Bodrum’a sahip çıkalım ve astrolojik farkındalık

Sevginin gücünden herkese merhaba...

Haberin Devamı

Bu sabah Bangkok’da Bodrum ve Muğla’daki deprem haberleri ile güne başladım.

Hemen benim klasik tepkimi göstererek ne oluyor diye Türkiye’nin astrolojik doğum haritasını ve Bodrum’un bugünkü astroloji haritasını çıkardım.

Haritalara baktığım zaman zaten olmakda olan durum ve bunun devam edeceği hatta yangın, sel, deniz taşması, patlama ve çeşitli doğan afetlerin olabileceği görünüyordu.

Lakin şöyle bir gerçek var ki, bu uzun zamandır görünüyor. Sonuçta oldu ama ben şuna inanıyorum, eğer kolektif bilincimizi değiştirirsek olmaz.

Neden mi? Çünkü ben uzun yıllardır, astroloji ile ilgilenirken ve devamlı kendimi bu alanda geliştirmeye çalışırken sayamayacağım kadar çok insanın astrolojik haritasını inceleme şansım oldu.

Hocalarımdan biri danışmanlık verirken bir çok gözlem yaparak ve sonra da ben insanlara baktığım zaman bu gözlemlerimle o vizyonu geliştirerek ilerletebildim.

Haberin Devamı

Gördüğüm şu ki bazı insanlar çok kötü astrolojik harita açılarına ve zorlayıcı bir doğum haritasına yada döneme sahip olmalarına rağmen çok iyi durumda olduklarını gördüm. Onlara nasıl yaptıklarını sorduğum zaman aldığım cevaplar beni çok etkiledi.

Benim de astroloji haritam şu an müthiş parlak değil ama hayatımın içinde bir dengede kendim olarak mutlulukla ilerliyorum.

Lakin bazı insanların astroloji haritalarında müthiş potansiyelleri, güçleri, çok pozitif açıları olmasına rağmen, takıntı yapmaları ve kendi kendilerini bloke etmeleri üzerine çok olumsuz şeyler yaşadıklarını gördüm.

Mesela astrologlara gittim, bana dedikleri çıkmıyor yada şu zaman tutmadı gibi yorumlar yapan insanlar kendi hayatlarını, düşünce biçimleri ve yaptıkları ile olumlu veya olumsuz etkilediklerinin farkında olmalılar.

Özetle bir astrolog da size şu şöyle olacak dediği zaman o öyle olacak diye birşey yok. Yine sizin elinizde herşey. O yüzden gerçek anlamda bilinç her şey. Ve şikayet etmek korku üretmek yerine farkındalığa yönelmek ve pozitife inanmak lazım.

Aynı benim deprem haberini aldığımdaki gibi... Aaaa ne oldu? Neden böyle olmuş? Ya birşey oldu ise gibi korkular yaşamak yerine farkındalığa yöneldim. Ve Bodrum’da bu kadar yüksek derecede bir deprem olmasına rağmen kimseye birşey olmaması ile Bodrum’un bir çok yere göre daha güvenilir bir bölge olduğunu fark ettim...

Haberin Devamı

Bodrum zaten her daim insanlara pozitif bir yansıma yapmış, şifa dağıtmış, büyüleyici biryer...

Bence bu kadar sağlam ve güçlü toprakları olan Bodrum’u güzel kutlamalar ve sevgi dolu buluşmalar ile kutlamalıyız. Tabi bu sırada bir insanın bilincinin nasıl kendi hayatının astrolojik etkilerine bile yön verdiğini fark ederek, toplumun bilinci olan kolektif bilincin astrolojiye ve daha bir çok şeye yön verme gücünü hesaba katarak, etrafımızdaki insanlar ile konuştuğumuz her cümlenin ve sosyal medyaya yazdığımız her kelimenin farkındalığında olmalı, bu sayede insanları da bu farkındalığa yöneltmeliyiz.

Sevginin kaynağının gücü seni kalbime davet ediyorum...

Sizi seven bir Can...

Yazarın Tüm Yazıları