Şaşırtıcı olaylar

Olması beklenen şeyler ve olanlar arasında oldukça büyük farklar olabilir.

Haberin Devamı

Ani ve beklenmedik gelişmeler, şaşırtıcı olaylar gün içinde sıklıkla gündeme gelebilir. Planların olaylara bağlı olarak yenilenmesi gerekebilir. Çok farklı şekilde davranmasını beklediğiniz kişiler tamamen farklı tavırlarıyla şaşırtabilirler. Tartışmacı ve öfke kontrolü yapamayan kişilere özellikle dikkat etmek gerekiyor. Ülkemizin bu güzel Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklar gibi şen olabilmeniz dileğiyle, sağlık ve sevgi ile kalın...

Koç
Belli bir ilişki veya işbirliğiyle ilgili atılması gereken adımlar olsa da birkaç gün beklemenizde fayda var! Aksi takdirde yanlış hareket ettiğinizin farkına varabilirsiniz.

Boğa
İşinizi, sağlığınızı veya duygusal hayatınızı ilgilendiren konularda işaretleri doğru okumalısınız. Yaratıcılığınız ve zekanız sizi dahi şaşırtabilir.

Haberin Devamı

İkizler
Oldukça yoğun birkaç günlük süreçtesiniz. Bugünlerde attığınız adımlar veya sarf ettiğiniz sözler önümüzdeki birkaç günün seyrini de etkileyecektir.

Yengeç
Ani değişiklikler veya beklenmedik olaylar daha hızlı düşünmeyi ve düşünceli davranmayı gerektirebilir. Yaklaşımınızı ve bakış açınızı değiştirmeniz çözüme ulaşmanızı sağlayacaktır.

Aslan
Size bazı teklifler getiren kişiler olabilir. İçine çekildiğiniz gruplar veya bazı sosyal aktiviteler bu amaçla planlanmış eylemler olabilir.

Başak
Maddi nedenlere dayalı tercihler yapabilirsiniz. Bu karışık ve herkesin birbirine yüksek sesle bir şeyler anlattığı ortamda sağlıklı kararlar almakta zorlansanızda doğru düşünmeniz gerekiyor.

Terazi
Olup biten şeyleri anlamakta zorlanabilirsiniz, kafanız karışabilir, şaşırabilirsiniz veya sinirlenme olasılığınız yüksek diyebilirim. En iyisi sakinliği korumak ve bir kenarda durup fırtınanın dinmesini beklemek olacaktır.

Akrep
Bazı durumların içerdiği riskleri hissediyorsanız belli ilişki, iş veya işbirliklerinizi tekrar gözden geçirmenizde ve sezgilerinize göre ilerlemenizde fayda var.

Yay
Tesadüfi veya şaşırtıcı olaylar gelecek planlarınızı veya gelecekte kuracağınız işbirliklerini ya da ilişkilerinizin geleceğini etkileyebilir. İlginç günler.

Haberin Devamı

Oğlak
Aynı anda çok fazla işle ilgilenmek isteyebilirsiniz veya öyle olması gerekebilir, ama bazı ihmale gelmeyecek iş, ilişki, plan ya da projeleriniz full katılım ve konsantrasyon gerektiriyor.

Kova
Bazı konularda kendinizi geliştirmek, sosyal çevrenizi genişletmek, daha fazla haber almak veya bilginizi arttırmak niyetindeyseniz, olaylara her daim olumlu yanından bakmalısınız.

Balık
Ekonomik, hukuki, duygusal veya vergiler vb ile ilgili konularda sabrınız taşabilir, sabretmekte veya öfke kontrolü yapmakta zorlanabilirsiniz. Sakin ve sabırlı olmaya çalışın. Durum sandığınız kadar olumsuz olmayabilir.

Yazarın Tüm Yazıları