Hoşgeldin Temmuz! Gökyüzü gündeminde neler var?

Günaydın gökyüzü savaşçıları;

Haberin Devamı

Öyle farklı ve önemli bir aya giriş yapıyoruz ki.

Diyeceksiniz ki her ay aynı şeyi söylüyorsunuz Aygül Hanım.

Hayır asla!

Her zamanın konusu ve değeri başkadır. 

Ayın Gündemi 

5 Temmuz Salı saat 09.04’te Mars, Boğa burcuna geçiyor. Uzun bir süredir yapmak istediğin bir şeyi başlatmak için harika bir zaman dilimindesin. Kendini topla ve harekete geç. 

5 Temmuz Salı saat 09.25’te Merkür, Yengeç burcuna geçiyor. Belki bir kitap yazmak yeni bir kariyere başlamak ya da yeni bir şeye aday olmak, belki de eğitim almak gelecek döngünün tonunu belirleme zamanı. 

10 Temmuz Pazar saat 02.13’te Merkür ve Lilith, Yengeç burcunda kavuşuyor. Yerine getirilmeyen vaatlerin insanda heves değil hınç uyandırdığı bir zamanda olabilirsin. Heveslerini kaçıran insanlardan uzaklaş kimseye bir hınç duyma. 

Haberin Devamı

13 Temmuz Çarşamba saat 21.37’de Oğlak burcunda bir Dolunay gerçekleşiyor. Sağduyulu olmak, yaşamı gözlemek, dünyanın girdiği bu büyük düzen içinde kendi kişisel gücünü yükseltmek önemli olacaktır. İsyankâr olmak kimseye bir şey kazandırmaz. 

16 Temmuz Cumartesi saat 22.37’de Güneş ve Merkür, Yengeç burcunda kavuşuyor. Sadece en akılcı yönünle sınırlarını çizerek ilerlemeyi seç. 

18 Temmuz Pazartesi saat 04.33’te Venüs, Yengeç burcuna geçiyor. Harekete geçmenin ve karar vermenin biraz daha zor olduğu bir dönem olabilir. Finansal özgürlüğünü sorgulayabilirsin. Bu yavaşlama eksiklerini görmenin ve filizlenmenin fırsatını verebilir. 

19 Temmuz Salı saat 15.35’te Merkür, Aslan burcuna geçiyor. İçinde terk edilme, istenmeme ya da yalnızlık korkusu belirebilir. Bu yüzden çevreni samimiyetsizlikle suçlamaya çalışma. Kimin gerçek yüzünü görmen gerekiyorsa gör. 

19 Temmuz Salı saat 18.21’de Kiron, Koç burcunda geri hareketine başlıyor. Kendini ifade etme şeklini kısıtlandığını düşünebilirsin. Bugüne kadar ne için savaştın ve neyi elde edemedin? Bu soruyu kendine sormanın ve düşünmenin tam sırası! 

22 Temmuz Cuma saat 23.07’de Güneş, Aslan burcuna geçiyor. Bu, Güneş’in en sevdiği pozisyonu! Bu süre zarfında mucizeler olabilir. Güneşin sıcaklığını çok güçlü bir şekilde hissedeceksin. 

Haberin Devamı

26 Temmuz Salı saat 22.14’te Uranüs ve Kuzey Ay Düğümü, Boğa burcunda kavuşuyor. Eski ve yeni çatışması içine giriyorsun, düzensizlik içindeki düzeni görebiliyor musun? Uranüs ani değişimleri yönetir. Kuzey Ay Düğümü de değiştiğin noktayı ileriye taşır. Yıpratıcı bir dinamiğe sahip olabilirsin ama gelecek için harika sonuçlar elde edeceksin. 

28 Temmuz Perşembe saat 20.54’te Aslan burcunda bir Yeni Ay 

Gerçekleşiyor. İlişkiler, uzun vadeli iş ortaklıkları ya da uzun vadeli iş anlaşmalarında bir özgürleşmeye gidebilirsin. 

28 Temmuz Perşembe saat 23.38’de Jüpiter, Koç burcunda geri hareketine başlıyor. Hayatındaki yapı ve sorumluluklarda ani değişimler söz konusu olabilir. 

Haberin Devamı

Aylık burç yorumlarınızı mahmure.hurriyet.com.tr sayfasından okuyabilirsiniz.

Temmuz Ay’ına cuma gününden başlıyoruz. Bugün Venüs günüdür. Bu yüzden bu ay gerçekten güzellikler, bereket ve sevgiyle geçeceğine inancım tam. En azından bu yönde olması için elimizden geleni yapalım.

Dün kahve almak için starbucks’a girdim. Orada önümde bir hanımefendi vardı. Sürekli huzursuzdu ve memnuniyetsiz söylenen bir hali vardı. Neden olduğunu hiç anlamadım ama çok sıra olduğu için biraz inceleme fırsatım oldu. Hayatının her alanında öyle biri olduğunu fark etmeye başladım. Gelen telefonlara verdiği cevap, atılan mesajlara söylenmesi ve en sonunda beklediği sıra gibi bir sürü konuda gergindi. Söylediği siparişte defalarca yanlışlık oldu. Sonra onun bardağı atlandı benimki yapıldı. Hatta benden sonra bekleyeninde kahvesi geldi. Birden köpürdü. Zaten yer arıyordu. Dedi ki benden sonra olan herkes aldı kahvesini? Siz ne yaptığınızı sanıyorsunuz?

Haberin Devamı

Kızcağız panikledi dedi ki nasıl olur? Hemen ilgileniyorum.

Sonra bizim huzursuz hanfendi başladı söylenmeye “işini severek yapmamak böyle falan filan diye”

Kızcağız hızlıca kahvesini yapmaya çalışırken bir yandan bardak elinden düştü. Kadın iyice delirdi. İşler sarpa sarıyordu. Sonra yeni kahve yaptı ve tam artık verip kurtulacaktı ki kapak takılırken kahve yandan baskı aldı ve birden, bir parça kahve kızın eline bulaştı kapak yırtıldı ve kahve azaldı. Kadın derin bir nefes çekti ve bağırmaya başladı. Sizin yapacağınız işin şöyle de böyle de… Halbuki herkes kahvesini harika bir hızla ve sabırla alıyordu. Kimsede bir problem yoktu. Ondan neden bu problem vardı? Bir daha buraya gelirsem dedi yarım kahveyi aldı gitti.

Haberin Devamı

Yaşam aslında sizin yaydığınız enerji ile çalışıyor. Neşeniz, umudunuz, mutluluğunuz ile doğru orantılı gidiyor. Bunu yapabilmek gerçekten zor. Bu nasıl mümkün olabilir hep diye soruyorsunuz. Aslında bu garip bir teslimiyet. Mesela bugün düşünün bakalım. Hayatınızda kimin iyi olmasını çok istiyorsunuz?

Ona bugün mesaj atın. “Senin çok iyi olacağını ve çok hakkettiklerini alacağını düşünüyorum.”

Neler değişecek hayatınızda biliyor musunuz?

Çevrenize yaydığınız titreşim sizi de değiştirir. Ama buna gerçekten inanıyorsanız. Yoksa hadi bakalım bunu yapayım yarın evren bana ne gönderecek gibi bir düşünce ile çok saçma olur. Çünkü evrenle hesaplaşma aptalcadır.

Bu ay lütfen;

  • Kime güvenip güvenmeyeceğinize artık karar verin.
  • Yeniden başlamaya değer mi değmez mi iyice düşünün,
  • Bıraktığınız yerlere dönmeyin,
  • Yeni bir gelir kaynağı oluşturma cesaretine girin,
  • Bilmediğiniz ve asla tecrübe etmediğiniz işlere kimsenin gazıyla girmeyin,
  • Kimsenin aklına ihtiyacınız olmadığını hatırlayın,
  • Başkalarının gerçekliğinin sizin hayatınızın bir parçası değil bunu kendinize söyleyin,
  • Alacağınız en büyük intikamın çok çalışmak ve başarılı olmanız gerektiği gerçeğine sarılın,
  • Kimseyle kavga etmemeye ve boş alınganlıklardan uzak durmaya çalışın,
  • Kötü kalpli insanlardan uzak kalın,
  • Tasarruflu yaşamaya ve birikim yapmak için yeni yöntemler belirlemeyi seçin. 

KOÇ: 

Kalbin yeniden atıyor! Hevesini kaçırma! 

Temmuz ayı senin için kalbinin attığı, aklının yattığı işleri yaptığın bir zaman. İlgi odağı olacağın ve kendine fazlasıyla güvendiğin bir zaman dilimindesin. Çevrenden yaptığın işler ve verdiğin emeklerle keşfediliyorsun. Sanki bu çabaya rağmen geri plandaydın. Şimdi bu maratonda sen öne geçiyorsun. Kariyerinde yeni başlangıçlar seni korkutmasın. Arzularına kavuşuyorsun! Bu bir aşk hikayesi. 

Boğa: 

Sana mı sahiplerdi? Sen mi sahiptin bunu anlıyorsun. 

Mars bu ay burcunda harekete edecek. Tembellik asla yapma. Üzerinde baskı hissedebilirsin. Kendini ait olduklarınla veya yanında kimin kaldığını sorgulayacaksın. Kariyer hayatında her şey değişiyor. Zamanın önünde durmak mümkün değil. Bir hata yaptığında zamanı geri alıp yeniden baştan başlayamazsın. Üzerindeki atalet duygunu at! Yapabileceğimiz tek şey, şimdiki zamanı iyi kullanmak.

Kendini koru ve kime artık değer vereceğini iyi bil. Bu ay senin için sürprizlerle dolu. 

İkizler

Geleceğini tasarlıyorsun. Bu ay seçimlerin kaderin! 

Geleceğe dair yepyeni kararlar alabilirsin. Eğer her şey şu an bir değişim içindeymiş gibi hissediyorsan bunun nedeni önemli bir başlangıcın başında olmandır. Büyük bir korkunu yendin. Duygularını ifade etme konusunda giderek daha rahat oluyorsun. Yaşadığınız haksızlıklar karşısında büyük güçlendiğin bir ay içindesin. 7 temmuza kadar biraz dinlen. Finansal kazançların artıyor. 

Yengeç

Kanatlarını açmaya hazırlanıyorsun. Sevgiden güç al!

Bu ay artık yepyeni bir başlangıcın kapısını aralayacaksın. Âmâ bu sanki bıçak kemiğe dayandı ve bir sonlandırma enerjisi barındırıyor. Yeni bir kariyer hamlesine giriyorsun. Sorumluluklar artıyor ve finansal anlamdaki zorluklar için biraz daha mücadeleye ihtiyaç var. Pes etmemelisin. Bugüne neden geldiğini hatırla. Konuşun, itiraf edin ve artık sorumluluk alın. Sevgini, ilgini çevrendeki insanlara belli et. Bunu zayıflık ya da risk almak olarak görme! Kanatlarını aç ve uç! 

Aslan

Sahnenin yıldızı sensin! Rota yeniden hesaplanıyor. 

Belki kayıplar yaşadın ya da haksızlıklar içinde boğuştun. Sahi o haziran ayının son haftası neydi? Sakin kal ve temmuz ayını takip et! 22 Temmuz sonrası Güneş’in senin burcuna geçmesiyle yaralandığın her şeyi çok hızlı onaracaksın. Yaralar iyileşir önemli olan oradan ne dersler aldığın… Başarı yeniden sana doğru yön çiziyor. Sadece çevrendeki fırsatları ayağına gelen şeyleri kaçırma. Mesajları bu ay iyi oku! Bazı şeylerden kurtulman için çok güçlü nedenlerin olacak. 

Başak 

Hislerini saklama! Bazı yükler tek taşınmaz! 

Bu ay yurtdışı programın ya da eğitim hayatında değişimler güçlü olabilir. Ufkunu aç ve kendine zaman ayır. Çevreni düzeltmek ya da iyi görünmek zorunda olmadığını fark edeceksin. Hislerini açıkla ve ait olmadığın yerde sadece korkuların yüzünden durma. Özgürleşme zamanındasın. İnsanlar hata yapar. Sen bu hataları tekrar yapma. Ev, yuva ya da aile özlemi içinde artıyor. Bunlar sen olduğun sürece hep olacak olanlar. Kendini farket. Yeni bir düzen kuruyorsun. 

Terazi 

Profesyonel bir yaşam biçimi kendine belirle! Vazgeçme! 

Kontrol edilemeyen durumlarla her ne kadar uğraşıyor olsan da unutmayın ki bununla başa çıkmanın en kestirme yolu istikrarlı olmandır. Geçmişte verdiğin kararlar doğru kararlardı ve artık bunları sonlandırma hatta sonuç alma zamanındasın. Çok sosyal ve kendini güçlü hissettiğin bir ay içine giriyorsun. 18 Temmuz sonrası kalbin bambaşka heyecanlara atabilir. Hazır ol! Bu ay gelecek teklifler, sözleşmeler oldukça önemli olacak. Bunları seç ve ilerle. 

Akrep 

Bırakmayı öğren ve konfor alanlarını terk et! Kendini keşfetmenin tadını çıkart! 

Geçmişte çok sıkı tuttuğun şeyleri şimdi bırakma zamanı! Sürekli aynı şeyleri yaparak farklı şeyler yaşayamazsın. Hayat adeta senin önüne her şeyi getiriyor ama bunu kabul etmek sana zor geliyor. Taşıyamayacağın yükleri üzerine alma. Çalışma ortamın ya da hizmet sunduğun insanlarla iletişimine dikkat et. Bazı kararlar hayatının dönüm noktası olacak. Bu hikâyenin nereye vardığını 25 ekim 2022 sonrası göreceksin. Sen sadece kendini hazırla ve yüksel! Sistem sana yardımcı olacak. Kendine bu ay bir kaçamak yap ve ödüllendir. Romantizm çok yüksek! 

Yay

Ufkunu aç ve kendine cesaretle bir yol çiz! 

Bir şeyler olacak ve hayata bakış açın, ufkun bambaşka bir yön kazanacak. 1 ay önce düşündüğün hiçbir şeyi temmuz ayında düşünmüyor olacaksın. Yolculuklar ve yeni alanlar size hep çözemediğiniz problemleri çözme zihni yaratacak. Gezerek öğrenin. Bunu maddesel durumlara bağlamayın. Ruhunuzun ihtiyacı olan şey uzaklarda bulunuyor. Bir kitapta, yeni bir insanda gezmenize ve yeni yollar keşfetmenize yardımcı olur. Eğitim, sosyal medya, yurtdışı gibi projeleriniz varsa hemen harekete geçin. Hayatınızın planını değiştirecek esas kişi ile tanışma zamanı geldi. 

Oğlak 

Boşlukları doldurmaktan vazgeç. Kendine yeni bir yer aç! 

İnsanlarla uzlaşmak zorunda olduğunu farketmelisin. Önemli bir sözleşme yapıyorsun. 13 Temmuz oğlak burcundaki dolunay ile bu ay büyük bir dönüm noktasındasın. Hayatında seni meşgul eden ve gereksiz olan her şeyi yolluyorsun. Güç mücadelesi içinde olmak ya da daha fazla paranın olması fikrinden sıyrıl. Seni besleyen tek şey başarı. Bunu hisset! Bir krizin içinden doğan fırsat sana bir sonraki ay “iyiki” dedirttirecek. Herkesle dost ol. Bu ay yurtdışı planların ve önemli projelerinin zaferini kutlayacaksın. Sakince yıldızları takip et. 

Kova

Ustalaşma zamanı! Cesaretini kırma ve iş birlikleri içinde ol! 

Bu ay zihninde birçok planı harekete geçirme isteği var. Çok güçlü bağlantılar kuruyor ve eski yarım kalan işleri sonuçlandırıyorsun. İş hayatında son dönemde bazı manipülasyonlar seni engelliyor gibi hissediyorsun. Aslında en büyük engelin senin düşüncelerin olduğunun farkına varıyorsun. Yaptığın yatırımlar ya da alacağın şeyler seni şu an zorluyor olabilir. Şimdi gerçek bir ekip kuruyor ve yeni adımlar atıyorsun. İlişkilerde artık geriye bakma zamanın son buldu. Çekip gittiğin yerlere daha dönmüyorsun. 

Balık 

Hak edişlerin karşılığını almaya başladığını görüyorsun! Kısıtlama kalkıyor! 

Uzun zamandır kendini uzay boşluğunda gezinir gibi hissediyorsun. Sanki yaşadıkların ve bulunduğun olaylar bir halüsinasyon gibi gelebilir. Bu ay eksik olan ve yarım kalan tüm işler toparlanıyor ve kendini daha ait hissettiğin bir düzen kuruyorsun. İnce ince işlediğin tüm işlerin meyvelerini aldığın bir zamandasın. Kariyer hayatında yeni başlangıçlar yapabilirsin. Kazançlarını arttırmaya ihtiyacın var ve bunu sosyal medya alanında başarı ile yapabilirsin. 

Yazarın Tüm Yazıları