Görünür ol Oğuzhan..

ALİ İsmet Ural’la birlikte izledik maçı.. Sıkıcı başladı.. Tempo düşüktü..

Haberin Devamı

Beşiktaş taraftarının olmaması da etkilemişti iki takımı.. Konya çok rahat görmüş olacak ortamı.. Fazla adamla Beşiktaş’ın üzerine gitmeye başladı.. Az adamla yakalandı 26.dakikada.. Oğuzhan’a top geldiğinde Ali İsmet, “Ver sağa” dedi.. Top Gökhan’a gelince de, “Arka direğe” diye ekledi.. Baktık ki Bilic de oyuncularından aynı şeyi yapmasını bekliyor.. Doğrular; zaman kaybetmeden, rakibe toparlanma izni verilmeden yapılınca da seyredilmesi keyif veren goller çıktı ortaya..
Olcay’ın vuruşu bir takım golüydü.. İkinci gol, harika paslaşmalar ürünüydü.. Almeida’dan nasıl yararlanmak gerektiğini gösterdi Gökhan’ın asisti.. Üçüncü gol “one man show”du.. Nazar değmesin Oğuzhan çok yetenekli ve yüksek futbol zekasına sahip bir genç.. Tek eksiği zaman zaman ortadan kaybolması.. Takımın ihtiyacı olduğu anlarda daha fazla top almalı.. Sorumluluk sürelerini yükseltmeli.. O zaman Milli Takım için de vazgeçilmez olur..
Veli ve Almeida da iyiydi.. Ama alkışların büyüğü Gökhan’a.. İlk iki goldeki üretkenliği rakibi bitirdi.. İkinci yarıdaki gereksiz çalım denemeleri ve boş yakaladığı bir topu Almeida’ya aktaramaması üzerinde çalışmalı.
Cumartesi, lideri yenmeye gidecek Beşiktaş.. Ligin gözü bu maçta olacak.. Beşiktaş’ın kazanması için, ilk yarıda üç golü buldukları 15 dakikalık futbolu en az 70 dakika oynamak.. İyi paslaşarak atağa çıkmak.. Savunmada boş alan bırakmamak.. F.Bahçe’nin hücum gücü çok yüksek.. Ama Beşiktaş’ın gösterişsiz takım oyunu gollerini de unutmamak gerek..

MAÇIN İYİSİ

Haberin Devamı

İlk yarıda çok iyi oynayan Beşiktaşlı Gökhan Töre..

MAÇIN KÖTÜSÜ

İlk yarıda sahada yokları oynayan Konyaspor onbiri..

HAKEM: Çok fazla iş düşmedi..

Yazarın Tüm Yazıları