Tehlikeli hareketler

Ani gelişmeler, gezegenin farklı yerlerinden gelebilecek felaket haberleri, toplu isyanlar, tepkisel tavırlar, kontrol dışı gelişen olay ya da hareketler, bugünlerde her yerde karşımıza çıkabilecek konular.

Haberin Devamı

Ani ve riskli hareketlerden, zorbaca tavırlardan kaçınılması, bu tür davranışları olan kişilerle ilişkilerin doğru yönetilmesi gerekiyor.
Maddi alanlardaki konular, ticari çevreleri ilgilendiren veya yönetici pozisyonundaki kişilerle ilgili haberler sıklıkla gündeme gelebilir.
Sakinliğin korunması gereken günlerdeyiz. Aynı zamanda bazı konularda ilerleme kaydetmek istiyorsak, mutlaka ve mutlaka farklı şeyler denemeliyiz.
Hepinize sabırlı günler, sağlık ve sevgiyle kalın...

Koç
Tartışmalardan uzak durmakta zorlanabileceğiniz günlerdesiniz. Duygusal veya tepkisel hareketlerden, aşırılıklardan kaçınmanız gerekiyor. Tutkulu kişiler, özel yaşamınızda rahat hissetmenize yardımcı olabilir.

Boğa
Uyumlu olmaya çalışmanızda fayda var. Ancak bunu yaparken sizi kolay lokma olarak görmelerine de izin vermemelisiniz. Hoşa gitmeyen bir deneyim yaşamanız, sizi karar vermek durumunda bırakabilir.

Haberin Devamı

İkizler
Duygusal seçimler yapmanız, iş hayatınızı olumsuz etkileyebilir. Tepkisel değişiklikler söz konusu olabilir. Özel yaşamınızla iş hayatınızı birbirinize karıştırmamanız gerekiyor. Aşk hayatınız ön planda.

Yengeç
Bazı konularda size baskı uygulamaya veya size kendi isteklerini yaptırmaya çalışan kişiler olabilir. Rekabet ortamına çekilebilirsiniz. Akıllı hamleler yapmanız gerekiyor.

Aslan
Çevrenizi güzelleştirmenizi veya daha rahat hale getirmenizi sağlayacak yeni şeyler deneyebilirsiniz. Hamle yapacak şansa sahipsiniz. Dikkatler üzerinizde.

Başak
Sorumluluk almaktan kaçınmamanız, ilerleme sağlamak istediğiniz konuların önünü açabilir. Belli fırsatların söz konusu olabileceği günler. Bir ilişki ya da işbirliğinizi ilgilendiren duygusal konular kendini gösterebilir.

Terazi
Bazı konuları sorgulayarak veya tereddütlü davranarak zaman kaybedebilirsiniz. Dikkate değer bir hamle yapmamanız durumunda olaylar huzursuz edici formunu korumaya devam edecektir. Tepkisel davranmamalı.

Akrep
Hedeflerinize ulaşmanın alternatif yolları da var. İstekliliğinizi kaybetmemeli ve bu yolları bulmalısınız. Gizli aktiviteler bu alanda daha özgür olmanızı sağlayabilir ve hedefe gidici bir yöntem olabilir.

Haberin Devamı

Yay
Hedef belirlemeli ama mantık ve dürüstlük çizgisinden ayrılmamalısınız. Cesur ve dürüst olmanız, bazı jest ve yardımları kolaylaştırabilir. Manipüle etmeniz veya olmadığı şekilde süslemeniz durumunda ise güvendiğiniz destekler gelmeyebilir.

Oğlak
Zıt fikirli kişilerle karşılaşabilirsiniz. Duygusal davranmanız, doğru kararlar almanızı engelleyebilir. Asıl hedeflerinizi unutmamalı, tartışmaktan kaçınmalısınız.

Kova
İsteklerinize ulaşabilmek için tecrübelerinizden ve geçmiş bağlantılarınızdan faydalanabilirsiniz. Zamanınızı, enerjinizi ve paranızı sizi yeni boyutlara ulaştırabilecek yerlere harcamalısınız.

Balık
Sizden beklenenleri yerine getirmek adına duygularınızı bastırmanız gerekebilir. Sorumluluklarınızı her şeyin üstünde tutmanız ve sağduyulu davranmanız, olumlu kişiliğinizi yansıtmanıza olanak sağlayabilir. Sizden istenenleri yerine getirerek destek bulabilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları