Bir pantolon iki kombin

Sezonun en güzel yeniliği: Hava değişikliklerine uyum sağlayan tasarımlar, her anlamda kurtarıcı.

Haberin Devamı

Modayı yakından takip eden markaların, yenilikçi ve teknolojik kumaşlarla koleksiyonunu harmanlanması, benim için tadından yenmez bir durum oluşturuyor. Hem demode olmuyorsunuz hem de teknolojik kumaşlarla pratik, konforlu bir kombinleme yapıyorsunuz. Farklı renklerle alternatif seçimler yapabilmeniz de cabası. Dockers’ın sıcak ve soğuk hava koşullarında ısı kontrolü sağlayan hafif kumaştan üretilmiş ‘All Season Tech’ koleksiyonu mağazalarında yerini almış. Değişen iklim koşullarına, mevsimler arası geçişlere uyum sağlıyor. Marka, bu sezonda özellikle bu kumaşlarla yapılan pantolonlara ağırlık verdi. Bu pantolonları kullanarak soğuk kış gün ve gecelerinde mont ve tişörtlerle rahat, spor ceket ve Oxford gömleklerle spor-şık kombinler yapmanız çok kolay.
Bir pantolon iki kombin
SORUN ANLATAYIM
Her hafta stil ile ilgili sorularınızı yanıtlıyorum. Mail atmanız yeterli!

Haberin Devamı

Soru:
Kendi nişan törenimde klasik takım elbise giymek istemiyorum, yerine ne giyebilirim acaba?
Cevap:
Nişan ve düğün gibi organizasyonlar balo salonu, otel ya da restoran gibi yerlerde yapıldığından takım elbise daha uygun olacaktır. Klasik bir takım yerine yelekli ya da kruvaze ceketli, çizgili veya ekose bir takım giyebilirsiniz. Lacivert ve griyi birlikte kombinleyin. Simsiyah takımlar olmasın.

Büyük kolaylık!
Bir pantolon iki kombin
Erkek moda tasarımı meraklısı olarak benim gözde ürünüm ne zamandır bu. Takım elbiseyi rulo yapıp taşıyorsunuz. Asla buruşmuyor. Ramsey Roller Bag 245 TL


Bir pantolon iki kombin

 

Yazarın Tüm Yazıları