Aşkın İkizler hali başlıyor!

Arkadaşlarımızla uzun uzun sohbetler yapacağımız, ilişkilerimizde yoğun bir tutku arayacağımız ve bilgi edinme arzumuzun artacağı bir haftaya giriyoruz. Aşkta fiziksellikten çok zekâya önem vereceğiz ve duygusal problemlerle daha kolay başa çıkabileceğiz. Bu etkilerin sebebi de Venüs’ün İkizler burcuna geçmesi.

Haberin Devamı

Aşkın İkizler hali başlıyor

Bu hafta gündemimiz hareketleniyor çünkü Venüs gezegeni İkizler burcuna geçiyor. Boğalar maddi anlamda güzel gelişmeler yaşayacak, İkizler burcu olanlar güzelleşmek isteyecek, Başaklar başarıdan başarıya koşacak ve Akrepler de yeni yatırımlar yapmak isteyebilir.

Uzun uzun sohbetler...

Bugün Ay 12.07 ile 15.56 arasında Akrep burcunda, boşlukta olacak. Ardından Yay burcuna geçecek. Psişik radarımızın açık olacağı, çevremizdeki kişilerin duygu ve ruh hallerini algılayabileceğimiz bir gün. Bu avantajı kullanarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın çözüm bekleyen sorunlarını masaya yatırabiliriz. Akrep paylaşmakla ilgilidir: Sevgiyi, aşkı, tutkuyu, parayı ve elbette sevdiklerimizin acılarını. Bu dönemde gizemli konular bize eğlenceli gelir. Hayalet ve korku hikâyelerinden zevk alabiliriz. Sırlarımızı paylaşmak, film izlemek için uygun bir gün. Konuşmalar derinlere inebilir. Karşımızdakilerin kalplerindeki sıkıntıları açığa çıkarmak için onlarla uzun uzun sohbetler yapabiliriz.

Haberin Devamı

Duygularımız yoğun

Yarın Ay tüm gün Yay burcunda seyahat edecek. Venüs ile Plüton arasında üçgen açı oluşacak (etki süresi +/-4 gün). Bu konum genellikle ilişkilerde yoğun bir tutku yaratır. Romantizm talebimiz, flörtleşme isteğimiz ve cinsel cazibemiz artabilir. Eğer zaten bir ilişkimiz varsa duygularımızın daha yoğun ve derin olması mümkün. Kendimizi daha iyi anlayabilir ve duygusal problemlerle başa çıkabiliriz. Fakat bu dönemde kontrolsüz, aşırı tutkulu davranışlardan kaçınmak da önemli. Bu açı bazen manipülasyona ve kıskançlığa işaret edebilir. Finansal konularda da olumlu bir etki yaşayabiliriz. Yatırım ve para kazanma fırsatlarıyla ilgili şansımız artabilir.

Flörtöz ve sosyaliz

Salı günü Ay 13.46 ile 20.33 arasında Yay burcunda boşlukta, sonra Oğlak burcunda olacak. Bugün itibariyle
Venüs İkizler burcuna geçecek ve
7 Mayıs’a kadar burada seyahat edecek. Bu konum sosyalliği ve  bilgi edinme arzusunu destekler. Yeni iş anlaşmaları yapmak, eğitimlere katılmak isteyebiliriz. Kardeşler, komşular, yakın akrabalar ve okul arkadaşlarıyla daha sık görüşebiliriz. Venüs İkizler’de oldukça flörtözdür. Bazen aynı anda iki kişiden bile hoşlanabiliriz, ilgi alanımız genişler. Eğer bu dönemde birini etkilemek istiyorsak zekâmızı ön plana çıkarmalıyız. Ayrıca biz de fiziksel beğeniden çok insanların aklına hayranlık duyabiliriz.

Haberin Devamı

Özgür ruhlu ve cesuruz

Çarşamba Ay tüm gün Oğlak burcunda olacak. Güneş’le Jüpiter birlikte hareket edecek (etki süresi +/-4 gün). Genellikle olumlu ve şanslı bir gün. Kendimize güvenimiz artabilir ve hayatımızda yeni fırsatlarla karşılaşabiliriz. Daha özgür ruhlu ve cesur hissedebiliriz. Bunun sonucunda hayatımızda büyük bir ilerleme kaydedebiliriz. Başkalarıyla daha kolay iletişim kurabiliriz. Daha fazla sosyal ortamlarda bulunabilir ve yeni arkadaşlıklar kurabiliriz. Ayrıca bu dönemde yeni hobilerle ilgilenebilir ve kendimizi geliştirebiliriz. Finansal konularda da şanslıyız. Yeni iş fırsatları veya daha yüksek kazançlar elde edebiliriz. Kendimizi daha mutlu ve memnun hissedebiliriz. Fakat bu transit bazen abartılı davranışlara ve aşırı harcamalara da neden olabilir. Bütçemizi kontrol altında tutmamız gerekebilir.

Haberin Devamı

Çalışma zamanı

Perşembe Ay tüm gün Oğlak burcunda seyahat edecek. 17.12 ile 23.42 arasında boşlukta olacak. Sonra da Kova burcuna geçecek. Bugün duygusal meseleleri halletmek için pek uygun değil. Çalışmalı ve iş konuşmalıyız. Kalbimizi açmakta zorlanabiliriz fakat hesapları toparlamak, düzen oluşturmak, kurallar koymak için ideal. Biraz daha melankolik olabilir, kontrolcü davranabiliriz. Aile ilişkilerinde zorlanmalar yaşayabiliriz. Onaylanma ihtiyacımız artabilir. Sabır ve dikkat gerektiren işlerde başarı yakalayabiliriz. Günün ana teması kendi kendimize yetmek olacak. Böyle anlarda kalabalıklarla ve gürültülü tiplerle uğraşamayız. Gayrimenkulle ilgili konularla ilgilenmek için de gayet uygun. Ciddi meseleler konuşmak, sorumluluk almak ve iş görüşmesi yapmak için güzel bir zaman.

Haberin Devamı

İlişkilerde zorluklar

Cuma Ay tüm gün Kova burcunda seyahat edecek. Venüs ile Satürn arasında kare açı oluşacak (etki süresi +/-4 gün). Bu süreçte ilişkilerde zorluklar, sınırlamalar ve engellerle karşılaşabiliriz. Aşkta sorunlar ortaya çıkabilir ve kendimizi bugün biraz yalnız hissedebiliriz. Finansal konularda da sıkıntılar olabilir ve harcamalarımız kısıtlanabilir.

Hareketli bir gün

Cumartesi Ay 18.14’e kadar Kova burcunda seyahat edecek, sonra boşlukta olacak. Bugün kendimizi rutin işlerle sınırlamak istemeyiz. Arkadaşlarımızla sosyalleşerek ve zihinsel faaliyetlerimizi arttırarak hareketli bir gün geçirebiliriz. İnsanlardan, koşullardan bağımsız olarak canımızın çektiği şeylerle ilgilenmek isteyeceğiz. Kapalı, sıkışık yerlerde durmaktan ve bizi boğan kişilerle zaman geçirmekten hoşlanmayız. Kendimize bakım yapmak, enerji çalışmalarıyla ilgilenmek, alternatif tıp yöntemleri uygulamak için ideal bir dönem.

Haberin Devamı

 Sevginizi ifade etmeniz için uygun

Koç (21 Mart-19 Nisan)

Güzel sözleşmeler imzalayacağınız ve yeni projelere imza atacağınız bir süreç olacak. Yakın çevrenizden destek görebilirsiniz. Sevginizi ifade etmeniz için uygun bir transit. Sanatçı yanınızı ve yeteneklerinizi geliştirmek isteyebilirsiniz. Bu hafta Güneş ile Jüpiter birlikte hareket edecek: Eğitim, para, seyahat ve sağlık konusunda şanslısınız.

Kötü alışkanlıklara veda edin

Boğa (20 Nisan-20 Mayıs)

Maddi konularda güzel gelişmelerle karşılaşacağınız, ticari konularda kâr elde edebileceğiniz bir dönem. Kendinize daha çok değer verecek ve paranızı daha çok keyif için harcayacaksınız. Ayrıca bu hafta ruhsal olarak aydınlanma yaşayabilir, sağlık sorunlarınızın üstesinden gelebilir ve kötü alışkanlıklarınızdan kurtulabilirsiniz.

Aşk hayatınız bu dönem hareketlenebilir

İkizler (21 Mayıs-20 Haziran)

İletişim hızınız ve seyahatleriniz artabilir. Bekârsanız aşk hayatınız hareketlenebilir. Bu dönemde kendinize çekidüzen vermek, güzelleşmek, mutlu olmak ve yeteneklerinizi parlatmak isteyebilirsiniz. Yeni eğitimlere başlayabilir, belki de yaz tatilinizi şimdiden organize edebilirsiniz. Kendinize olan güveniniz ve sosyalliğiniz artabilir.

İç dünyanızla daha fazla ilgilenebilirsiniz

Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz)

Bir süre kendinizi sosyal çevrenizden izole edebilir, platonik ilişkiler yaşayabilirsiniz. Yalnız kalmaktan mutlu olacağınız bir süreç başlıyor. İç dünyanızla daha fazla ilgilenebilirsiniz. Meditasyon, yoga, rüya yorumlama ve spiritüel çalışmalara ilgi duyabilirsiniz. Müzik, resim veya yazma yoluyla kendinizi ifade edebilirsiniz. İş konusunda şanslısınız.

Daha güçlü ve bağımsız hissedeceksiniz

Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos)

Venüs’ün İkizler burcuna geçişiyle yaşamdan zevk almaya başlayacaksınız. Arkadaşlarınızdan destek görebilirsiniz, iş hayatından kazancınız artabilir, hayallerinize bir adım daha yaklaşabilirsiniz. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Geleceğe yönelik hedeflerinize odaklanabilir, kendinizi çok daha güçlü ve bağımsız hissedebilirsiniz.

Aklınızdaki tüm fikirleri hayata geçirin

Başak (23 Ağustos-22 Eylül)

Kariyerinizi ilgilendiren konularda başarıdan başarıya koşacağınız, fikirlerinizle göz dolduracağınız ve aklınızdaki tüm fikirleri hayata geçirebileceğiniz bir dönem. İş hayatınız ve toplumsal statünüzle ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla iyi ilişkiler kurabilirsiniz. İş ortamında daha rahat ve mutlu olacaksınız.

İşbirlikleri konusunda şansınız açık

Terazi (23 Eylül-22 Ekim)

Daha çok araştıracağınız, seminer ve eğitimlere katılacağınız bir süreç başlıyor. Karşınıza seyahat etmek, yabancı kültürleri keşfetmek için fırsatlar çıkabilir. Yükseköğrenimle ilgili konularda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.
Bu dönemde felsefeye ve spiritüel konulara daha fazla ilgi duyabilirsiniz. İşbirlikleri konusunda da şansınız açık.

İşle ilgili fırsatlar sizi bekliyor

Akrep (23 Ekim-21 Kasım)

Finansal konular gündeminizde olacak. Kredi arayışınıza olumlu cevap alabilir, sponsor arıyorsanız bulabilirsiniz. Evliyseniz eşinizin finansal durumunda iyileşme görebilirsiniz. Geleceğe yönelik yeni yatırım kararları alabilirsiniz. İlişkiler konusunda biraz kontrolcü davranabilirsiniz. Sağlık ve işle ilgili alanlarda süper fırsatlar sizi bekliyor.

Birilerinin peşinden koşabilirsiniz

Yay (22 Kasım-21 Aralık)

İlişkiler, ortaklıklar ve sözleşmelerle ilgili oldukça verimli bir dönem. Eğer yalnızsanız âşık olup birilerinin peşinden koşabilirsiniz. Bir ilişkiniz varsa partneriniz size sürprizler yapabilir ve sevgisini daha iyi gösterebilir. Aranızdaki olası sorunları sağlıklı bir iletişimle çözebileceksiniz. İş ortaklarınız veya arkadaşlarınızla da aranız iyi.

Fikri dinlenen birine dönüşüyorsunuz

Oğlak (22 Aralık-21 Ocak)

Gündelik işleriniz yoğunlaşabilir ve mesaileriniz artabilir fakat siz hiç şikâyet etmeyeceksiniz. Kariyer konusunda sözü ve fikri dinlenen birine dönüşüyorsunuz. Çalışma ortamında kendinizi daha uyumlu, yaratıcı ve enerjik hissedebilirsiniz. İş arkadaşlarınızla daha iyi anlaşabilir, başarılı olabilir ve maddi kazanç elde edebilirsiniz.

Romantik ve sevgi dolu bir atmosfer

Kova (22 Ocak-18 Şubat)

Aşk, heyecan, mutluluk, hepsi peşi sıra geliyor. Adeta hayatınız renkleniyor ve daha mutlu hissediyorsunuz. İlişkilerde romantik ve sevgi dolu bir atmosferiniz olabilir. Ayrıca yaratıcılığınız artabilir ve sanatsal yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla daha fazla zaman geçirebilirsiniz. Eğlenceli etkinliklerle kendinizi şımartabilirsiniz.

Evde daha çok sözünüz geçecek

Balık (19 Şubat-20 Mart)

Evinizde, ailenizde huzur ve mutluluk zamanı başlıyor. Evde daha çok sözünüz geçecek. Taşınmak, yer değiştirmek, yaşam alanınızı güzelleştirmek isteyebilirsiniz. Küs olduğunuz kişilerle barışabilirsiniz. Aile üyeleriyle daha fazla zaman geçirerek ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Ayrıca ev dekorasyonuyla ilgili yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları