Cumhurbaşkanı’na karşı müthiş tezvirat kampanyası

12 Haziran günü yayınlanan "Alçaklık Tarihi" adlı yazıma katkıda bulunmak isteyen bir okur şu e-postayı gönderdi:

"Benim sizden takibini istediğim şey ise çok önemli. Sanırım Fethullahçı polislerin bir internet sitesi var. Burada suç işliyorlar. Cumhurbaşkanımızı bir terörist gibi sunma çabaları var. Lütfen bu konunun takipçisi olun. Konuyu kamuoyu gündemine taşıyın. Google’dan ’polismedya’ yazıp aratın. Çıkan ilk sayfa en baştakini tıklatın. Aşağı doğru solda EN ÇOK OKUNANLAR Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’in affettiği teröristler başlıklı yazıyı takip edin. Hıyanetin belgesini görün."

HANİ DİSİPLİN?

Okurumun dediğini yaptım ve www.polismedya.com’u ve www.polismedya.org’u buldum. Siteyi kuranlar ve yönetenler, okurumun yazdığı gibi Fethullahçı polisler mi? Bilemem. Kuranlar ve yönetenler emekli emniyet mensupları mı yoksa faal görevliler mı? Bunu da bilemem, "polis" bilir. Site halen emniyet teşkilatında görevli memurlar tarafından yönetiliyorsa, işin içine "disiplin" maddesi girer.

Çünkü Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’in, Anayasa’nın 104. maddesinin verdiği "Sürekli hastalık, sakatlık ve kocama sebebi ile belirli kişilerin cezalarını hafifletmek veya kaldırmak" yetkisini kötüye kullandığı iddia ediliyor sitede.

Sitede yayınlanan araştırmaya göre, eski cumhurbaşkanlarından Kenan Evren 27 mahkûm, Turgut Özal 21 mahkûm, Süleyman Demirel 100 mahkûm affetmiş. Ahmet Necdet Sezer ise 260 mahkûm affetmiş. Bu mahkûmların yüzde 78’i terörist, yüzde 22’si ise değişik türde imiş... Rapor punduna getirip baklayı ağzından çıkartıyor:

"Kamu yararını gözetmeyi düşünen Cumhurbaşkanı Sezer, AK Parti hükümetinin atamalarında son derece duyarlı davranmış, detaylı araştırma yaptırmış, gerektiğinde ilgili atamayı veto etmiştir. Fakat aynı titizliği nedense terörist affı konusunda göstermemiştir."

"Nedense"nin cevabı sorunun içinde: Terörizmi, PKK’yı, TİKKO’yu, MKLP’yi, DHKP-C’yi, THKP’yi, TDKP’yi koruduğu için, bizzat terörist olduğu için. Sizce de öyle değil mi?

Raporda yer alan deli zırvası tezviratın içinde ilgimi en çok şu iddia çekti:

"Affedişe götüren senaryoda yanlış rapor düzenlemekten dolayı meslekten men cezası almış doktorların bulunduğunu" biliyormuş muyuz?

Adalet Bakanı Cemil Çiçek’in yaptığı açıklamaya göre, raporu tam teşekküllü devlet hastanesi veriyor ve Adli Tıp Genel Kurulu onaylıyor. Raporlarda bir yamukluk varsa bunun sorumlusu Sağlık Bakanlığı ile Adalet Bakanlığı’dır. Bu gerçeği bile bile soruyorlar: "Cumhurbaşkanımız Sayın A. Necdet Sezer, vatanın bütünlüğüne, milletin birliğine ve dirliğine kasteden, askerimizi ve polisimizi şehit eden teröristleri neden affeder?"

5. KOL SORAR

Böyle bir soruyu ancak bir Beşinci Kol Ajanı ya da nifak tohumları ekmek isteyen bir özel fesat görevlisi sorabilir. Ama Allah korkusundan, Peygamber aşkından yoksun İslamcı gazetelerin iftira kampanyaları da sürüyor. Ve bütün Anadolu’ya yayılıyor.

AKP; 1950’den bu yana sağın uyguladığı taktiği uyguluyor: Din ticareti, yalan dolan, iftira, devrim düşmanlığı, binbir çeşit fesat ve rüşvet. Buna da "demukraasi" diyorlar!
Yazarın Tüm Yazıları