İkizler burcunda dalgın yeniay

18 Haziran’da 26 derece İkizler burcunda bir yeniay meydana gelecek. Sosyalleşmek, dans ve müzikle ilgilenmek, yeni insanlarla tanışmak için uygun bir döneme giriyoruz. İletişim kazaları, skandallar gündeme gelebilir...

Haberin Devamı

İkizler yeniay dönemlerinde ön plana çıkan konular iletişim, merak, araştırma, seyahatler, taşımacılık, öğrenme, eğitim, değişkenlik ve sosyalliktir. Bu süreçte kendimizi ifade etmek için daha çok alan arayacağız. Diğer taraftan yeni bir şeyler öğrenmek, araştırmak ve eğitimlere başlamak için de motivasyonumuz artacak. Seyahate çıkabilir, yeni kitaplar alabilir ve seminerlere katılabiliriz. Arkadaşlarımızla bir araya gelmek, sosyalleşmek ve yeni insanlarla tanışıp çevremizi genişletmek için uygun bir dönem olabilir.
Merak duygumuza sık sık yenilebiliriz. Aldığımız kararları hızlı bir şekilde değiştirebiliriz. Bu dönemde zihinsel bir sabırsızlık da söz konusu olabilir.
İkizler burcunda dalgın yeniay

Bu yeniaya Balık burcunda seyahat eden Neptün’ün sert bir kontağı olacak. Hesap hataları, yanlış anlaşılmalar, kötü bir karar verme endişesi, önünü görememe gibi durumlar yaşanabilir. Etrafımıza karşı daha duyarlı bir hale gelebiliriz. Olaylar ve insanlar kafa karışıklığı veya hayal kırıklığı yaratabilir. Hiçbir şey yapmak istemeyeceğimiz dalgın bir ruh haline bürünebiliriz. Neptün’ün bu konumu etrafımızdaki insanlara kendimizi kullandırmamamız gerektiğine de işaret edebilir.
Dans ve müzikle ilgilenmek bize iyi gelebilir. Bol bol uyumak isteyebilir, hikâyeler yazabilir, resim yapabilir veya kendimizi dizi ve film izlemeye kaptırabiliriz. Sağlık açısından eller, kollar, akciğerler ve parmakların hassas olacağı bir zaman. 26 derece İkizler bileklere işaret eder. Bu dönemde bileklerimiz hassas olabilir. Yeniayda Neptün’ün kare açıda olması yanlış teşhislere ve zehirlenmelere karşı dikkatli olmamız gerektiğine işaret ediyor. Ayrıca alkol kullanırken dikkatli olmamız gerek.
İkizler burcu iletişim, bilişim, sınavlar, e-postalar, şifreler, teknoloji, sosyal medya, diplomatlar, dışişleri, seyahatler, ulaşım, gönderiler, medya, paparazzi, eğitim sistemi ve ticaret odaklı konularla ilgilidir. Bu yeniay döneminde iletişim sektöründe önemli gelişmeler yaşanabilir. Yeni haberleşme teknolojileri, medya ve iletişim sektöründeki yenilikler gündeme gelebilir. Aynı zamanda uluslararası diplomasi alanında da ilerlemeler ve anlaşmalar gerçekleşebilir.
Eğitimde uluslararası işbirlikleri ve değişim programları desteklenebilir. Seyahat sektöründe canlanma ve hareketlilik gözlemlenebilir. Yeni medya platformları, dijital yayıncılık ve sosyal medya alanlarında büyüme ve yenilikler görülebilir. İletişim skandalları patlak verebilir. Küresel düzeyde yanıltıcı bilgiler veya sahte haberler yayılabilir. Denizlerle ilgili sorunlar, seller, su taşkınları söz konusu olabilir. Yeniay Türkiye’nin doğum haritasının 12’nci evinde ve ülkemizin Ay’ının üzerinde meydana gelecek. Karanlıkta kalan bazı olayların aydınlanması gibi bir etkisi olabilir. Türkiye’de sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir.

Yazarın Tüm Yazıları