Zevkler ve renkler

Reyhan Göksun’dan boşanan Enis Çiftçi, yeni aşkını Facebook’ta ilan etti.

Haberin Devamı

Çiftçi’nin yeni sevgilisi, eski eşi Göksun’a benzerliğiyle dikkat çekiyor. Enis Çiftçi, Reyhan Göksun’la ilişkisini 2000 yılında nikâh masasına taşımıştı. Ancak evlilikleri geçen yıl sona erdi. Herkes barışmalarını beklerken, Reyhan Göksun basına yolladığı bir e-mail’le evliliklerini sonlandırma kararı aldıklarını açıkladı. Enis Çiftçi, boşanmanın ardından eski hızlı günlerine döndü. Paraşütle atlama gibi adrenalini yüksek sporlar yapan Çiftçi’nin yeni bir aşka yelken açması da uzun sürmedi. Reyhan Göksun’a benzerliğiyle dikkat çeken sarışın bir güzelle ilişki yaşamaya başlayan Çiftçi, sarmaş dolaş verdikleri pozları da Facebook’taki sayfasında paylaştı.

Başkent eğlencesi
Geçtiğimiz hafta sonu Ankara’daydım. Gece hayatı konusunda İstanbul’u geriden takip ettiği söylenen başkent, beni şaşırttı. 24 saat bile kalmadığım şehirde katıldığım gündüz ve gece etkinlikleri, İstanbul’dakilerle yarışır gibiydi...

Haberin Devamı

1920 model eğlence
Ramada Plaza Ankara Otel’in sahibi Gül-Kemal Erdoğan çifti, Leonardo DiCaprio’nun başrolünü oynadığı, 1920’li yılların New York eğlence hayatını anlatan “Great Gatsby” filminden esinlenerek renkli bir parti verdi. No4 Restaurant Bar Lounge’daki partiye dönem kıyafetleriyle katılan konuklar, dansçılar eşliğinde geç saatlere kadar eğlendi. More Events’in organize ettiği “Great Gatsby Party”, DJ David Şaboy’un müzik performansı ve Brenda’nın şarkılarıyla renklendi.

Efsane Ankara’da
Rushmore Touring modelleri de dahil olmak üzere 23 farklı Harley-Davidson motosikletini taşıyan dev Harley-Davidson TIR’ı, 16 ülkeyi kapsayan turun Türkiye ayağında önce İstanbul’a, ardından Ankara’ya uğradı. Ankaralı motosiklet tutkunlarının Harley- Davidson’larla test sürüşü yaptığı etkinliğe eski bakan Kürşat Tüzmen’in yanı sıra Ankaralı işadamı ve sanatçılar katıldı.

Yazarın Tüm Yazıları