Yeni yılda cilt tazeleme kürü

Yeni yılı bakımla, cildinizin ihtiyaçları doğrultusunda uygulamalarla taçlandırmaya ne dersiniz?

Haberin Devamı

Bu hafta, kadın-erkek herkesin cildini tazeleyip geçen yılın tüm izlerini üzerinden atacağı bir “cilt tazeleme kürü” hakkında bilgi vermek istiyorum...

Bu kürdeki en önemli silahımız; bizim vazgeçilmez ikonik cihazlarımızdan biri. Bu cihaz hem radyo frekansı tedavisinin hem de mikro iğnelemenin geleneksel faydalarını tek bir tedavide benzersiz bir şekilde birleştiriyor.

Yani iki ayrı tedavi şeklini bir arada sunarak cilt için azami faydaya yönelik çalışıyor.

Bu çok amaçlı cihazı multivitamin uygulamalarının altında baz olarak kullandığımızda etki alanlarını daha çok katlamış oluyoruz.

Hatta düzenli cilt bakımı ile destekleyip, 6 ayda bir hatırlatma seansları yaptırarak yıl boyu bu kürün etkilerini devam ettirebilirsiniz.

Çok geniş bir yaş aralığına uygulanabilecek bu kürle cilt sıkılaşır, gergin, parlak ve daha canlı görünür.

Haberin Devamı

Ayda bir kez olmak üzere 3 ay tekrarlanmasını önerdiğimiz bu medikal uygulamanın etkilerini uzatmak içinse 6 ayda bir hatırlatma seansı uygulanması gerekir.

Yeni yılda cilt  tazeleme kürü

CİLT LEKELERİ ÜZERİNDE DE ETKİLİ

Yazımının başında da belirttiğim gibi bir medikal cihazlı cilt tazeleme uygulaması olan ve radyofrekans enerjisi ile kullanan bu ikonik uygulamayı, vitaminler, mineraller, peptitler içeren multivitamin kürlerle birleştirerek cilt üzerinde daha yönlü bir protokol uygulamış oluyoruz.

Cilt altı dokularını radyofrekansla uyararak kolajen üretimini tetikleyen, cilt gençleştirme ve tazeleme yapan bu medikal cihaz; cilt lekeleri ve akne skarları üzerinde de oldukça etkili.

Cilt gençleştirme yapmak isteyen ama bunun belli olmasını istemeyen kadın ve erkekler için de bu uygulama biçilmiş kaftandır diyebiliriz.

Yeni yılda cilt  tazeleme kürü

İLK ADIM CİLT BAKIMI OLMALI

Değerli okuyucularım, yeni yılın kürünün ilk adımını sona bıraktım.

Haberin Devamı

İlk adım her zaman cilt bakımı olmalı.

Mevsim itibarıyla cildimiz soğuktan, rüzgârdan, kirli havadan, egzoz gazından bile kirleniyor. Bunun üzerine makyaj malzemeleri, yüzümüze sürdüğümüz kremler gözenekleri dolduruyor ve cilt nefes alamaz hale geliyor.

Cildin nefes alması ve arınması için bakım şart. Sağlıklı bir cilt için temel adım, cilt bakımı.

Nasıl ki binalar sağlam temel üzerine inşa edildiğinde daha güvenli, daha uzun ömürlü oluyorsa, cildimiz için de cilt bakımı aynı anlamı taşıyor.

Bunda da tek önerim, ünlülerle adı anılan yeni nesil bakımlar.

Ancak burada uyarmadan geçmek istemiyorum; o bakımlarda kullanılan solüsyonların içeriklerini muhakkak uzmana sorun. Cilt bakımını ayrıcalıklı kılan, cihaz kadar kullanılan özel solüsyonlardır.

Haberin Devamı

Bu bakımı her yaş grubu için uygulamak mümkün. Dolayısıyla ergenlikte cildiyle sorun yaşayan gençlerimize, daha taze bir görünüm isteyen erkek hastalarımıza da gönül rahatlığı ile önerebilirim.

Bu cilt tazeleme kürü, hem keyif alacağınız hem cildinizi derinden tazeleyebileceğiniz, sırrı sizde saklı bir kür olabilir.

Yeni yılın ışıltısına cildinizin ışıltısıyla eşlik etmeniz dileği ile...

 

Yazarın Tüm Yazıları