Aktif, dinamik, heyecanlı...

Hedeflerimize doğru cesurca koşacağımız, libidonun artacağı, aşkta ve ilişkilerde mutlu olacağımız bir haftaya giriyoruz. Perşembe günü finansal şanslar olabilir. Cuma günüyse otorite figürleriyle restleşmemekte fayda var...

Haberin Devamı

Aktif, dinamik, heyecanlı...

Oldukça hızlı ve dinamik başlıyoruz haftaya! Koç burcundaki yeniay, hedeflerimize doğru tüm hızımızla koşacağımıza işaret ediyor. İstediklerimizi yapabilecek cesareti kendimizde bulabileceğiz. Yalnız kadınlarla ilişkilerde krizler olabilir. İlişkiniz sizi zorlayabilir. 

Salı günü Güneş ile Mars arasında güçlü bir kontak var. Fiziksel olarak güçlü, cesur ve atak olacağız. Spora başlamak için de harika bir gün. Geçmişte ertelediğiniz zor projelerin üstesinden gelmenin tam zamanı. Libidonun artacağı zamanlar... Çarşamba günü aşkı ve ilişkileri sembolize eden Venüs, güçlü olduğu Boğa burcuna geçecek ve 9 Mayıs’a kadar burada seyahat edecek. Aşkta ve ilişkilerde keyifli ve mutlu zamanlar. Paramızın bereketi de artacaktır bu süreçte.

Haberin Devamı

Aktif, dinamik, heyecanlı...

Perşembe günü Güneş ile Jüpiter arasında güzel bir etkileşim olacak. Hem kariyer hem finansal açıdan şanslar meydana gelebilir. Yalnız cuma günü Güneş ile Pluton arasındaki sert görünüm nedeniyle otorite figürleriyle restleşmemeye özen gösterin. Hafta sonuysa Mars ile Jüpiter arasındaki dinamik görünümle her türlü rekabetten başarıyla çıkabileceksiniz. Risk almak için uygun bir zaman.

Aktif, dinamik, heyecanlı...

HAYATINIZIN EN HAREKETLİ SÜRECİ OLABİLİR
Koç (21 Mart-19 Nisan)

Bu hafta burcunuzda bir yeniay meydana gelecek. Yeniaylar başlangıçları, heyecanları işaret eder. Hayatınızın en hareketli sürecini yaşıyor olabilirsiniz. İşle ilgili konularda diplomatik olmayı elden bırakmayın. Finansal bir krizi yönetmeniz gerekebilir. 

VENÜS SİZE AŞK, MUTLULUK, HUZUR GETİRECEK
Boğa (20 Nisan-20 Mayıs)

Boğalar, hadi iyisiniz! Bu hafta aşkı, mutluluğu, huzuru sembolize eden Venüs burcunuza geçecek ve 9 Mayıs’a kadar orada seyahat edecek. Yalnızsanız hayatınıza aşkı çekebilir, güzellik ve estetikle ilgili konularda olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz.

Haberin Devamı

ZOR PROJELERİN ÜSTESİNDEN GELECEKSİNİZ
İkizler (21 Mayıs-20 Haziran)

Bu hafta Güneş ile Mars arasındaki dinamik etkileşimle heyecanınız yerinde olacak. Spora başlamak için uygun bir hafta. Geçmişte ertelediğiniz zor projelerin üstesinden gelmenin ya da yeni projelere başlamanın tam zamanı. İnsanlar sizi çok daha çekici bulacak.

İŞ KONUSUNDA MOTİVE OLACAKSINIZ
Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz)

Bu hafta Koç burcundaki yeniay burcunuzun kariyer alanında meydana gelecek. İş konusunda motivasyonunuz yüksek. İş teklifleri alabilir, projeler üstlenebilir, iş kurabilirsiniz. Yalnız kariyer ve özel hayat dengesine dikkat! İlişki yönetiminde hassas olun.

HEM İŞTE HEM İLİŞKİLERDE PARLIYORSUNUZ
Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos)

Haberin Devamı

Venüs’ün Boğa burcuna geçişi Aslanları 9 Mayıs’a kadar hem iş hem de ilişkiler konusunda parlatacak. Hayatınızda kimse yoksa belki de iş vasıtasıyla tanıştığınız biriyle yakınlaşabilirsiniz. Başarılı ve ilgi çektiğiniz bir kariyer süreci bekliyor sizleri... 

KRİZLERİ YÖNETMENİZ GEREKEBİLİR
Başak (23 Ağustos-22 Eylül)

Özel hayatınız, çocuklarınız ya da finansal konularda kriz yönetmeniz gereken bir hafta olabilir. Sağlıkla ilgili göz, kulak, burun gibi organlara dikkat edin. Finansal olarak da belki yatırımlar konusuna dikkat edin. Özel hayatınızda kontrolcü olmayın.

İLİŞKİLERİ YÖNETİRKEN DİKKATLİ OLUN
Terazi (23 Eylül-22 Ekim)

Bu hafta odak noktanız ilişkiler, ortaklıklar ve evlilikle ilgili konular... Karşınızdakiler normalden daha aceleci olabilir. Bu hafta kaderiniz biraz karşınızdaki insanların davranışlarına bağlı olabilir. Bu yüzden ilişkileri yönetme konusunda dikkatli davranın.

Haberin Devamı

AŞKTAN YANA MUTLU GÜNLER BAŞLIYOR
Akrep (23 Ekim-21 Kasım)

Aşktan yana mutlu ve keyifli günler başlıyor. Venüs’ün Boğa burcuna geçişiyle evlenmek, ortaklıklar kurmak, yeni ilişkilere başlamak gibi konularda cesur olacaksınız. Yoğun bir çalışma temponuz var, uyku ve beslenme düzeninize dikkat edin.

ŞİMDİ HAYATTAN KEYİF ALMA ZAMANI
Yay (22 Kasım-21 Aralık)

Koç burcunda meydana gelecek olan yeniay hayatınıza hız ve motivasyon katacak. Yeni flörtler ya da çocuk sahibi olmak gibi konularda sizi destekleyecek. Hayattan keyif alma zamanı... Sadece yatırımlar konusunda dikkat edin, düşünmeden adım atmayın.

EVİNİZDE DEKORATİF DEĞİŞİMLER
Oğlak (22 Aralık-21 Ocak)

Haberin Devamı

Bu hafta odağınızda aileniz ve yaşam alanınız olacak. Yalnız ev ve aile içinde ilişki yönetimine dikkat! Taşınabilirsiniz ya da bu hafta evinizde dekoratif değişiklik yapacaksanız veya tadilat, bakım, onarım olacaksa işler pek de istediğiniz gibi gitmeyebilir.

İLETİŞİM KONULARINDA TEMPOLU HAFTA
Kova (22 Ocak-18 Şubat)

İletişim konularında tempolu bir hafta sizleri bekliyor. Bazı plansız seyahatler de gündeme gelebilir. Her türlü tanıtım, reklam işleri için güzel bir dönem. 9 Mayıs’a kadar evinizi güzelleştirebilir, belki ev alabilirsiniz. Evinizde huzurlu ve keyifli zamanlar başlıyor.

ODAK NOKTANIZ PARASAL KONULAR OLACAK
Balık (19 Şubat-20 Mart)

Bu hafta odak noktanız parasal konular olacak. Finansal konularda hızlı aksiyon alacağınız bir süreç... Ama parasal konularda takıntılı ve kontrolcü olmayın, kimsenin kalbini kırmamaya da özen gösterin. 9 Mayıs’a kadar keyifli seyahatler gündeme gelebilir.

Yazarın Tüm Yazıları