak istediğimiz konular varsa harekete geçmek için Ay’ın boşluktan çıkmasını beklememiz önemli. Genelde Ay boşluktayken pek bir şey yapmak istemeyiz; keyfimiz pek yerinde olmaz ve üzerimize bir tembellik çöker. Ay boşluktayken yapılacak en güzel şeyler; dinlenmek, uyumak ve yarım kalan işlerimizi halletmektir.

Yumuşak bir tutum
Cuma; Ay 9.53’te Başak burcuna geçecek. Güneş de Terazi burcuna... İlişki, ortaklık ve anlaşmalar daha da önem kazanacaktır. Hak, hukuk, adalet gibi kavramlar konusunda da hassaslaşırız. Terazi burcu, her iki tarafın düşünce ve fikirlerini dinleyerek objektif kararlar almamıza yardımcı olacaktır. Ayrıca anlaşmazlıklara yumuşak bir tutumla çözüm bulmak da kolaylaşacaktır.

Yanlış kararlar alabiliriz
Cumartesi; Venüs’le Neptün arasında sert bir görünüm olacak. Gizli saklı ilişkilere çekilebiliriz; hatta bu belki de çevremizdeki insanların onaylamayacağı bir ilişki olabilir. İlişkilerde kusur ve hataları görmezden gelmeye eğilimli olabilir, kandırılmaya daha açık hale gelebiliriz. Özel hayatımızla ilgili kararlar almak için pek uygun bir zaman değil; gerçekçi olmayan beklentilere girmemiz mümkün. Hayal kırıklığı yaşamak bu transitin en kötü etkisi olabilir. Ciddi sonuçlar doğurabilecek konu ve tartışmalara girmemek de iyi olur çünkü yanlış kararlar almamız olası.

İşlerimizi bitirelim
25 Eylül Pazar; Ay tüm gün Başak burcunda seyahat edecek. İşlerimize odaklanmak için gökyüzü bizden yana. Sağlığımıza özen göstermek, diyete başlamak, kendimize bakım yapmak için Ay-Başak günlerinden faydalanalım. Önemli ve tamamlanması gereken işlerimizi bitirmeye bakalım. Bugün el becerilerimizi geliştiren hobilere, kafamızı rahatlatacak ve düşüncelerimizi dağıtacak konulara yönelmemiz iyi olur.

Haberin Devamı

İşiniz sayesinde romantik bir karşılaşma...
Koç ve Yükselen Koç;
İş ve kariyeriniz ile ilgili konularda güç elde etmek, sevmediğiniz ve size uymayan birtakım şeyleri değiştirmek için ideal zaman! Venüs’le Uranüs arasındaki uyumlu etkileşimle de bu hafta iş konusunda daha yaratıcı olup daha önce denemediğiniz şeyleri deneyebilirsiniz. Şanslıysanız iş vasıtasıyla sayesinde romantik bir karşılaşma yaşamanız mümkün.

Hedefleriniz değişiyor
Boğa ve Yükselen Boğa;
Özel hayatınız veya yatırımlarla ilgili konularda hedeflerinizi değiştirmek isteyebilirsiniz. Yurtdışı, yabancılar, eğitim gibi alanlarda güç kazanabilirsiniz. Venüs’le Uranüs arasındaki uyumlu etkileşimle de sürpriz aşk karşılaşmaları mümkün. Bekâr boğalar için oldukça güzel bir hafta olacak gibi... Partneriniz varsa daha önce denemediğiniz, zevk verecek farklı şeyler deneyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Gizli kalması gereken aşk görüşmeleri
İkizler ve Yükselen İkizler;
Evinizde değişiklikler yapabilir; taşınmak, yer değiştirmek gibi planlarınız varsa harekete geçebilirsiniz. Venüs’le Uranüs arasındaki uyumlu etkileşimle de daha önce yalnız başınıza denemediğiniz ve sizi mutlu edecek yaratıcı çalışmalar yapabilirsiniz. Gizli kalması gereken aşk görüşmeleri içine de çekilebilirsiniz. Siz yine de dikkatli olun bu konuda, sürpriz durumlar ortaya çıkmasın.

İlişkilerinizi gözden geçirebilirsiniz
Yengeç ve Yükselen Yengeç;
Hafta boyunca güçlü iş anlaşmaları, iş birlikleri, ortaklıklar gündeme gelebilir. Hem ilişkiler ve ortaklıklar hem de yakın çevrenizle olan ilişkilerinizi gözden geçirip bazı değişikliklere de gidebilirsiniz. Venüs’le Uranüs arasındaki uyumlu etkileşimle şansınız yaver giderse yakın aşkı yakın çevrenizden, katılacağınız sürpriz bir aktivitede bulabilirsiniz. Sosyal ortamlarda sürpriz tanışmalar mümkün ki bu da sizi oldukça mutlu edecektir.

Haberin Devamı

Kazançlarınızı arttıracak gelişmeler
Aslan ve Yükselen Aslan;
Finansal konularda kendinize çeki düzen verebilir, gereksiz harcamaları tespit edip bunları hayatınızdan çıkarmak için harekete geçebilirsiniz. İş ortamınızda da çalışma şeklinizde size fayda sağlayacak değişimlere gitmeniz mümkün. Venüs’le Uranüs arasındaki uyumlu etkileşimle kazançlarınızı arttıracak sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ya da önünüze iyi yatırım fikirleri gelebilir.

Bol bol iltifat alacaksınız
Başak ve Yükselen Başak;
Kendinizi geliştirip-değiştirebileceğiniz koşullarla karşılaşabilirsiniz. Güçlü, otorite sahibi kişilerle önemli iletişim kurabilirsiniz. Venüs’le Uranüs arasındaki uyumlu etkileşimle aşk hayatınıza güçlü kişileri çekebilirsiniz. Bu hafta bol bol iltifat alabileceksiniz; flört haftası.

Haberin Devamı

Maddi konularda gizlilik içindesiniz...
Terazi ve Yükselen Terazi;
Bu hafta kendinizi keşfedeceksiniz; kendinizde beğenmediğiniz ne varsa değiştirme, bırakma zamanı... Bazılarınız kendini evdeki bazı eşyaları atarken bulabilir. Venüs’le Uranüs arasındaki uyumlu etkileşimle maddi konularda gizlilik içinde hareket etmek isteyebilirsiniz. Beklenmedik kazanç veya yatırım durumları gündeme gelebilir.

Sağlıksız ilişkileri elemek için
Akrep ve Yükselen Akrep;
Bu hafta çevrenizdeki insanlar üzerinde önemli etkileriniz olabilir; tavsiyeler verebilir veya ara buluculuk yapabilirsiniz. Sosyal hayatınıza çeki düzen vermek, sağlıksız ilişkileri elemek için de uygun bir zaman... Venüs ile Uranüs arasındaki uyumlu kontak ile de ilişki konusunda güzel etkiler altında olacaksınız. Bekar olanlar, arkadaşları vasıtası ile birileri tanışabilirler. Hatta bu hafta bazı arkadaşlarınızla ortak işler ve projeler içine girebilirsiniz.

Etki gücünüz artıyor
Yay ve Yükselen Yay;
Hem iş hem de maddi konulardan yana güç kazanma zamanı! Güç ve otorite sahibi kişilerle veya büyük firmalarla önemli iletişimler kurabilirsiniz. İş konusunda etki gücünüz artıyor. Venüs’le Uranüs arasındaki uyumlu etkileşimle birlikte, bekâr Yaylar iş vasıtasıyla tanıştıkları kişilerle duygusal yakınlaşmalar içine girebilirler. Bu hafta işte mutlu olacaksınız.

Sosyal medya flörtleri
Oğlak ve Yükselen Oğlak;
Kendinize yeni hedefler koyabilirsiniz. Yurtdışı, eğitim ve hukuki konulardan yana önemli kişilerden önemli destekler alabilirsiniz. Venüs’le Uranüs arasındaki uyumlu etkileşimle de sizden uzakta olan birileriyle duygusal yakınlaşma içine girebilirsiniz. Ya da sosyal medya flörtleri zamanınızı alabilir.

Odağınızda yatırım konuları var
Kova ve Yükselen Kova;
Hafta boyunca kişisel veya mesleki sorunlar çok rahat bir şekilde çözülebilecektir. Maddi konular, borçlar ve ödemelerle ilgili kendinize çeki düzen verebilirsiniz. Venüs’le Uranüs arasındaki uyumlu etkileşimle de evinizde sizi mutlu edecek düzenlemelere gidebilirsiniz. Hafta boyunca yatırımla ilgili konulara odaklanabilirsiniz.

Arkadaşlarla ortak projeler
Balık ve Yükselen Balık;
Hem sosyal çevreniz hem ilişkiler, ortaklıklarla ilgili olası sorunların üstesinden çok rahat bir şekilde gelebileceksiniz. Arkadaşlarınızla beraber para kazanabileceğiniz ortak projelere girişebilirsiniz. Venüs’le Uranüs arasındaki uyumlu etkileşimle eğer ki yalnızsanız beklenmedik bir aşk gündeme gelebilir. Bir ilişkiniz varsa aniden bir yerlere kaçabilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları