İftihar tablosu

MAÇIN 85’inci dakikasında Drogba, neredeyse İstanbul siluetinde belirecek şekilde yükseldi, kafayla topu Sneijder’ın koşu yoluna indirdi. Hollandalı yaptığı vuruşla topu iğne deliğinden geçirirken takımına hediyenin en büyüğünü veriyordu.

Haberin Devamı

“G.Saray, Avrupa’da başka oynar abicim”ciler bir daha ve iyi ki de haklı çıktı. Şampiyonlar Ligi’nde Juventus’un üstünde grup tamamlamak her babayiğidin harcı değildir. Bu moral, bu kendini kendine tanıtmak, özüne dönmek ligi de elbette olumlu etkileyecektir.
Maç nasıldı derseniz..
“Olayların nasıl geliştiğini” anlamak için sahaya yukarıdan bakmak yeter-liydi. Orta saha balçık tarlasından hallice, ceza sahaları ise pırıl pırıl.
Kardan sonra bir engel de Juventus’a beraberliğin yetmesi olarak çıktı Cimbom’un karşısına.
Oyunu ağırlaştıran İtalyan ekibi neredeyse uyutucu bir tempoya çekmeye çalıştı Galayasaray’ı da.
Sneijder’ın kulüp tarihine geçecek önemdeki golünden sonra ise rakibin dengesini bozan G.Saray, skoru daha da geliştirebilecek iki pozisyon daha yakaladı. Şampiyonlar Ligi’nde bu yıl da gruptan çıkmayı başarmak, G.Saray futbolcularının ve taraftarının gurur duyması gereken bir hadisedir.
Sorunları aşmak için güç kazandıracak bir galibiyet, Cimbom için iftihar tablosu; ne güzel.
Bu arada, unutmayalım, arada kaynamasın: Böyle bir havada, gün ortasında tribüne gelen 37 bin Galatasaraylı’ya ayrıca şapka çıkartmak lazım.

MAÇIN KÖTÜSÜ

Böyle bir kayıt yok!

MAÇIN İYİSİ

Haberin Devamı

Sneijder’ın hakkı Sneijder’a.

Yazarın Tüm Yazıları