Tavır önem kazanıyor

Değişime direnmek zor ve ilerlemeyi zorlaştırdığı gibi, tartışmaları ve gerilimi de arttırıyor. Oysa, bizim için önemli konularda belli adımlar atabileceğimiz bir gün.

Haberin Devamı

Ancak, harika görünen fikirlerden çok uygulanabilir ve gerçekçi olanların peşinden gitmeliyiz ve etrafa emirler yağdırmak yerine uzlaşmayı seçen tarafın kazanan taraf olacağını unutmamalıyız.
Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın...

Koç
Belli bir planınız istenilen son halini almaya başlıyor olabilir. Rekabet veya mücadele gerektiren ortamlara girebilirsiniz. Ancak, iyi göründüğünüz ve iyi hissettiğiniz bir gündesiniz, çekinecek bir durum yok kısaca.

Boğa
Belli anlaşma ve düzenlemelerin üzerinden geçip size uygun hale getirebilirsiniz. Diğer kişilerin ihtiyaç ve isteklerine kayıtsız kalmamanız kendinizi iyi hissetmenizi sağlıyor. Önemli ilişkiler kurabileceğiniz günler.

İkizler
Takdir görmediğiniz hissine kapılabilirsiniz, geçici bir durum önemsemeyin. Diğerlerinin söz veya hareketlerine bağlı son dakika değişiklikleri yapmanız gerekebilir. Karşı karşıya olduğunuz herkes size doğruyu söylemiyor olabilir. Gerçeklere sizin ulaşmanız gerekiyor.

Haberin Devamı

Yengeç
Önemli bir adım atmanız gerekiyorsa o adımı atacaksınız. Değişime direnmek sorunları körükleyebilir. Sizi rekabet ortamına sokmak isteyen kişiler var. Ancak, orijinal bakış açınız ve farklı yaklaşımlarınız önemli kişilerin dikkatini çekebilir. Kaldırabileceğinizden fazla yük üstlenebilirsiniz, dikkat!

Aslan
Sürekli fikir değiştirmeniz veya farklı farklı şeylerle uğraşmanız çevrenizden bazı kişileri rahatsız edebilir. Belli anlaşmalar duygularınızı sakladığınız sürece lehinize gelişebilir. Evinizle ilgili değişiklikler yapabilirsiniz.

Başak
Bazı anlaşmalar ihtiyaçlarınızı karşılamıyorsa her şeyden vazgeçebilirsiniz. Karşı karşıya olduğunuz olaylar yeteneklerinizi göstermenize olanak sağlayabilir. Pozisyonunuzu korumak istiyorsanız arkadaşlarınıza veya ekip çalışmasına ihtiyacınız olacak. Belli bir ilişkide meydana gelen değişiklik sizi mutlu edebilir.

Terazi
İş hayatınızı veya özel yaşamınızı ilgilendiren konularda olumlu işaretler kendini gösterebilir, ama ani kararlar almamalısınız. Birlikte olmaktan keyif aldığınız arkadaşlarınızla bir araya gelmeniz hayata umutla bakmanızı sağlayacaktır. Aşırı harcamalar sorun yaratabilir, dikkat!

Haberin Devamı

Akrep
Bazı fikirleriniz çok hoş görünse de gerçekçi olmayabilir. Evinizde veya ailenizde arkadaşlık ilişkilerinizi veya ilgi alanlarınızı etkileyecek önemli değişiklikler yapabilirsiniz. Hem sorumluluklarınızı yerine getirebileceğiniz hem de yapmak istediklerinize yer açan bir yaşam tarzına geçebilirsiniz.

Yay
Finansal konularda ihtiyatlı olmanız gerektiğini hatırlatmalıyım Niobe’ce. Maddi manevi yatırımlar konusunda size doğru bilgi iletilmiyor olabilir ve aslında risk alıyor olabilirsiniz, dikkat! Yatırım yaparken detaycı olmalısınız.

Oğlak
Güç savaşları gündemde, sakin kalmak zor olabilir. Yarım bırakılan işler veya yerine getirilmeyen sorumluluklar nedeniyle eleştiri ve şikayetlere maruz kalabilirsiniz. Tartışmalar yaşamamak için işlerinizi tamamlamanız gerekiyor.

Haberin Devamı

Kova
Önceki şikayet ve eleştirilerinizi hatırlamanız gerekebilir. Belli konularda anlaşmalar söz konusu olabilir, isteklerinizi veya size vaat edilenleri yazılı platforma taşımanız şart! Bir planınız varsa kazanan taraf olabilirsiniz. Eski arkadaşlarınızla bir araya gelebilir veya iletişim kurabilirsiniz.

Balık
Gün içerisinde yapabileceğinden fazlasını hayal eden kaybeder, hatırlamak lazım. Maddi veya ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda sıkıntı yaşanabilir. Bulunduğunuz durumu farklı bir açıdan değerlendirmeniz ve yaratıcı olmanız kabul edilebilir çözümlere ulaşmanızı sağlayacaktır.

Yazarın Tüm Yazıları