Hem dolunay hem Merkür retrosu!

Gökyüzü bu hafta oldukça hareketli. İkili ilişkiler, ortaklıklar ve sözleşmelere ilişkin konularda yanlış anlaşılmalar ve gecikmeler yaşanabilir. Akrepler her duyduğuna inanmamalı, Başaklar imza atarken ve söz verirken çok daha dikkatli olmalı. İkizler burcu olanların gündemindeyse iş ve kariyerleri var.

Haberin Devamı

Bu hafta alacağımız kararlar ve atacağımız adımlar konusunda defalarca düşünmemiz önemli. Üstelik Merkür üç haftalık geri hareketine başlayacak. Haydi, gün gün ayrıntılara ve hangi burcu nelerin beklediğine bakalım...
Hem dolunay hem Merkür retrosu

Birilerini beğenmek zor

Yarın Venüs Başak burcuna geçecek ve 29 Eylül’e kadar bu burçta seyahat edecek. Yeni başlayan ilişkilerin daha temkinli ilerleyeceği bir zaman dilimi bu... Birinden hoşlanıyorsanız bu kişiyi korkutmadan yaklaşmanızı öneririm. Venüs, Başak burcundayken ilişkilerin ana teması yarar sağlamaktır. Yani ilişkiler, duygu ve romantizm dinamiğiyle başlamaz. Ancak bu dönem birilerini beğenmek de pek kolay olmaz. Başak’ın ayrıntıcı ruhu Venüs’le birleştiğinde, ilişkilerde fazlasıyla ince eleyip sık dokuduğumuz, armudun sapından üzümün çöpüne dikkat ettiğimiz bir süreç olacaktır. Bu etki bazen ilişkilerde dırdır etme ve eleştirme dozunu da arttırabilir.

Haberin Devamı

Serinkanlı, planlı...

Salı; Ay tüm gün Oğlak burcunda. İşimizle ilgili sunumlar yapmak ve önerilerde bulunmak, bir şeyleri kontrol etmek, rapor yazmak, müdürler, patronlar ve işverenlerle konuşmak, resmi evrak ve yazışmalarla uğraşmak, cildimizle ilgilenmek, diş bakımı yaptırmak, yoga ve esneme hareketleri yapmak için uygun bir gün. Ay-Oğlak günlerinde neşeli tavırlar sergilememiz kolay olmaz. Serinkanlı ve planlı olmamızı gerektiren işlere yönelebiliriz.

Arkadaşlardan destek...

Çarşamba; Ay 5.41’de Kova burcuna geçecek ve tüm gün burada seyahat edecek. Bol bol internette gezinebilir, sosyal medyayla meşgul olabiliriz. Kendi blog’umuz veya sayfamızda paylaşımlar yaptığımızda bugün daha fazla kişiye ulaşmamız mümkün. Grup enerjisinin oldukça güçlü olduğu bu gün, her zaman sosyalleştiğimiz gruplar dışında yeni ve yaratıcı fikirlerle uğraşan kişilerle iletişime geçebiliriz.Fütüristik ve ileri teknolojiyi ilgilendiren konulara ilgi duyabiliriz. Bilimkurgu, astronomi ve astrolojiyle ilgili kitaplar okuyabilir veya bu konulara ilişkin yayınları takip edebiliriz. Öte yandan arkadaşlarımız fikirlerimize destek verecek ve sıradışı isteklerimize bile uyum sağlamaya çalışacaklardır.

Haberin Devamı

Kısıtlanmaya gelemeyiz!

Perşembe; Ay tüm gün Kova burcunda... Yeniliklere açık olabileceğimiz bir gün, marjinal konulara çekilebiliriz. İçinden çıkamadığımız durumlar varsa kendimizi ters köşe yollar denerken de bulabiliriz. Bugün, arkadaşlarımızla organizasyonlar yapmak için ideal... Öte yandan özgürlük ihtiyacımızın tavan yapacağı bir gün! Kısıtlanmalara gelemeyiz; kuralları, ezberleri bozabiliriz. Uzay, elektrik, elektronik gibi konulara ilgimiz artarken evimizde veya işyerimizde elektrikli aletlerle sorun yaşama potansiyelimiz çok yüksek. Gün içinde elektrik çarpması durumuyla karşılaşabiliriz, aman dikkat!

Eski sevgiliden haber var

Cuma; üç hafta sürecek Merkür retrosu başlıyor. Merkür’ün geri hareketi Terazi burcunda başlayacak; ilişkiler, ortaklık ve anlaşmalarla ilgili konularda gecikme ve yanlış anlaşılmalarla bol bol karşılaşabiliriz. Bu dönem eski sevgiliden de haberler gelebilir. Yeni ortaklık ve evlilikler için uygun bir zaman dilimi değil. Karar almak da zor olacak!

Bereket artar

Haberin Devamı

Cumartesi; 17 derece Balık burcunda dolunay meydana gelecek. Balık dolunayı; içimizdeki merhamet ve vicdan duygularının yükselişe geçtiği, yaratıcılığın arttığı, mantık yerine duygu ve sezgilerimizle harekete geçtiğimiz bir dönemdir. Bir şeylere inanma ihtiyacımız aynı oranda artar. Bu inanç, dini değerler üzerine de olabilir, bir konuya veya insana da! Yalnızlık ve sessizlik, en çok ihtiyacımız olan şeylere dönüşür. Şartlarımızın ve duygularımızın değişken olduğu bir süreç bu... Balık verimli burçlardan biridir, bu dolunay zamanı bereket artar, işler ve duygular büyür. Elbette tatlı tatlı hayallere dalmak hoşumuza gider, geleceğe dair hayaller de kurabiliriz. Öte yandan terapi almak ve meditasyon yapmak
için de en verimli dönem...

Haberin Devamı

Yaratıcı işler...

11 Eylül Pazar; Güneş’le Uranüs arasında güzel bir etkileşim olacak. Güzel sürprizler, bizi mutlu edecek karşılaşmalar yaşanabilir. Hayatımızda daha önce denemediğimiz bir şeyler yapmak adına adımlar atabiliriz. Yaratıcı işlerle ilgilenmek için de harika bir zaman... Bilimsel ve dijital konular daha çok ilgimizi çekebilir.

Sağlığınıza daha fazla özen gösterin

Koç (21 Mart-19 Nisan)

Son 16 gündür yaptıklarınızın bir muhasebesini yapabilirsiniz. Bu dolunay zamanı sağlığınıza daha fazla özen göstermelisiniz; özellikle de ayaklarınıza ve bağışıklık sisteminize. Meditasyon, yoga benzeri çalışmalarla dengede kalmaya çalışabilirsiniz. Manevi tarafınızı kuvvetlendirecek konularla ilgilenebilirsiniz. Merkür’ün geri hareketi de başlıyor; ikili ilişkiler, anlaşmalar, sözleşmeler ve ortaklıklarda gecikmeler, yanlış anlaşılmalar olabilir.

Haberin Devamı

 Odak noktanız, arkadaşlarınız

Boğa (20 Nisan-20 Mayıs)

Sosyal çevreniz ve arkadaşlarınıza yardım etmeniz gereken koşullar oluşabilir. Yalnız bu dolunay sürecinde enerjinizi bitiren ve size iyi gelmeyen bir sosyal ilişkinizi de bitirebilirsiniz. Odak noktanız arkadaşlarınız olacak. Bu hafta Merkür de 3 haftalık geri hareketine başlıyor. Özellikle birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda yanlış anlaşılmalar olabilir, iş için kullandığınız elektronik aletler sapıtabilir.

 Sisli bir yolda yürüyormuş gibi

İkizler (21 Mayıs-20 Haziran)

İş ve kariyerinize ilişkin konular gündemde. Bu alanlarda daha duyarlı ve yaratıcı olmanız beklenebilir. Yalnız beklentilerinizi pek yüksek tutmamanızda fayda var. Kariyerinizle ilgili konularda sisli bir yolda yürüyormuş gibi hissedebilir, bu alanda geleceğinizi görmekte zorlanabilirsiniz. Merkür’ün geri hareketi nedeniyle hem özel hayatınız hem de çocuklarla iletişimde sorunlar, gecikmeler meydana gelebilir.

 Rüyalarınızın etkisinde kalabilirsiniz

Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz)

Dolunay nedeniyle yurt dışı, yabancılar, eğitim, hukuksal konular ve seyahatler ön planda olacak. Bu alanlarda bir şeyleri netleştirmek ve sona erdirmek zor olabilir, belirsizlikler hakim olabilir. Hafta boyunca rüyalarınızın çokça etkisinde kalabilirsiniz. Eğitim ve sınavlarla ilgili konularda kafa karışıklıkları yaşanabilir. Merkür’ün geri hareketi aile için kararlar almaya çalışırken stresli durumlar yaratabilir.

 Önünüzü göremeyebilirsiniz

Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos)

Maddi konularda net adım atmakta zorlanabilirsiniz. Yatırım planlarınız varsa bu dolunay zamanı dikkatli olmalısınız, koşullar çok net olmayabilir, önünüzü göremeyebilirsiniz. Bu hafta Merkür de 3 haftalık geri hareketine başlıyor. Kullandığınız tüm iletişim araçlarıyla ciddi bir sınav verebilirsiniz. Yakın çevrenizle de iletişim sorunları meydana gelebilir.

 Verdiğiniz sözlere dikkat edin

Başak (23 Ağustos-22 Eylül)

Dolunay nedeniyle ilişkiler, ortaklıklar, evlilik ve anlaşmalar ana gündeminiz. Bu konularda bir süredir üzerinizde düşündüğünüz işlerin artık sonuna gelmeye başlayabilirsiniz. Atacağınız imzalarda, vereceğiniz sözlerde, kuracağınız ortaklıklarda daha dikkatli olmalısınız. Şartların her an değişebileceğini unutmamalısınız. Merkür’ün geri hareketi nedeniyle üç hafta boyunca ödemelerde gecikmeler söz konusu olabilir. İnternet alışverişlerinde güvenlik meselesine çok dikkat edin.

 Hastalıklara açıksınız

Terazi (23 Eylül-22 Ekim)

Odağınızda sağlık, iş ortamı ve gündelik angarya işler var. Özellikle zehirlenmelere dikkatli olmalı, bağışıklık sisteminize dikkat etmelisiniz. Hastalıklara açık zamanlardan geçiyorsunuz. İş ortamınızda da bir süredir süregelen belirsizlikler yerini daha net bir ortama bırakabilir. Bu hafta Merkür de üç haftalık geri hareketine başlıyor. Genel anlamda yeteri kadar anlaşılmadığınızı düşünebilirsiniz.

 Her duyduğunuza inanmayın

Akrep (23 Ekim-21 Kasım)

Özel hayatınız, çocuklarla ilişkiler ve yatırımla ilgili konular ana gündemiz. Yatırım konularında da işini bilen kişilerin desteğiyle hareket etmenizde fayda var. Sevdiğinizle daha güçlü bir sevgi bağı kurmak adına fedakarlık etmek ve karşılıklı özveride bulunmanızı gerektiren durumlar ortaya çıkabilir. Merkür’ün üç haftalık geri hareketin başlıyor; her duyduğunuza inanmayın, yanlış bilgi-bilgilendirilmeden dolayı sorunlar yaşayabilirsiniz.

 Ailevi konularda fedakarlıklar...

Yay (22 Kasım-21 Aralık)

Yuvanız, aileniz ve gayrimenkul konuları odağınızda... Evinizle ilgilenmek, boya-badana işlerini halletmek için harekete geçebilirsiniz. Belki de bu dolunay sürecinde ailevi konularda birtakım fedakarlıklar yapmanız beklenebilir. Merkür’ün geri hareketi nedeniyle dostlarınızla planlarınız sürekli değişebilir ve bu durum sizi strese sokabilir. Uzun süredir görüşmediğiniz arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz.

 Hesap-kitap işlerinde temkinli olun

Oğlak (22 Aralık-21 Ocak)

Yakın çevreniz, kardeşleriniz ve kuzenleriniz için birtakım fedakarlıklarda bulunmanız gerekebilir. Zihnen oldukça yaratıcı bir dönemde olacaksınız ama organize olamamak, odaklanamamak sizi zor duruma düşürebilir. Özellikle paylaşımlarınızda, hesap-kitap işlerinde daha dikkatli olmalısınız. Bilgi karmaşasına düşmeyin. Bu hafta Merkür de üç haftalık geri hareketine başlıyor. İş kurmak, iş için yeni adımlar için uygun bir zaman değil, her şeyi tekrar tekrar gözden geçirmek gerekebilir.

 Eşyaların yerlerini unutabilirsiniz

Kova (22 Ocak-18 Şubat)

Dolunay, maddi konuları ama gündeminize taşıyor. Gelirinizdeki belirsizlik veya harcamalarınızdaki tutarsızlıklar sizi zor duruma sokabilir. Ama para kazanırken oldukça yaratıcı da olabilirsiniz. Yalnız eşyalarınızı koyduğunuz yerleri zaman zaman unutabilirsiniz. Bu hafta Merkür de üç haftalık geri hareketine başlıyor. Eğitim, seyahat, resmi işler ve sınavlarda gecikmeler ve birtakım hatalarla uğraşmanız gerekebilir.

 Belirsizlikler rahatsız edebilir

Balık (19 Şubat-20 Mart)

Kendinizle daha fazla ilgileneceğiniz, kişisel amaçlarınıza odaklanacağınız bir hafta sizi bekliyor. Etrafınızdaki kişilere yardım edeceğiniz ama ilişki ve ortaklıklarda birtakım belirsizliklerin sizi rahatsız edeceği bir hafta olabilir. Sağlığınıza özen göstermeniz önemli. Zayıflama, diyet yapma gibi konularda motivasyona ihtiyaç duyabilirsiniz. Merkür’ün geri hareketi, kredi kartları, banka işleri, muhassebe işleri ve vergi gibi konularda birtakım hata ve gecikmelere neden olabilir.

 

 

 

Yazarın Tüm Yazıları