Beyaz Show’da Danla Biliç ve Demet Özdemir

Herkese alçak gönüllülük ve erdemli olmanın güzelliklerinden merhaba...

Haberin Devamı

Geçtiğimiz hafta Beyaz Show’a konuk olan Danla Biliç’in hiç bir büyük veya küçük medya kuruluşunu arkasına almadan, büyük projelerin içinde yer alarak onlardan faydalanmadan, ünlü isimlerin yanında olarak onların ünü ile parlamadan ve sadece kendi başına you tube kanalı ile milyonlarca insanın dikkatini çekmesini çok takdir ettim.

Bunun yanında gencecik yaşında bir youtuber olarak kendi markasını oluşturması ve son derece samimi, kendisinin oluşturduğu içerikler ile bir marka olması bence büyük bir başarı.

Beyaz Show’un böyle kimselerin elinden tutmasına gerek kalmadan, hayatta kendi emekleri ile bir yerlere gelen gençleri programına davet etmesi de bence bütün gençler için çok umut verici bir olay.

Beyaz Show’a özellikle Danla Biliç’i konuk aldıkları için teşekkür ediyorum.

Haberin Devamı

Bu sayede milyonlarca takipçisi olan, her videosunu milyonların izlediği bu güzel genç kızı, bütün Türkiye tanıyabildi.

Danla Biliç özellikle son dönemde bir çok büyük konferans, marka toplantıları, You Tube organizasyonları ve Türkiye’nin çok önemli bir çok etkinliğine davet ediliyor. Ve kendi başına oluşturduğu markası, duyduğum kadarı ile nerdeyse dev marka şirketlerinin sattıkları makyaj ürünleri kadar satıyor. Bu inanılmaz bir başarı...

Beyaz Show‘da kişilerin takipçi sayılarından bahsederken, benim ilk kez Beyaz Show sayesinde tanıdığım Demet Özdemir’in 4 milyon abonesinin olduğunu öğrendim. “Bu arada ben makyaj videosu paylaşmıyorum, yaptığım işleri paylaşıyorum.” demesi bir çok youtuber tarafından üzüntü ile karşılandı.

Elbette Demet Özdemir’in yaptığı işler de çok saygın. Ve ben de kötü bir niyetinin olmadığını, belki de yanlış algılanma olmasın diye vurgulamak istediğini düşünmek istiyorum. Lakin belli konuma gelmiş insanların, özellikle kendi emekleri ile tek başına bir yerlere gelen gençlere karşı daha hassas olması gerektiğine inanıyorum.

Danla Biliç’in oradaki erdemli ve saygılı duruşunu da çok takdire değer buluyorum.

Beyazıt Öztürk’ün özellikle Türkiye’nin sevdiği sosyal fenomen gençleri, Türk halkı ile daha çok buluşturmasını diliyorum.

Haberin Devamı

Dilerim Demet Özdemir’in dört milyon değil, kırk milyon takipçisi olur ve gelecekte yapacağı işlerin içinde EMMY, OSCAR ve Dünya çapında ödüller yer alır. Böylelikle bizlerle o yaptığı işleri de paylaşır.

Danla Biliç de dilerim markasını bütün Dünya’ya ulaştırır.

Oprah’ın sosyal medyasında bugün “I Stand Up for KİNDNESS” pankartını açarak çektirdiği fotoğrafı görünce çok etkiledim.  “Nezaket için ayağa kalkıyorum” diyor.

Defalarca Dünya’nın en güçlü kadını seçilen, bir televizyonda program yaparken kendi televizyon kanalını açan ve alçak gönüllükle bütün Dünya’ya iyiliği, kibarlığı ve yüksek bilinci aşılamaya çalışan bu insanın karşısında saygı ile eğiliyorum.

Haberin Devamı

Mevlana bizim topraklarımızda olduğu için çok şanslıyız, ondan öğreneceğimiz çok ders var...

Muazzez İlmiye Çığ’ın çok sevdiğim kızı Yuli, bana üstünde “So Cool To Be Kind” yani “Nezaket sahibi olmak çok havalı bir şey”  yazan bir bileklik hediye ettiği zaman çok etkilenmiştim.

Günümüzde bence bu insanlara özellikle aşılanması ve hepimizin bileklerinde olması gereken takılardan bir tanesi.

Sevginin kaynağının gücü, lütfen bana nezaketin tüm hediyelerini yaşat...

Sizi seven bir Can...

 

 

Yazarın Tüm Yazıları