İstanbul rehberi

Dedikodudan, fenomen hayatların-dan, dizi olayların-dan uzak bir köşe yazısı yazayım bugün size dedim.

Haberin Devamı

Çok sıkıldık fenomen ve ünlülerin aşk hayatlarını görmekten, öyle değil mi? Hiç tanımadığımız insanlar sosyal medya yüzünden akrabamız gibi oldu resmen.
Şunu unutmayalım, her koyun kendi bacağından asılır. Biz kendi hayatımıza bakalım.
Şehirde neler oluyor, şimdilerde neresi popüler, bunlardan bahsedeyim sizlere bugün...
◊ Petra:
Gayrettepe’de bulunan, pastanesi ve kahvaltısıyla meşhur bir mekân. İçerisi sürekli dolu.
Siparişi kasada verip ödemeniz yapıyorsunuz, masanıza servis ediyorlar. Yemekler lezzetli. ‘Berliner’leri muhteşem. Servisi iyi. Gidilir mi, gidilir. Deneyin derim.
◊ Beca:
Etiler’in yenilerinden. Kahvaltısı bir tık zayıf olsa da çarşamba günleri kurdukları açık büfe inanılmaz lezzetli ve zengin. Onun dışında hafta sonları şömine başında keyif yapabilir, akşam 10’dan sonra gayet keyifli güzel bir kokteyl yudumlayabilir, fonda müzikle gece yarısına kadar süper vakit geçirebilirsiniz diyebilirim.
◊ Boop Kuruçeşme:
Daha önce de bahsettiğim mekânlardan. Evinizin bahçesi gibi kapıda oturup gelen geçene bakabilirsiniz. İçeride müziğin ritmine kendinizi kaptırıp dans edebilirsiniz. Ya da öğle yemeğine gidebilirsiniz. Her gittiğinizde içeride bir ünlü görebilirsiniz. Ama ne yaparsanız yapın rezervasyonsuz gitmeyin. Özellikle hafta sonları full denecek kadar dolu. DJ Berk Sunal da kabinde ise zıplamak garanti!
◊ Kütüphane:
İstanbul’un nabzını tutan bir gece kulübü. Herkes orada, herkes eğleniyor. Kavga yok, gürültü yok. Aile ortamı var. Müzikler efsane. Pazartesi hariç her gün açık ve dolu mu dolu. İşletmesinde başarılı Yaşar Koz var. Dükkânı gözüyle yöneten bir adam vallahi. Çok keyifli bir mekân, mutlaka bir akşam gidin.
◊ Terzi:
İstanbul gece hayatı bir mekân daha kazandı. The Ritz-Carlton’un altında yer alan Terzi, yeni bir canlı müzik mekânı olarak hayatınıza girdi. Berkay’ından Dicle Olcay’ına, Anıl Durmuş’undan Bendeniz’ine herkes sahnede. İşletme ekibi de çok tatlı. Sayfasını takip edin, çıkan sanatçıları kaçırmayın derim. Yine sizlere ara ara mekânlardan bahsederim, takipte kalın sevgili okuyucularım.

Yazarın Tüm Yazıları