“Düşle inan yaşa” en iyi kişisel gelişim kitabı ödülünü aldı

Herkese inancın gücünden merhaba...

Haberin Devamı

Türkiye’nin önde gelen firma ve işadamlarının yanı sıra siyaset, magazin ve sanat dünyasından bir çok kişi ve kurumun ve birbirinden değerli isimlerin katıldığı “Altın Rehber TV Yılın En’leri“ ödül gecesinde “Düşle İnan Yaşa” kitabıma da En İyi Kişisel Gelişim Kitabı ödülünü verdiler.

Birbirinden değerli milletvekillerinin, dünya çapında ödüllere layık görülmüş sanatçıların ve bütün Türkiye’nin sevdiği kuruluşların ödül aldığı bu gecede olmaktan çok mutlu oldum.

Bundan 11 yıl önce karanlıkların içinde, hayatımın en kötü döneminde yaşarken o sahnede bu ödülü alacağımı hayal edemezdim demeyeceğim çünkü ediyordum.

Hayatımın korkunç dönemlerinin içinde, elektriksiz, ısıtmasız, yerin dibinde bir evde açlık içinde yaşarken, üstümde montum, ayağımda ayakkabım yok bir durumun içinde annesiz, babasız ve ailesiz kalırken de sahnede olduğumu ve insanların beni alkışladığını ve ödül aldığımı düşlüyordum.

Haberin Devamı

Ne ödülü alacağımı düşünmüyordum, sadece ödül hatta ödüller aldığımı ve çok mutlu olduğumu düşlüyor ve kendimi o duyguya, o frekansa sokuyordum. Tamamen duygu, his durumlarımı kontrolümde tutuyordum.

Hiç vazgeçmiyor ve son derece kararlı bir şekilde olumlamalar, pozitif düşünme, duygu durumumu pozitife çekme ile hayatta elimde ne varsa ondan mutlu olmayı, bir müzik duyduğum zaman ondan keyif almayı ve her an dıştan gelen negatif sözcüklere ve yönlendirmelere karşı farkındalık içinde kalmayı tercih ettim.

Bir sürü insan bu yaptığımı anlamadı. Onlara gerçeklerden kaçış olarak geldi ve eleştirdiler.

Gerçeklikten kaçış ise, evet o gerçeklikten kaçtım ve kendi istediğim gerçekliğe geçtim.

Hayatımda şu an bambaşka bir konumdayım. Kendi güvenlik alanımdayım.

O dönem karşılaştığım, bana iyilik ve kötülük yapan herkese yaşamın geri dönüşlerini verdiğine bir bir şahit oldum.

O yüzden aslında siz yada başka birisi kötü bir dönem yaşadığı zaman, onun etrafındaki insanlar için de yaşamın sınavları oluyor. Tabi herkes bu sınavlardan geçemiyor.

Çünkü bunun aslında bir sınav ve hayatın kendi başına bir okul olduğunun, hatta yaşamın içinde karşılarına çıkan her insanın, olayın ve mekanın bir öğretmen olduğunun farkındalığa herkes giremeyebiliyor.

Haberin Devamı

Astrolojik haritada daşalar denilen dönemler var. Müthiş iyi 10 yıllık bir dönemden, korkunç derecede zor, yokluk yaşanacak bir döneme geçebileceğiniz bile haritada görünebiliyor. Ben yaşadım ve bundan yola çıkarak söylüyorum. Şu an aldığım eğitimler ile baktığım zaman, artık çok daha farklı bir perspektiften görüyorum.

Ve her gün kendi üstümde çalışmaya, kendimi geliştirmeye devam ediyorum.

“Düşle İnan Yaşa” kitapçılarda yerini aldığından bu yana sadece bir kaç ay oldu ve bu kısacık zaman içinde binlerce insan bana “Düşle İnan Yaşa” kitabı sayesinde nasıl hayatlarının değiştiklerini yazdılar ve söylediler.

Türkiye’deki her evde “Düşle İnan Yaşa” kitabının olması ve herkesin bu kitap ile Düşleyip, İnanıp, Yaşaması için sonsuz olasılıklar neledir?

Haberin Devamı

Altın Rehber TV ailesine, Beşiktaş Belediyesine ve bu organizasyonda katkısı bulunan herkese çok teşekkür ediyorum.

Sevginin kaynağının gücü, sana sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum...

Sizi seven bir Can...

Yazarın Tüm Yazıları