İlişkiler bitebilir, boşanmalar artabilir

Yaşanacak olumlu etkileşimlere rağmen eğer dikkatli olmazsak stresli durumlarla karşılaşabileceğimiz günler bizi bekliyor. Terazi burcundaki yeniay ilişkileri zora sokabilir. Hafta sonuysa iki kere düşünüp bir kere konuşmaya çalışmak daha doğru olacak.

Haberin Devamı

Haftaya Merkür ile Jüpiter arasındaki olumlu etkileşimle başlıyoruz. Geleceğe dair hedef koymak, harekete geçmek için en güzel zaman. Aynı anda birden çok konuyla ilgilenebiliriz. Evlilik, seyahat etmek, internet sitesi açmak, eğitime başlamak, yurtdışıyla ilgili işleri halletmek için çok ideal. Ama Merkür geri harekette, aksaklıklara karşı bir B planı yapmakta fayda var.

Çarşamba, Terazi burcunda Mars etkili bir yeniay meydana gelecek. Hem Merkür, Terazi burcunda geri gidiyor hem de Mars bu yeniayda etkin. Dolayısıyla bu süreçte ilişkiler ve ortaklıklar zora girebilir, kötü giden ilişki ve evlilikler sonlanabilir, boşanmalar artabilir, hakkımızı ararken zorluklarla karşılaşabiliriz.

Perşembe, Venüs, Yay burcuna geçecek ve 5 Kasım’a kadar burada seyahat edecek. Aşkta hareketli zamanlar başlayacak ama ciddi ilişkiler kurmak kolay olmayabilir. Zira bağlanmak istemeyebilir, birden çok kişiyle flört edebiliriz. Eğlenceli ve hayata karşı bir duruşu olan insanlara yönelebiliriz. Bu dönem farklı etnik gruplara, dinlere, kültürlere ait kişiler daha çok ilgimizi çekebilir.

Haberin Devamı

İlişkiler bitebilir, boşanmalar artabilir

Cuma, Güneş ve Mars birlikte hareket edecek. Enerjik olduğu kadar gergin bir gün. Rekabet etmek, meydan okumak, savaş başlatmak ve harekete geçmek için koşullar uygun. Ama barış ortamı yaratılması zor görünüyor. Otorite figürleriyle gerginlikten, ilişkilerde ego savaşından kaçınmak gerek. Ayrıca kazalara, sakarlıklara yatkınız. Bugün enerjimizi atmak için spor yapabiliriz ama kalbe ve tansiyona dikkat.

Hafta sonu Merkür ve Mars birlikte hareket edecek. İletişim sorunları baş gösterebilir. Kardeşlerle tartışmalar yaşanabilir. Bugün için en anlamlı söz; ‘İki kere düşün, bir kere konuş’. Patavatsızlıklarla karşılaşmaya veya pot kırmaya müsait sayılırız. Hırsızlıklar artabilir veya eşyalar kaybolabilir. Aceleciliğimiz üstümüzdedir. Sinirsel ya da psikosomatik rahatsızlıklara yatkın oluruz.

Haberin Devamı

İLİŞKİLERİ DOĞRU YÖNETİN
Koç (21 Mart-19 Nisan)

Bu hafta ortaklıklar, anlaşmalar, evlilikler, ilişkiler risk altında. Kavgalar, ayrılıklar yaşanabilir. Karşınızda ne yapacağını bilmeyen, sakin kalamayan kişiler olabilir. İlişkileri yönetmek konusunda size büyük iş düşüyor.

GÜNDEMİNİZDE SAĞLIK OLACAK
Boğa (20 Nisan-20 Mayıs)

Sağlığınıza çok dikkat edin. Ateşli hastalıklar, bel ve sırt ağrıları yaşayabilirsiniz. Günlük işlerinizi yaparken panik ve telaş içinde olabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla tartışmalardan uzak durun, ilişkileri dikkatli yönetin.

PARTNERİNİZE SAĞDUYU GÖSTERİN
İkizler (21 Mayıs-20 Haziran)

Aşk hayatınızda stresli günlere giriyorsunuz. Partnerinize karşı sağduyulu olun. Yatırımlar konusunda risk almak için pek uygun değil. Varsa çocuklarla ilgili de birtakım stresli durumları yönetmek gerekebilir.

Haberin Devamı

EVDE KAZALARA DİKKAT
Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz)

Aile içinde huzur bozulabilir. Aileyle ilişkilerde orta yolu bulun ve adaletli olmaya çalışın. Aile sağlığında bu yeniay zamanı sıkıntılar yaşanabilir. Ayrıca evde kazalara, yangınlara karşı dikkatli olun.

ZİHNİNİZ AKTİF AMA KARARSIZ
Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos)

İletişim ve ifade konularında stresli bir dönem... Zihniniz her zamankinden daha aktif çalışabilir ama bir o kadar da dağınık; kararsız kalabilirsiniz. Yakın çevreniz, kardeşleriniz ve komşularla ilişkilerde adil olmaya bakın.

PARA YÜZÜNDEN İLİŞKİLERİNİZİ BOZMAYIN
Başak (23 Ağustos-22 Eylül)

Maddi konularda ani harcamalar, kayıplar, stresler söz konusu olabilir. Maddi konular yüzünden kimseye haksızlık yapmayın, çevrenizdekilerin kalbini kırmamaya özen gösterin. Para yüzünden ilişkilerinizi bozmayın.

Haberin Devamı

TAHAMMÜL SEVİYENİZ DÜŞÜYOR
Terazi (23 Eylül-22 Ekim)

Kıpır kıpır bir yeniay sizleri bekliyor. Ama son söylenmesi gerekeni ilk söyleyerek ilişkileri strese sokabilirsiniz. Hayata karşı tahammülsüz olabilir, herkese çatabilirsiniz. Çarpmalara, yaralanmalara ve düşmelere dikkat!

İÇSEL HUZURU KORUMAK ZORLAŞABİLİR
Akrep (23 Ekim-21 Kasım)

Çok şey yapmak isteyip ama pek azını yapabilecek enerjiniz olacaktır. İşleri sık sık ertelemek isteyebilirsiniz. Gizli düşmanlıklara karşı dikkatli olun. Bu süreçte içsel huzuru ve sakinliği yakalamak pek kolay olmayacak.

ARKADAŞLARLA ATIŞMALAR YAŞANABİLİR
Yay (22 Kasım-21 Aralık)

Bazı arkadaşlarınıza tahammül etmekte, sosyal ilişkileri yönetmekte zorlanabilirsiniz. Bu alanlarda tartışmalar yaşanabilir. Ya da bazı arkadaşlarınıza yardım etmek için harekete geçmeniz gerekebilir.

Haberin Devamı

ÜSTLERİNİZLE AĞIZ DALAŞINA GİRMEYİN
Oğlak (22 Aralık-21 Ocak)

Kariyeriniz konusunda stresli bir sürece giriyorsunuz. Üstlerinizle ağız dalaşına girmemenizde fayda var. İş konusunda hem kararsız kalıp hem de dürtüsel ve düşünmeden hareket edebilirsiniz. 

TRAFİKTE GEREKSİZ HIZ YAPMAYIN
Kova (22 Ocak-18 Şubat)

Eğitim, ticaret, seyahat, yurtdışıyla ilgili konularda stres söz konusu. Eğitmenlerinizle tartışmaya girmeyin. Araç kullanırken dikkat edin, gereksiz hız yapmayın. Uyku düzeniniz bozulabilir, huzursuz rüyalar görebilirsiniz.

BORÇ ALTINA GİRMEMEYE ÇALIŞIN
Balık (19 Şubat-20 Mart)

Krediler, borçlar, alacaklar gibi konularda stres yaşanabilir. Alacaklarınızı alamayabilirsiniz, banka ya da vergiyle ilgili konularda problemlerle uğraşmanız gerekebilir. Borç altına girmek için uygun bir dönem olmayabilir.

Yazarın Tüm Yazıları