Hem harika hem zorlayıcı bir hafta

Gökyüzü bizden yana gibi görünüyor. Yalnız olanların kapısını aşk çalıyor. İş ve kariyerle ilgili şanslar açılıyor. Ama bir yandan da kıskançlıklar, güç savaşları yüzünden sıkıntılar yaşama ihtimalimiz var.

Haberin Devamı

Bu hafta harika ve zorlayıcı etkiler bir arada. Bir taraftan Güneş ve Plüton etkileşimiyle kimliğimizin baskın tarafları ortaya çıkarken diğer yandan Venüs ve Jüpiter etkileşimi aşk konusunda harika etkiler yaratacak. Bakalım tüm bu etkiler haftanın astro-reçetesine ve burçlara nasıl yansıyacak.

İyileşme başlayabilir

Bugün Ay 9.59 ile 14.04 arası Terazi burcunda boşlukta olacak. Akabinde Akrep burcuna geçecek. Merkür ile Şiron karşı karşıya olacak. Bizi travmatize eden konuların bilgisinin açığa çıkabileceği bir zaman. Bu ortaya çıkışlarla iyileşme sürecimiz başlayabilir. Terapi almak, ruhsal açıdan iyi gelecek bilgileri araştırmak, bize acı veren eski düşünceleri değiştirip dönüştürmek için uygun bir zamandır. Yeni fikirlerle tanışabilir, yeni bakış açıları elde edebiliriz. Kardeşlerle ilişkilerde yaralayıcı olmamaya gayret göstermeli.Hem harika hem zorlayıcı bir hafta
Cinsel enerji yüksek

Haberin Devamı

Yarın Ay tüm gün Akrep burcunda seyahat edecek. Ay Akrep günlerinde psişik radarımız açık olur, çevremizdekilerin duygu ve ruh hallerini algılayabiliriz. Akrep paylaşmakla alakalıdır. Sevgiyi, aşkı, tutkuyu, parayı ve elbette kalpten sevdiklerimizin acılarını... Tutkulu, yekvücut olmayı temsil eden Akrep’le tensel zevklere dalabiliriz. Cinsel enerjisi yüksek bir gün olacak. Diğer yandan, dedektiflik, casusluk yapmak eğlenceli gelir, hayalet ve korku hikâyelerinden keyif alabiliriz. Sırlarımızı paylaşmak, sırları açığa çıkarmak, gizemlerle ilgilenmek, bu tür kitaplar okumak, film seyretmek için uygun bir gün. Konuşmalar derinlere iner, karşımızdakinin kalbini açabilmesi için uzun sohbetler yapabiliriz.

Sezgiler güçlü

Salı Ay 18.42 ile 22.36 arası Akrep burcunda boşlukta olacak. Akabinde Yay burcuna geçecek. Derinlik isteyen konuları araştırmada başarılı olabiliriz. Gerçek nedir öğrenmek isteriz. Cinsel konulara yönelimimiz artabilir. Sezgilerin çok güçlü olabileceği bir gündeyiz. Bugün içimize bir şey sinmiyorsa yapmamak en iyisi! Kıskançlık yüzünden sıkıntılar oluşabilir. İşin aslını öğrenmeden arıza çıkarmamak gerek! Rüyalar çok daha etkili olur. Ruhsal anlamda huzursuzluk günüdür, uykuya dalma sorunları ortaya çıkabilir. Sağlık olarak genital bölgelere, üreme organlarına dikkat etmekte yarar var. Özellikle cinsel yolla bulaşan rahatsızlıklara karşı dikkat! Genital siğiller, akıntılar, yanmalar oluşabilir, düşüklere karşı da dikkat. Regl dönemi daha sancılı ve şiddetli geçebilir, ağrı kesicilerinizi yanınıza almayı ihmal etmeyin. Jinekoloğunuza kontrole gitmek, mamografi çektirmek, spermiyogram testi yaptırmak için ideal gündür. Libidoda artışlar meydana gelir. Bugün başlayan ilişkiler daha seks temelli ve tutkulu olabilir. Derin duygulara dalabileceğimiz, ruhumuza, sezgilerimize, bilinçaltımıza dikkat edebileceğimiz bir gün.

Haberin Devamı

Hoşgörü zamanı

Çarşamba Ay tüm gün Yay burcunda seyahat edecek. Hareketli, neşeli, keyifli bir güne ve enerjiye işaret etmektedir. Hoşgörü ve affetme zamanıdır. Spora başlamak için ideal gündür. Ama bugün pot üstüne pot kırabiliriz. Ağzımızdan çıkanlara dikkat etmeliyiz. Sakarlıklar peşimizi bırakmayabilir. Yeni deneyimlere, yeni konulara yönelebiliriz. Hayatta küçük şeylerle çok daha fazla mutlu olunabildiği zamanlardır. Detay gerektiren işlerde başarı zordur, çünkü sabırsızızdır, abartılı davranışlar gözlemlenebilir. Verdiğimiz sözleri tutmakta zorlanabiliriz. Felsefe, din gibi konularda araştırmalar yapmak, okumak için en elverişli günlerden biridir. Ticaret ve yurtdışıyla ilgili işleri halletmek için de idealdir. Baldırlar, kalça ve sinir sistemi hassastır. Özellikle bugün bacak masajı çok daha iyi gelir.

Haberin Devamı

Kalp kırmayalım

Perşembe Ay tüm gün Yay burcunda seyahat edecek. 22.00 itibariyle boşlukta olacak. Bugün Güneş’le Plüton arasında zorlu bir görünüm olacak (etki süresi 4 gün). Bugün otorite figürleriyle, baba veya eşle kriz durumları meydana gelebilir; güç çekişmelerine, iktidar savaşlarına girebiliriz. Duygular ikinci planda kalabilir, daha acımasız ve sert olabiliriz. Kimsenin kalbini kırmamaya özen gösterelim. Asıl mesele güç dengesini iyi kurmaktır. Öfke, şiddet, kıskançlık; bu duygulardan uzak durmakta yarar var. İlişkilerde kırgınlık ve zedelenme yaşanması olasıdır. Başarı konusunda kendimize baskı yapabiliriz ama çok da haksızlık etmeyelim. Hırslı veya sizden gizli gündemlerle hareket etmeye yeltenen kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Haberin Devamı

Gerçeklerin peşindeyiz

Cuma Ay 4.54 itibariyle Oğlak burcunda seyahat edecek. Merkür’le Plüton arasında kare açı oluşacak (etki süresi
3 gün). Kendimizi sadece bilgiyle savunabileceğimiz bir gün. Gerçekleri öğrenmek için çok büyük bir tutku ve hırs oluşabilir içimizde. Çok eleştirip çok eleştirileceğimiz bir gün, aman dikkat! Sözlerimizle kimsenin kalbini kırmamaya özen gösterelim. Paranoyalara karşı dikkatli olalım, gereksiz kıskançlıklardan kaçınalım. Resmi işlerimizi hallederken daha yapıcı ve nazik davranmaya çalışalım. Bugün insanlarla iletişimi zorlamak işlerimizi zorlaştırabilir. Proje ve fikirlerimizi paylaşmayalım, bilgi hırsızlıkları gündeme gelebilir. İnternet üzerinden alışveriş yaparken de dikkat! Güvenmediğimiz sitelerden alışverişler yapmamakta fayda var.

En şanslı gün

Haberin Devamı

21 Ekim Cumartesi Ay tüm gün Oğlak burcunda seyahat edecek. Venüs’le Jüpiter arasında üçgen açı olacak (etki süresi 3 gün). Aşk konusunda en şanslı günlerden biridir. Hoşlandığınız biri varsa açılmak için en uygun günlerdeyiz. Yatırım yapmak veya kaynak aramak için de uygundur. Ayrıca sosyalleşmek, eğlenceli aktivitelerde bulunmak için harikadır. Partnerimizle romantik bir seyahate çıkabiliriz mesela. Bugünler evlenme teklif etmek, evlenmek, nişanlanmak, ilişkilerde olası sorunları halletmek için ideal. Estetik yaptırmak, saçınızı boyatmak, yeni bir tarz yaratmak, minik operasyonlar için de uygundur, çabuk iyileşilir. Şekerli gıdaları canımız daha çok çekebilir, yeme ve içme biraz abartılabilir. Sanatsal bir eğitime başlanacaksa tam zamanıdır.

Güç çekişmelerine girebilirsiniz
Koç (21 Mart-19 Nisan)

Kariyer ve ilişkilerle ilgili konularda değişimlere açık olmanız gerek. Özellikle iş hayatında güç çekişmeleri içine girebilirsiniz. Maddi anlamda ek gelir getirecek bir durum, bir fırsatla karşılaşma söz konusu olabilir. Hoşlandığınız biri varsa bu hafta ona açılabilirsiniz. Maddi anlamda yatırım yapmak veya kaynak aramak ve bulmak için de uygundur.

Sosyalleşmenin tam sırası
Boğa (20 Nisan-20 Mayıs)

Kendinizle ilgili zorunlu bir yapılanma içine girebilirsiniz. Bu diyet, spor vb. olabilir. Hukuk, yabancılarla ilişkiler, yükseköğrenim gibi konularda zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Yalnızsanız hayatınıza flört edebileceğiniz birini çekebilirsiniz. Bu hafta sizler için mutluluk haftası, maddi olarak da... Sosyalleşmenin tam sırası.

Güzelleşmek için uygun bir zaman
İkizler (21 Mayıs-20 Haziran)

Bu hafta daha çok duygusal ve özel hayatınızla ilgili konular gündemde olacak. Özel hayatınızda sizi yoran iniş çıkışlara son vermek için harekete geçeceksiniz. Partnerinizle romantik bir seyahate çıkabilirsiniz. Estetik yaptırmak, saçınızı boyatmak, yeni bir tarz yaratmak, güzelleşmek adına yeni bir şeyler denemek için de çok uygun.

Her konuda destek bulabilirsiniz
Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz)

Partner, ortaklık, ilişkiyi ilgilendiren konularda önemli, büyük bir engelin aşılması gerekebilir. Arkadaşlarınızla bir seyahat organize edebilir, para kazanabileceğiniz fikirler geliştirebilirsiniz. Ya da arkadaş çevrenizden biri size açılabilir. Bu hafta her türlü yardıma koşabilir, yardım umduğunuz her konuda destek bulabilirsiniz.

Yeni iş teklifleri mümkün
Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos)

Çalışma ortamınızda sizi zorlayan koşullar olabilir. Ama ardından huzura kavuşabileceksiniz. İşle ilgili sevindirici bir gelişme yaşayabilirsiniz. Para ve kariyerle ilgili fırsatlar var. İşleri büyütmek için harika bir hafta. İş konusunda terfi, yeni iş teklifleri mümkün. Ayrıca evlenme teklif etmek, evlenmek, sözlenmek, nişanlanmak içinde çok uygun bir hafta.

Mutluluk verici gelişmeler
Başak (23 Ağustos-22 Eylül)

Bu hafta mevki sahibi kişilerle önemli görüşmeler yapabilirsiniz. Beklenmedik ödemeler çıkabilir. Öte yandan ticari konularda, yurtdışıyla yapılan işlerde mutluluk verici gelişmeler söz konusu olabilir. Kendinizi mutlu etmek için fırsatların olacağı bir hafta. Farklı kültürden biriyle flört edebilir, çıkacağınız bir seyahatte birileriyle tanışabilirsiniz.

Zorlukların üstesinden gelebileceksiniz
Terazi (23 Eylül-22 Ekim)

Ev ya da aileyle ilgili aşılması gereken bir engel olabilir. Öte yandan kazancınız artabilir. Psikolojik olarak sizi yoran konuların, finansal zorlukların üstesinden gelebileceksiniz. İlişkilerde olası sorunları halletmek için de ideal zamanlardır. Minik operasyonlar ve ameliyatlar için uygundur, yaralar çabuk kapanır, çabuk iyileşilir.

Biri size ilanı aşk edebilir
Akrep (23 Ekim-21 Kasım)

Çok söz hakkınızın olmadığı iş koşulları içine itilebilirsiniz. Öte yandan bir hafta sonu kaçamağı yapabilirsiniz. Özel ilişkilerinizde ve ortaklıklarınızda pireyi deve yapmayın, sorunları sakin bir şekilde ele alın. Arkadaşlarınız biriyle aranızı yapabilir ya da biri size ilanı aşk edebilir. Partnerinizle aranız bozuksa düzeltmek için uygun bir hafta.

Tensel zevklere düşkünlük artabilir
Yay (22 Kasım-21 Aralık)

Bir dostunuzla aranızda parayla ilgili bir mevzu oluşabilir, çok büyütmeyin. Kendi işiniz varsa bu hafta iş hacminiz büyüyebilir. Kariyerinizle ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. İş arıyorsanız yeni bir iş şansı olabilir. Yalnızsanız iş vasıtasıyla tanışacağınız biriyle özel anlamda görüşmeye başlayabilirsiniz. Tensel zevklere düşkünlük artabilir.

Fevrilikten uzak durmakta yarar var
Oğlak (22 Aralık-21 Ocak)

Otorite figürleriyle ilişkilerde fevrilikten uzak durmakta yarar var. Aşk konularında şanslı bir hafta. Eskiden görüştüğünüz biriyle yeniden bir ilişki denemeye karar verebilirsiniz. Yurtdışıyla, sahneyle, yaratıcılıkla, hukukla ilgili bir iş yapıyorsanız, ticaretle uğraşıyorsanız bu hafta gelirlerinizi arttıracak koşullarla karşılaşabilirsiniz..

Dedikodular canınızı sıkabilir
Kova (22 Ocak-18 Şubat)

Uzak akrabalarla ilişkilerde dikkatli olunması gereken bir süreç. Bazı dedikodular canınızı sıkabilir. Fevri davranışlarınızdan dolayı dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Paranızı çoğaltacak girişimlerde bulunabilirsiniz. Kredi araştırmalarına girebilir, iş kurabilir, iş büyütebilirsiniz. Sanatsal bir eğitime başlanacaksa çok uygun bir zaman.

Eski defterler açılabilir
Balık (19 Şubat-20 Mart)

Partnerinizle finansal konularda gerginlik yaşamamaya çalışın. Sağlıkla ilgili konularda para harcayabilirsiniz. Hafta sonuna doğru bazı seyahatler gündeme gelebilir. Yalnız olanların kapısını aşk her an çalabilir ya da eski defterler yeniden açılabilir. İlişkiler açısından şanslı bir hafta. Ortaklı bir iş yapıyorsanız, iş hacminizi büyütebilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları