Yetiş Ayşe

Sevgili dostlar Yetiş Ayşe için gösterdiğiniz ilgiye çok teşekkür ederiz. Bize gelen her talep çok değerli. Gönül ister ki herkese yardımcı olabilelim…

Haberin Devamı

Sizler sayesinde elimizden geldiğinde herkesi mutlu etmeye çalışıyoruz. “Benim göndereceğim 50 liradan ne olur” demeyin lütfen, damlaya damlaya göl olur derler ve oldu da! Yılbaşından bugüne kadar bakın o küçük yardımlarla neler yaptık!  55 öğrencimize burs sağladık, çocukları için gıda-kıyafet-bez-mama isteyen 46 anneye ulaştık. Çok önemli sağlık problemleri için ameliyat olması gereken çocuklarımızı sağlığına kavuşturduk. Bunları hep sizlerin katkılarıyla yaptık. Ve bu hafta da yine bir sağlık sorunu için sizlerden destek bekliyoruz. Hepinize sonsuz teşekkürler, sağ olun var olun dostlar…

Tedavi olmak istiyorum
Ayşe Hanım benim sizden bir ricam var. 2 tane bel fıtığım patladı, sağ ayağımda his ve güç kaybı, uyuşma oldu. Yürümekte zorlanıyorum, tedavi olamadım. Yataktan kalkamıyorum. Maddi imkânım yok. Kök hücre tedavisi olmam lazım acilen ve yoksa  felç riskim var. Ne olur bana yardımcı olun. Mutlaka yüreği güzel bir insan bana el uzatır diye düşünüyorum. Çok ağrıyor sağ bacağım, dayanamıyorum Ayşe Hanım, benim yazımı yayınlasanız çok sevinirim çok çaresizim. 

Haberin Devamı

BURS TALEPLERİ

Lütfen burs isteyen öğrencilerimize gereken ilgiyi gösterelim dostlar!

Kardeşimin servis ücreti için yardım
Ayşe hanim merhaba, bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine yazıyorum. Çünkü çok çaresiz olduğumu gördü bir yol araştırdı ve sizi buldu Allah razı olsun ondan da sizden de.19 yaşındayım. 4 kişilik bir aileyiz, bilinçsiz değiliz, hiçbir şey yapmadan bize yardım gelsin diye beklemiyoruz elbette. Eğitime önem veriyoruz kardeşim okuyor, ben sınavlara hazırlanıyorum, annem kurslara gidiyor bir şeyler öğrenmek meslek edinmek için. Babam da aslında çalışıyordu ve güzel geçiniyorduk. Ama çalıştığı şirket battı ve babamın da üstüne pek çok borç bırakıp kaçtılar. Şimdilik yeni bir iş bulmaya çalışıyor. Bizim için en önemlisi kardeşimin okuluna devam edebilmesi. Babamın üzerine kalan borçlardan ve ev kirası ve diğer faturalardan dolayı sömestr tatilinden önceki 2 aylık servis ücretini ödeyemedik. Yeni dönem başlarken ödeyemezsek yeni ayın ücretini de veremezsek okula gidemeyecek. Otobüsle gidilebilecek uzaklıkta değil ve maalesef, otobüs ücretini bile verecek durumda değiliz. Gerisi hallolur ama sadece bu konuda utanarak yardım istiyorum. Sevgiler gönderiyorum.

Haberin Devamı

Dershaneye gitmek için yardım istiyorum

Merhaba Ayşe Abla benim hayallerime de umut olursanız çok sevinirim. Liseden sonra bir kaç yıl ailevi sağlık durumlardan sınavlara hazırlanamadım. Geçen yılın yaz aylarından bu yana kuaförde çalışıyorum, dershaneye gitmek için para biriktirmeye çabalıyorum. Ailemin ödeyecek durumu yok. Bu dönem sonundan itibaren dershaneye gidip sınavlara hazırlanmam gerekiyor. Damlaya damlaya bir şeyler yapmaya çabalıyorum. Hayallerim için destek istiyorum. Büyük yardımlara gözüm yok sadece sınavlara hazırlanabilmek istiyorum. Sevgiler.

Burs istiyorum-Gıda Mühendisi
Uludağ Üniversitesi Gıda Mühendisliği birinci sınıf öğrencisiyim. Geçen yıl hazırlık okudum. Dört kardeşiz, anne-babam ayrı onlardan destek görmüyorum, biz normalde büyükannemle yaşıyoruz. Şu an şehir dışında okuduğum için özel bir öğrenci yurdunda kalıyorum. Dedem bize maddi destek oluyor ancak bu yeterli gelmiyor. Bu nedenle bana eğitimim için destek bursu verebilecek birileri olursa çok sevinirim.

Haberin Devamı

Gerçekten çok zor durumdayım

Çankırı Karatekin Üniversitesi’nde coğrafya okuyorum, üçüncü sınıfım abla. İstanbul’dan yatay geçişle geldiğim için yurda yerleşemedim, ev tuttuk arkadaşlarla.  Bu ayki kirayı ödemekte bazı sıkıntılar yaşıyorum, aldığım krediyle anca faturaları ve kitapları alabildim. Arkadaşlar sıkıştırıyor beni, bir arkadaşın yardımıyla sizin böyle güzel şeylere vesile olduğunuzu öğrendim abla. Gerçekten çok zor durumdayım, lütfen bu ayki kirayı ödememde bana yardımcı olursanız çok makbule geçer şimdiden Allah razı olsun abla.

Burs istiyorum-Ziraat Fakültesi
Ziraat Fakültesi tarım ekonomisi bölümünde 2. sınıf öğrencisiyim. Asıl hayatımı Antalya'da geçirmekteyim. Bu nedenle devletin hak tanıdığı kyk yurdunda kalmaktayım. 3 kardeşiz ve aile çalışan tek  birey var. Fakülte ve yurt arası ulaşım fiyatı yüksek. Yardım bekliyorum.

Haberin Devamı

Burs istiyorum- Biyosistem Mühendisliği
Ziraat Fakültesi 2.sınıf Biyosistem Mühendisliği bölümü okuyorum. Ailem İstanbul'da yaşıyor, babam serbest meslekle uğraştığı için kış ayları iş olmuyor. Benden başka 2 kardeşim daha var ve biri okuyor, önünde kursları falan olunca babam çok zorlanıyor. Derslerim çok zor ve yardımcı kitap almak zorunda kalıyorum ki kitapların en ucuzu 50 TL, o yüzden sizlerden yardım bekliyorum.

Burs istiyorum- Biyomedikal Mühendisliği
Biyomedikal mühendisliği öğrencisiyim. Ailemin maddi durumu iyi değil, babam tır şoförü, evimiz kira zor durumdayız ve onlara yük olmak istemiyorum. Yardıma ihtiyacım var.

Yurt ücretime destek istiyorum-Uluslararası İlişkiler

Haberin Devamı

Çankırı Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü 2.sınıfım. Biz 10 kardeşiz. 7 kardeşim ilkokul öğrencisi. Babam bir çiftçi maaşıyla bize bakamıyor. Ben bağırsak hastasıyım çalışamıyorum. Bir ablam da engelli çalışamıyor. Sizlere kaç kezdir yazma mecburiyetinde bulunuyorum. Her defasında yazarken bile bir mahcubiyetle yazıyorum. Desteğinize çok ihtiyacım var. Her ay yurt ücretim için burs desteğinizi istiyorum.

Sınav başvurularım için yardım

2015 işletme mezunuyum. Kpss ye ve yüksek lisansa hazırlanıyorum. Evde çalışma ortamım olmadığı için kütüphaneye gidiyorum. Bunun için de ayda 200 TL masrafım oluyor. Hazirana kadar bu bursa ihtiyacım var. Ayrıca kpss ve ales sınav başvuru ücretini ödemede de sorunum var. Daha önceden de yazdım ama yardım alamadım.

DİĞER YARDIM TALEPLERİ

Annem ameliyat olacak

20 yaşındayım, çalışıp aileme bakıyordum ama bir süredir annemin rahatsızlığından dolayı çalışamıyorum, belinden ameliyat olacak yol paramız bile yok hastaneye gitmek için. İlaçlarını nasıl alacağım nasıl gideceğiz bilmiyorum. Bir yardım eden olursa ömür boyu dua ederim. Allah razı olsun yardımlara vesile olduğunuz için.

KIYAFET TALEPLERİ

38 beden kıyafet istiyorum

Üniversite öğrencisiyim. Kıyafete ihtiyacım var. 38 bedenim, şal ve eşarp yardımı da olabilir. 37 numara ayakkabı giyiyorum. İlgilenecek olanlara şimdiden teşekkür ederim.

Çocuklarım için kıyafet
Ben Kayseri’de yaşıyorum, evli 2 çocuk annesiyim. 8 ve 9 yaşlarında kızlarım için kıyafet ayakkabı istiyorum. Yardımcı olursanız çok memnun olurum.

GIDA TALEPLERİ

Sevgili dostlar en çok da gıda-yiyecek isteyen talepler içimi acıtıyor, lütfen yardım edelim canlar!

Kızım için kıyafet ve erzak yardımı istiyorum

Ablacım eşim asgari ücretle çalışıyordu ama kaza geçirdi ve ameliyat oldu o yüzden şimdi çalışamıyor. 6 yaşında kızımız var, evimiz kira. Eşim çalışamadığı için borç harç birikti, pazara bile çıkamaz hale geldik. Ablam bize gıda yardımı ve kızıma kıyafet gönderecek yardım sever var mı?

Gıda yardımı
Eşim 3 sene önce doktor hatası yüzünden 4 ameliyat geçirdi, çalışamaz hale geldi. Kıt kanaat geçinmeye çalışırken şimdi yanlış anlaşılma yüzünden eşim şuan cezaevinde, kızımla yalnız yaşıyorum. Kızım ilkokul 4'e gidiyor, evim kira, kızımın okul masraflarını karşılayamıyorum çok zor durumdayım. Her türlü desteğinize ihtiyacım var.

Çaresiz bir anneyim
Ablacım çekinerek yazıyorum ama benim biraz gıdaya ihtiyacım var. Büyük oğlumun fazla kıyafeti yok, ufaklık ondan kalanlarla idare ediyor abla. Yardım edecek kimsem yok hiç. Bu halimi anlatmam hiç kolay değil, gözlerim doluyor bunları yazarken hele ufaklığın gözüne bakarken yemin ederim hiçbir şeyden haberi yok öyle gülümsüyor gözümün içine bakarken, çok üzülüyorum abla. Abla benim gidecek ailem yok. Çaresiz bir anneyim çocukları için her şeyi yapan bir anneyim rabbimden sonra size geldim boyun büktüm ablam lütfen yardım edin.

OKULLARA YARDIM TALEPLERİ

KARASALKIM İLKOKULU -ORTAOKULU KARASALKIM KÖYÜ PALU/ELAZIĞ

Elazığ ilinin Palu ilçesine bağlı Karasalkım İlkokulunda sınıf öğretmeni olarak görev yapmaktayım. Okulumuz bir köy okulu ilkokul ve ortaokulun beraber eğitim aldığı ve taşımalı eğitimin yapıldığı bir okul, bilindiği gibi kısıtlı imkânlarla eğitim ve öğretime devam etmekteyiz. Okulumuzun öğretimi destekleyecek kitapları yok denecek kadar az sayıda  ve bunu destekleyecek imkânımızda yok. Okuldaki öğretmen arkadaşlarla kendi imkânlarımızla  kitap temin etmeye çalıştık ama kütüphane oluşturmak için yeterli olmadı. Okumayı seven pırıl pırıl bir nesil var ve onları tatmin edememek bizleri çok üzüyor, birçok imkândan mahrum bu okuldaki çocuklar. Amacımız öğrencilerimize okuma bilincini ve okuma sevgisini kazandırıp kendilerini keşfedip topluma yararlı bireyler yetiştirmektir. Buraya gelen her öğretmen bir an önce gitme derdinde ama bizler kaçmak yerine buradaki kısıtlı imkânlarla öğrencilerimizi nasıl bir adım daha ileriye götürebiliriz mücadelesini veriyoruz. Bunu da sizin yardımlarınızla gerçekleştirmeyi ümit ediyorum. Evet doğuda hele köyde öğretmen ve öğrenci olmak zor, çetin, zahmetli çünkü burada fakirlik var, bir kalem bir defter bulamamak var... Kısacası burada öğretmen ve öğrenci olmanın zorlukları var. Yardımlarınızı ve desteklerinizi rica ediyorum saygılarımla.

İHTİYAÇLARIMIZ:

*İlk okuma-yazma setleri

*İlkokul ve ortaokul seviyesinde okuma kitapları

*Teog Hazırlık kaynakları 

(Not:Gönderim yaparken Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yasaklanan yayınların gönderilmemesini rica ediyoruz.Yasaklı yayınlar internetten bir arama motorunda arama yaptırarak öğrenilebilir.)

*Kırtasiye Malzemeleri

*A4 fotokopi kağıdı

*Okul çantaları

*Anasınıfımız için eğitici oyuncaklar,eğitsel oyunlar,anasınıfı etkinlik araç gereçleri

*Harita Takımları

*Matematik ve Fen Bilgisi seti

*Beden Eğitimi dersimiz için spor malzemeleri 

*Fotokopi Makinesi

Okul Sabit Telefon Numarası :0424 665 11 06/0424 665 10 24 /0551 402 82 69 

Okul Açık Adresi :Karasalkım İlkokulu-Ortaokulu Karasalkım Köyü Palu/ Elazığ

Okul Web Adresi :

*Karasalkım İlkokulu :http://karasalkim.meb.k12.tr/tema/index.php

*Karasalkım Ortaokulu :http://karasalkimortaokulu.meb.k12.tr/tema/index.php

KEMERLİ İLKOKULU-ORTAOKULU KEMERLİ KÖYÜ HORASAN/ERZURUM

Okulum bir köy okuludur. Kendi şartları ile küçük bir kitaplık oluşturulmuş fakat öğrencilerimize yetecek sayıda okuma kitabımız yok. Sizden ricam ilkokul - ortaokul seviyesine uygun masal, hikâye, roman, şiir,100 Temel eser  türünden kitaplar konusunda bize destek bulmanızda vesile olmanız. Kitaplığımızın ansiklopediden ziyade "okuma kitapları" na ihtiyacı bulunmaktadır. Çok teşekkür ederim.

İHTİYAÇLARIMIZ :

*İlk okuma-yazma setleri

*İlkokul ve Ortaokul seviyesinde okuma kitapları(Masal,hikaye,roman,şiir),100 temel eser

*Teog Kaynakları

(Not:Gönderim yaparken Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yasaklanan yayınların gönderilmemesini rica ediyoruz.Yasaklı yayınlar internetten bir arama motorunda arama yaptırarak öğrenilebilir.)

*Kırtasiye Malzemeleri

*A4 Kağıdı

*Eğitici oyuncaklar,eğitsel oyunlar

*Harita takımları

*Matematik Seti

*Fen Bilgisi Seti

Okul İletişim Numarası :0442 823 80 25-0532 156 12 07

Okul Açık Adresi :Kemerli İlkokulu - Ortaokulu Kemerli Köyü Horasan/Erzurum

Okul Web Adresi :

*Kemerli İlkokulu :http://kemerliilkokulu.meb.k12.tr

*Kemerli Ortaokulu :http://kemerliortaokulu.meb.k12.tr

ÖĞRENCİLERİMİZE YARDIM ELİ BALLI KÖYÜ MUTKİ/BİTLİS 

Bitlis'in Mutki ilçesine bağlı Ballı Köyünde sınıf öğretmeni olarak görev yapmaktayım. Köyümüz ilçe merkezden çok uzak dağlık bir alandadır. Köy halkının maddi durumu iyi değildir. Öğrencilerin bazen defter, kalem ihtiyaçlarını bile zor karşılıyorlar. Okulumuz tek sınıflı ve sadece iki öğretmenli küçük bir okuldur. Okulumuz hiç bir imkâna sahip değildir. Fotokopi makinemiz dahi yoktur. Bu nedenle öğrencilerimizin ve okulumuzun az da olsa ihtiyaçlarının karşılanması bizi ve öğrencilerimizi çok mutlu eder.                

 İHTİYAÇLARIMIZ:  

*İlk-okuma yazma setleri 

*İlkokul düzeyinde okuma -hikaye kitapları 

(Not: Gönderim yaparken Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yasaklanan yayınların gönderilmemesini rica ediyoruz.Yasaklı yayınlar internetten bir arama motorunda arama yaptırarak öğrenilebilir.)

*Kırtasiye Malzemeleri (Boya,defter,kalem,silgi vb)

*Sınıf Kitaplıkları

*Sıra örtüleri

*Fotokopi Makinesi 

İletişim Numarası :0546  624 76 82-0534 825 97 58

Açık Adresi :Ballı Köyü Mutki/Bitlis

BAHÇELİ KAPAKLI İLKOKULU-ORTAOKULU BAHÇELİ KÖYÜ BEŞİRİ /BATMAN
Ben köy okulunda görev yapmaktayım. Okulumuzun çocuk kitabı eksiği var. Okulumuzda şu an için elimizde olan kitaplar hem yırtık hem de eskimiş durumdadır. Okulumuz Batmanın Beşiri ilçesine bağlı Bahçeli-Kapaklı İlkokulu- Ortaokulu çocuk kitapları neredeyse hiç yok ve olanlarda sayfaları eksik ve ya yırtık halde o yüzden öğrencilerimizin 7-14 yaş arası çocuk kitabı ve romanlara ihtiyacı bulunmaktadır. Yardımcı olmanız dileğiyle.
İHTİYAÇLARIMIZ
*İlk okuma-yazma setleri
*İlkokul-ortaokul düzeyinde (7-14 yaş)çocuk kitapları,hikayeler,romanlar
(Not:Gönderim yaparken Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yasaklanan yayınların gönderilmemesini rica ediyoruz.Yasaklı yayınlar internetten bir arama motorunda arama yaptırarak öğrenilebilir.)
* Kırtasiye malzemeleri
*A4 kağıdı
*Eğitici oyuncaklar,eğitsel oyunlar,boyama ve masal kitapları
*Harita takımları,yerküre
*Matematik Seti
*Fen Bilgisi Seti
*Beden Eğitimi derslerimiz için spor malzemeleri(Toplar vs)
Okul Sabit Numarası :0554 519 41 24
Okul Açık Adresi :Bahçeli Kapaklı İlkokulu -Ortaokulu İkiköprü Beldesi  Bahçeli Köyü Kapaklı Mezrası Beşiri /Batman
Okul Web Adresi :
*Bahçeli Kapaklı İlkokulu :http://bahcelikapakliio.meb.k12.tr/tema/index.php
*Bahçeli Kapaklı Ortaokulu :http://bahcelikapaklioo.meb.k12.tr/tema/index.php

KIZLARIMIZ OKUSUN VİRANŞEHİR/ŞANLIURFA

Ben Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde bir lisede Edebiyat Öğretmeni olarak görev yapmaktayım. Okulumuzun bir kütüphaneye ihtiyacı var. Kız öğrencilerimiz okumaya meyilli. Ancak bir kütüphane oluşturabilmek için eksiklerimizi tamamlamamız şart, okulumuzda yeterli sayıda kitap mevcut değildir. Özellikle Türk ve Dünya klasiklerine çok ihtiyacımız var. Çalışma masalarına, bilgisayara  ihtiyacımız var. Kütüphane oluşturmak ve bu kütüphaneyi kitaplarla zenginleştirmek istiyoruz. Sizlerden ricamız bizlerin özellikle, öğrencilerimizin çağrısına kulak vermeniz. 

"Kitap okumayan bir kimsenin, okuma bilmeyene karşı bir üstünlüğü yoktur." Kızlarımız okusun... Lütfen duyarlı olalım. Karanlığa bir ışık da siz yakın. Yardımlarınızı bekliyoruz. Teşekkürler.

İHTİYAÇLARIMIZ 

*Kitaplık Rafları

*Okuma -çalışma masaları

*Bilgisayar

*Türk  ve Dünya Klasikleri 

((Not:Gönderim yaparken Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yasaklanan yayınların gönderilmemesini rica ediyoruz.Yasaklı yayınlar internetten bir arama motorunda arama yaptırarak öğrenilebilir.)

Ahmet Mithat Efendi: Felâtun Bey ile Râkım Efendi

Namık Kemal: Cezmi, İntibah

Recaizade Mahmut Ekrem: Araba Sevdası

Samipaşazade Sezai: Sergüzeşt,Küçük Şeyler

Nabızade Nazım: Zehra

Şemsettin Sami: Taaşşuk-ı Talat ve Fıtnat

Halit Ziya Uşaklıgil: Mai ve Siyah, Aşk-ı Memnu,Kırık Hayatlar

Mehmet Rauf: Eylül, Genç Kız Kalbi,

Cenap Şehabettin: Tiryaki Sözler

Ahmet Hikmet Müftüoğlu: Çağlayanlar, Haristan ve Gülistan, Gönül Hanım

Mehmet Akif Ersoy: Safahat

Hüseyin Rahmi Gürpınar: Şık,Şıpsevdi,İffet,Gulyabani,Metres,Nimetşinas,Mürebbiye (hemen her kitabı olabilir.)

Ahmet Rasim: Ramazan Sohbetleri, Gecelerim, Falaka

Ahmet Haşim: Göl Saatleri

Ömer Seyfettin: Yalnız Efe, Yüksek Ökçeler,Ömer Seyfettin Hikayeleri

Refik Halit Karay: Memleket Hikâyeleri, Gurbet Hikayeleri, Bugünün Saraylısı

Yakup Kadri Karaosmanoğlu: Kiralık Konak, Sodom ve Gomore,Yaban

Halide Edip Adıvar: Handan, Vurun Kahpeye, Sinekli Bakkal, Ateşten Gömlek

Reşat Nuri Güntekin: Çalıkuşu, Dudaktan Kalbe, Acımak,Yaprak Dökümü,Akşam Güneşi, Miskinler Tekkesi (her kitabı olabilir.)

Peyami Safa: 9. Hariciye Koğuşu, Fatih Harbiye, Yalnızız, Biz İnsanlar(diğer kitapları da uygundur.)

Memduh Şevket Esendal: Ayaşlı ve Kiracıları

Orhan Veli Kanık, Attila İlhan, Nazım Hikmet,Sezai Karakoç, Cahit Zarifoğlu, yunus Emre, Aşık Veysel,Necip Fazıl Kısakürek vs. Şiir kitapları olabilir.

Yaşar Kemal: İnce Memed, Bereketli Topraklar Üzerinde 

Necati Cumalı: Tütün Zamanı, Susuz Yaz

Kemal Tahir: Devlet Ana, Esir Şehrin İnsanları

Turgut Özakman: Şu Çılgın Türkler, Diriliş.

Ahmet Hamdi Tanpınar: Huzur, Saatleri Ayarlama Enstitüsü

Sait Faik Abasıyanık: Semaver, Son Kuşlar, Alemdağda Var Bir Yılan

Falih Rıfkı Atay: Çankaya

Cemil Meriç: Jurnaller, Bu Ülke, Mağaradakiler

Sabahattin Ali: İçimizdeki Şeytan, Kuyucaklı Yusuf,Kürk Mantolu Madonna. Ve hikaye kitapları olabilir.

Tarık Buğra: Küçük Ağa,

Cengiz Aytmatov: Her kitabı olabilir.(Beyaz Gemi,Gün Olur Asra Bedel…)

Rıfat Ilgaz: her kitabı uygundur.

Oğuz Atay: Tehlikeli Oyunlar, Tutunamayanlar

Küçük Prens,Kelile ve Dimne,Nasreddin Hoca Fıkralarından Seçmeler,Dede Korkut Hikayeleri

*Dünya Klasikleri 

Dostoyevski, Balzac, Tolstoy, Jules Verne, Montaıgne, Emile Zola, Goethe, Turgenyev, Cervantes, Alexandre Dumas, Victor Hugo, Stendhal, Alphonse Daudet, Maupassant, Charles Dickens, Puşkin, Nikolay Gogol, Anton Çehov, Franz Kafka, Albert Camus, Jane Austen, Gabriel Garcia Marquez,George Orwell, john Steinbeck ,Gustave Flaubert, Harper Lee, jack London,Moliere… 

İletişim Numarası :0414 512 15 20

Açık Adres:Bahçeli Evler Mahallesi 1567.Sokak No :2 Viranşehir/Şanlıurfa

HATİCE GELENER İLKOKULU HALİLİYE /ŞANLIURFA
Okulumuzun kitap,kaynak vb materyallere ihtiyacı vardır.Okulumuz Haliliye ilçesine bağlı Korukent sitelerinin içinde bir okuldur.650 öğrencimize 25 öğretmen olarak eğitim-öğretim vermekteyiz.
İHTİYAÇLARIMIZ
*İlk okuma-yazma setleri
*İlkokul seviyesinde okuma ,hikaye kitapları
((Not:Gönderim yaparken Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yasaklanan yayınların gönderilmemesini rica ediyoruz.Yasaklı yayınlar internetten bir arama motorunda arama yaptırarak öğrenilebilir.)
*Kırtasiye malzemeleri
*Eğitici oyuncaklar
*Eğitsel oyunlar
*Okulumuzun badanası için yağlıboya,plastik boya
Okul Sabit Telefon Numarası :0 414 313 13 50
Okul Açık Adresi :Hatice Gelener İlkokulu Paşabağı Mahallesi Korukent Sitesi 742 Sokak Haliliye /Şanlıurfa
Okul Web Adresi :http://haticegelenerio.meb.k12.tr/tema/index.php

Yazarın Tüm Yazıları