ALTIN KÜRE’DE NELER YAŞANDI

Hollywood Yabancı Basın Birliği (HFPA) tarafından düzenlenen Altın Küre Ödülleri geçen gece Los Angeles’taki Beverly Hills Hilton Otel’de sahiplerini buldu. Filmlerde “Barbenheimer”, dizilerde ise “Succession” geceye damga vurdu. Barbaros Tapan arka planda neler yaşandığını yazdı.

Haberin Devamı

TAYLOR’I KIZDIRDI

Altın Küre’nin bu yılki sunuculuğunu ünlü Amerikalı komedyen Jo Koy üstlendi. Ödüllerde ‘Taylor Swift: The Eras Tour’ ile ‘Sinema ve Gişe Başarısı’ dalında aday gösterilen Taylor Swift, Koy’un şakalarındaki hedef oldu. Jo Koy, “Hoş geldiniz. Altın Küre ile NFL arasındaki en büyük fark; Altın Küre’de Taylor Swift’in daha az kamera çekimi olması” dedi.

Komedyen, bu şaka ile Swift’in Amerikan futbolcusu sevgilisi Travis Kelce’i desteklemek için sık sık maçlara gitmesine ve bu sırada kameraların ünlü şarkıcıya yoğunlaşmasına atıfta bulundu.

Swift, erkek arkadaşının maçlarını izlerken kameraların kendisine yönelmesi nedeniyle sporseverlerin gündeminde yer alıyordu.

Şarkıcı, Jo Koy’un şakasından sonra içkisinden bir yudum aldı ve tebessüm bile etmeden sert bir bakış attı. Taylor Swift geçen yıl Time dergisi tarafından “Yılın İnsanı” seçilmiş ve sevgilisi Travis Kelce hakkında “Sadece Travis’i desteklemek için oradayım. Beni çok fazla gösterdikleri için futbol tutkunu babaları kızdırdığımın farkında değilim” demişti.

Haberin Devamı

ALTIN KÜRE’DE NELER YAŞANDI

DEDİKODU ANLARI 

Geceye damgasını vuran bir başka an ise Selena Gomez ve Taylor Swift’in dedikodu anlarının görüntülenmesiydi. Taylor Swift, Selena Gomez ve Keleigh Sperry, son derece hareketli bir konuşma yaptı. Gomez’in Timothee Chalamet ile fotoğraf çektirmek istediğini, ancak sevgilisi Kylie Jenner’ın izin vermediğini anlattığı ortaya çıktı. Gomez’in “Timothee ile mi” diye soran arkadaşlarına başını salladığı videoda sözleri net bir şekilde işitildi. Selena Gomez ve Timothee Chalamet 2018 yılında Woody Allen filmi “A Rainy Day In New York”ta sevgili rolünde oynamışlardı.

 AŞK HAVASI

Oyuncu Timothee Chalamet ve sevgilisi Kylie Jenner, salona aşk havasını getirdi. İkilinin öpüştükleri anlar kameralara yansıdı.

BİZİ RAHAT BIRAKIN

Jennifer Lopez ve Ben Affleck, gecenin dikkat çeken çiftiydi. Affleck’in mutsuz yüz ifadeleri sosyal medyada gündem oldu. Lopez, eşi hakkındaki sorulara “Ben mutluyum. Bir sorun yok. İnsanlar bizi rahat bıraksın” diye yanıt verdi.

Ayrıca kırmızı halıda Jennifer Lopez’i gören Brie Larson gözyaşlarına hakim olamadı. JLo’nun büyük hayranı olduğunu söyleyen Oscarlı oyuncu, “JLo beni ağlatma” diye karşılık verdi.

Haberin Devamı

ALTIN KÜRE’DE NELER YAŞANDI

 

 

 

 

 

Yazarın Tüm Yazıları