Mini etekleri arar olduk

Moda haftalarının start almasıyla birlikte modaevlerinin yeni yeni koleksiyonları gün yüzüne çıkmaya başladı.

Haberin Devamı

Görünen o ki bu sezon mini etekleri bile arar olacağız.
Çünkü bazı markalar bu sezon külot modeli şortlar ile karşımızda.
Evet yanlış okumadınız, bildiğimiz külot modeli.
İlk giyen moda ikonu, Hailey Bieber oldu.
O tabii ki doğru kombinle muhteşem görünüyordu ama ben, bu trend Türkiye’ye geldiğinde sokaklar fiziğine bakmadan, yakışıp yakışmadığını düşünmeden bunları giyen kadınlardan geçilmeyecek diye korkuyorum.
Umarım yakışan giyer...

Yaşlanmaya dur de fit kalmaya devam et

Şimdi sizlerle muhteşem birkaç deneyimimi paylaşacağım.
Geçtiğimiz haftalarda İstanbul’da Only & Health isimli mekâna gittim bir arkadaşımın tavsiyesiyle.
Mevsim geçişinde bağışıklığım düştüğünden doktor kontrolünde damar yoluyla vücuduma C vitamini, B vitamini, koenzim enjekte edildi.
Bu sayede bağışıklığımı sağlam tutmaya devam ediyorum. Onun dışında orada çalışan Tuğçe Hanım bana bazı makinelerden söz edip deneyimlememi istedi.
Genç ve dinç kalmak için can kulağıyla dinleyip önerdiği makineleri uygulamaya başladım. Neler mi bunlar, hemen kısaca bahsedeyim sizlerin de aklında olsun.

Wasper işlemi:

Bu bir sıkıştırma sistemi. Bacak, kol, boyun ve sırt bölgenize buz dolu poşetler yerleştiriliyor, 20 dakika bisiklet çeviriyorsunuz hafif üşüyerek. Sonucunda kas ağrılarınızdan kurtulup enerjinizi yükseltiyorsunuz. Spor salonlarında saatler harcamak yerine 20 dakika istediğiniz forma da kavuşuyorsunuz. Ben başladım, bakalım sonuç nasıl olacak. Bir araştırın derim.

NAD (Nikotinamid adenin dinükleotid):

Hücrelerde bulunan önemli bir koenzim bu. Son zamanlarda dünya starlarının story paylaşımlarında çokça görmeye başladım.
NAD, vücudumuzdaki hücrelerin enerjiyi üretmesine yardımcı olan, doğal olarak oluşan bir niasin enzimiymiş.
Oksijen ve glikoz eksikliği gibi NAD eksikliği de hücrelerimizin azalmasına ve ölmesine sebep oluyormuş. Sistem de bu konuda vücudumuza destek veriyormuş.
Henüz uygulama fırsatım olmadı ama ilgimi fazlasıyla çekti. Siz yazımı okurken uyguluyor olabilirim. Genç kalmak, genç görünmek için elimden geleni yapmaya devam edeceğim...

Yazarın Tüm Yazıları