Yeni yılda yeni bir ben

YENİ yıl, yeni başlangıçlar, yeni hedefler için hayatımıza getirdiği taze bir nefesle birlikte, geçmişin izlerini silip geleceğe umutla bakmamıza vesile olur. Her yılın sonunda yapılan değerlendirmeler ve yeni hedeflerle dolu bir başlangıç, birçoğumuz için bir gelenektir. Akapunktur Uzmanı Dr. A. Tayfur Yağcı da ‘Yeni yılda yeni bir ben’i anlattı.

Haberin Devamı

 


Yeni yıl gelsin daha fit bir vücut için spora başlayacağım, yediklerime içtiklerime dikkat edeceğim, sigarayı bırakacağım, cildime ve kendime özen göstereceğim vs.. Yeni yıl sadece bir takvim değişikliği olarak değil, gerçek bir dönüşümle adım atmayı düşünenler için bir fırsattır. Aynı zamanda içsel bir değişim ve gelişim fırsatıdır. Kendimize yeni bir şans tanıma, geçmişte yapılan hatalardan ders çıkarma ve geleceğe daha olumlu bir bakış açısıyla yaklaşmanın zamanıdır. Belki geçtiğimiz yılın zorluklarından dolayı yıpranmış olabiliriz, ancak yeni bir yıl, taze bir umut ve enerji kaynağıdır. “Geçmişte neleri başaramadım? Ne gibi hatalar yaptım? Kendimde görmek istediğim değişim nedir?” Bu sorular, bizi daha iyi bir geleceğe taşıyacak olan anahtarlar olabilir.
Yeni bir ben olmak, sadece dış görünüşte değil, aynı zamanda iç dünyamızda da gerçekleşmelidir. Daha anlayışlı, sabırlı, sevgi dolu, olumlu ve kendine güvenen bir birey olma yolunda adımlar atmak, yeni yılın bize sunduğu büyük bir lütuftur.
Zamanımız güzel, şık, bakımlı ve fit olmanın önem kazandığı bir dönem ve tıptaki yenilikler moda dünyasının bize sundukları, kozmetik ürünlerinin çekiciliği, çeşitliliği ve tüm bunlara sahip olmak için sağlıklı bir vücut. Yediklerimizin, içtiklerimizin ilacımız olması gerektiğini artık gencinden yaşlısına bilmeyenimiz yok. Yüz ve vücut bakımınız için tıbbın size sunduğu cilt bakımları, hyalüronikasid, kolajen, vitamin, mineral, aminoasid tedavileri. Kırışıklıklarınız için botoks, mezolift, selülitleriniz, karın, bel ve basenlerdeki fazlalıklarınız için Mezoterapi ve Lipoliz tedavileri sizin YENİ BİR BEN için vereceğiniz kararları bekliyor.

Haberin Devamı

DAHA BAKIMLI VE GENÇ
Yapılan uygulamalarda benim altın standartım her zaman doğal görüntüden yana olmuştur. Aşırıya kaçmadan yapılan işlemler güzelleşeyim derken sizi daha kötü göstermemeli. Yılların yaşanmışlıklarını ve yüzümüzdeki etkilerini silmek, tamamen ortadan kaldırmak mümkün değildir. Fakat yapılan işlemlerle bu olumsuz etkileri azaltmak, daha bakımlı, daha genç, güzel, doğal görünmek mümkündür ve elbetteki her kadın ve erkeğin buna hakkı vardır. Yaşam süresinin uzaması, aktif çalışma ve sosyal hayatın devam etmesi, 60’lı yaşların artık ileri orta yaş kabul edilmesi, günümüzde genç, güzel, bakımlı görünmenin önem kazanması, kadın, erkek herkesin kendine daha çok dikkat etmesini gerektiren bir dönemi yaşamaktayız.
Bu yıl, hedeflerimize ulaşmak için azimle çalışacak, başarılarımızı kutlayacak ve hatalarımızdan ders çıkararak büyüyeceğiz. Yeni bir ben olmak, sadece bir kararla başlar ve sürekli bir çaba gerektirir. Ancak bu çaba, kendi potansiyelimizi keşfetme ve gerçekleştirme yolunda atılan değerli adımlardır. Yepyeni bir yıl, yepyeni bir ben olma fırsatıyla karşımızda duruyor. Geçmişin yüklerini bırakalım, geleceğe umutla bakalım ve yeni bir benin kapılarını aralayalım. Eğer sizin için de yeni yıl kendiniz için yeni kararların,yeni başlangıçların yılı olacak ise,yaşınızın güzelliklerini yaşamak istiyorsanız YENİ YILDA YENİ BİR BEN diyorsanız şimdi tam zamanıdır. Unutmayalım ki gerçek bir değişim, içsel bir dönüşümle başlar. En iyi yatırım kendinize, vücudunuza, sağlığınıza yaptığınız yatırımdır.

Yazarın Tüm Yazıları