Bu hafta sakinliğini koruyan kazanır

Mars ile Jüpiter arasında sert bir açı olacak ve etkisi perşembe gününe kadar hissedilecek. Bir şeyler söylemeden, harekete geçmeden veya tepki göstermeden önce biraz düşünmek hepimize iyi gelebilir. Durumlar ne kadar gergin olursa olsun sakin kalabilmek bu dönemde çok önemli.

Haberin Devamı

Bu aralar biraz gergin hissedebiliriz. Gezegenlerin konumu endişelerimizi arttırabilir veya kendimizi daha karamsar bir ruh hali içinde bulabiliriz. Şimdi bu haftaya gün gün bakalım...

Bugün Ay tüm gün Başak burcunda seyahat edecek. Mars ile Jüpiter arasında kare açı oluşacak (etki süresi 4 gün). Spora başlamak için ideal ama sakatlıklara dikkat etmek gerek. Bugün cesaretimiz yerinde fakat abartılı davranışlardan kaçınmalıyız. Ticari girişimler için hiç uygun bir dönem değil.

Yarın Ay 10.34 ile 17.29 arasında Başak burcunda boşlukta olacak. Ardından Terazi burcuna geçecek. Merkür ile Satürn birlikte hareket edecek (etki süresi 3 gün). Gezegenlerin bu kavuşumu endişemizi ve karamsarlığımızı arttırabilir. Ayrıca daha eleştirel olabiliriz.

Bu hafta sakinliğini koruyan kazanır

Haberin Devamı

Salı Ay tüm gün Terazi burcunda seyahat edecek. Merkür’le Jüpiter arasında sekstil açı oluşacak (etki süresi 2 gün). Arkadaş edinmek daha kolay olabilir. Anlaşmalar, sözleşmeler, seyahat organize etmek için de güzel  bir dönem.

Çarşamba Ay tüm gün Terazi burcunda olacak. Merkür ile Güneş birlikte hareket edecek (etki süresi 2 gün). Düşüncelerimizi daha net ifade edebiliriz. Yaratıcılığımız ve problem çözme becerilerimiz artabilir.

Perşembe günü Ay 6.09’da Akrep burcuna geçecek. Güneş ile Satürn birlikte hareket edecek (etki süresi
+/-3 gün). Sorumluluklarımızın artacağı, sıkı bir disiplinle çalışmamız gereken bir gün. İşle ilgili aksiyon almak için de ideal.

Cuma Ay tüm gün Akrep burcunda seyahat edecek. Güneş ile Jüpiter arasında sekstil açı oluşacak (etki süresi 2 gün). Şansımıza güvenebileceğimiz, iyimser ve mutlu hissetmenin nispeten daha kolay olacağı bir gün. Hedeflerimize ulaşmak için rahatlıkla harekete geçebiliriz. Maddi anlamda güzel gelişmeler yaşayabiliriz. Bu aralar başlayacağımız yeni işler ve projeler hızla büyüyebilir.

2 Mart Cumartesi Ay 10.46 ile 16.56 arası Akrep burcunda boşlukta olacak. Ardından Yay burcuna geçecek. Venüs ile Uranüs arasında kare açı oluşacak (etki süresi 3 gün). Özgürlük ihtiyacımız artabilir. Partnerimizi kısıtlamamaya özen göstermeliyiz. Ortaklıklar kurmak için pek olumlu bir açı değil. İlişkiler çok ani başlayıp aynı hızda sona erebilir. Sürpriz maddi kazançlar olabilir veya hesapta olmayan ödemeler çıkabilir.

Haberin Devamı

Bu hafta sakinliğini koruyan kazanır

MARS İLE JÜPİTER ARASINDAKİ AÇI BURÇLARI NASIL ETKİLEYECEK?

Koç (21 Mart-19 Nisan)

Tabularınızı yıkmak isteyeceksiniz

Bu aralar biraz huysuz ve geçimi zor birine dönüşebilirsiniz. Kişisel anlamda tabularınızı yıkmak isteyeceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Parasal konularda ve arkadaşlık ilişkilerinizde gerginlikler olabilir. Hayatınızın bu alanlarını dikkatli yönetmenizde fayda var.

Boğa (20 Nisan-20 Mayıs)

Öfkenizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz

Kariyer konusunda kendinize çok fazla yüklenmeyin ve nefes alabileceğiniz alanlar yaratmaya bakın. İkili ilişkilerinizde ya da işinizde ciddi bir meydan okumayla karşı karşıya kalabilirsiniz. Öfkenizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. İpler kopabilir, aman dikkat!

Haberin Devamı

İkizler (21 Mayıs-20 Haziran)

Arkanızdan dönen işler canınızı sıkabilir

Hafta boyunca fikirlerinizle ön plana çıkacaksınız. Fakat henüz bunları hayata geçirecek motivasyonu kendinizde bulamayabilirsiniz. Arkanızdan dönen işler, konuşmalar canınızı sıkabilir. Yolculuklarınız biraz stresli geçebilir. Sizi gerecek durumlar söz konusu olabilir.

Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz)

Cebinizden bir miktar para çıkacak

Harcamaların epey artacağı bir hafta sizi bekliyor. Bunun sebebi artan sosyal hareketliliğiniz ya da arkadaşlarınızın sizden borç istemesi olabilir. Öyle ya da böyle, cebinizden bir miktar para çıkacak. Bu günlerde nafaka-miras konuları çekişmeli bir duruma dönüşebilir.

Haberin Devamı

Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos)

Kariyerinizi değiştirme zamanı

İnatçılığınız hafta boyunca sizi zor duruma sokabilir. Eğer bir partneriniz varsa onun sizden sakladığı bazı bilgiler ortaya çıkabilir, bu da sizi biraz gerebilir. Kariyerinizi değiştirme zamanı gelmiş olabilir. Ama bunu yaparken kavga, gürültüden uzak durmaya çalışın.

Başak (23 Ağustos-22 Eylül)

Bedeninizi yormamaya özen gösterin

Kendinize vakit ayırma ve mola verme zamanı. Bu aralar biraz yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Sağlığınıza da dikkat etmeniz gereken bir dönem. Bedeninizi yormayın, uyku düzeninize ve beslenmenize özen gösterin. Yurtdışı işlerinizde beklenmedik durumlar olabilir.

Terazi (23 Eylül-22 Ekim)

Haberin Devamı

Yeni projelerin üzerinden geçebilirsiniz

Bu hafta daha çok sosyalleşebilecek, organizasyonlar yapabileceksiniz ama finansal konularda işler istediğiniz gibi gitmeyebilir. Yeni başlayan projelerinizin üzerinden geçmeniz gerekebilir. Ayrıca libidonuz artabilir ve özel hayatınızda istikrarı oturtmakta zorlanabilirsiniz.

Akrep (23 Ekim-21 Kasım)

Stresli durumlar yaşayabilirsiniz

İşle ilgili konularda enerjiniz yüksek ama bir yandan da gergin olabilirsiniz. Bu huzursuzluk özel hayatınıza da yansıyabilir. Öncelikle ailenizle veya aynı evi paylaştığınız biriyle stresli durumlar yaşayabilirsiniz. Aile büyüklerinin sağlığına dikkat etmenizde de fayda var.

Yay (22 Kasım-21 Aralık)

Arabanızı çılgınlar gibi kullanmayın

Seyahat planları yapabilir, önemli bir sınava veya mülakata hazırlanabilirsiniz. Akrabalarınızın hayatında zorlu gelişmeler söz konusu olabilir ve sizin yardımınızı isteyebilirler. Trafik sorunlarına veya kazalarına dikkat edin. Arabanızı çılgınlar gibi kullanmayın.

Oğlak (22 Aralık-21 Ocak)

Yatırım için şubat sonunu bekleyin

Bir borcunuzu yapılandırabilir veya bitirebilirsiniz. Yalnız yatırım konusunda şubat sonunu beklemenizde fayda var. Çocuklarınızla veya özel hayatınızı paylaştığınız kişiyle ilgili beklenmedik bir masrafınız çıkabilir. Ödeme bekliyorsanız bu konuda da bir gecikme olabilir.

Kova (22 Ocak-18 Şubat)

Sabrınız ve tahammülünüz azalabilir

Bu hafta evde, ailede huzuru yakalamak kolay olmayabilir. Sakin kalmanızda fayda var. Ev değiştirmek için kolları sıvayabilirsiniz. Bu süreçte bedeninize dikkat edin, kazalara açık olabilirsiniz. Sabrınız ve tahammülünüz azalabilir. İnsanları kırmayın, köprüleri yıkmayın!

Balık (19 Şubat-20 Mart)

Gerginlikler veya kopmalar olabilir

Diyete ve spora başlamak için uygun bir haftadasınız. Yakın çevrenizle ilişkileriniz biraz gergin olabilir. Kopmalar veya tartışmalar yaşayabilirsiniz. Komplolara karşı dikkatli olmanızda fayda var.Çünkü gizli düşmanlar arkanızdan kötü işler çevirebilir.

Yazarın Tüm Yazıları